Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
ahojte... mozem aj ja poprosit??? VF36DRHRH21495889 vopred diky

Predané v Taliansku 21.6.2006

Dat. opravy Prodejní místo opravce Č. Zakázky Kód příčiny Označení Započtení Kilometrový proběh Země

29/07/2008 114790301 3CVQL5601 0000459953 VALVOLA POMPA YMJ 108056 IT

23/10/2006 114790301 3CSY63801 0000364058 ROTULA PIVOT INF 000 11174 IT

No ak je toto ono tak potom ma najazdene asi viac ako 141 000 km uvadzanych v inzerate

Odesláno

suhlasim s marko306-om...

v AAA sme tento rok kupovali s kamaratom VW T5 Multivan dokonca u bratov cechov v Brne,

auto ako cumel... dodnes jazdi bez jedinej zavady, vozidlo preverene... ziadny problem. ;)

Odesláno

no tak dnes som tam bol :) bola tam jedna nadhera http://www.aaaauto.sk/sk/peugeot-407/car.html?id=2258566&make=92&model=1251&palivo=2 , lenze sa mi nepacila lebo ma to drevene dnuka a sorry ale to sa mi vobec ale vobec nepaci (kazdy ma iny vkus) a len 1,6ka bola...:( na supu nastartovalo, pekny tychi motor... tak horko tazko som sa rozhodol ze si pockam do januara a nebudem zatajovat veci bo ajtak si to preveria a potom bud budem mat problemi alebo uz mi vobec neposkytnu... tak musim pockat do konca januara... ale aspon si nasporim na udrzbu dajake €. ale inac z 3mi zamestnancami som rozpraval prvy ma vypocul, a povedal ze ma este daco a potom to prebereme poriadne, 2hy ma poriadne ani nevypocul ale trety bol ochotny mi aj nastartovat a vsetko vysvetlit...

a ze ci z aaaauta tak podla mna to je to iste ako keby som mal dovoz ci od sukromnej osoby, pri takomto aute sa neda vsetko prekontrolovat ze ci je vporiatku nie tak ako u skodovkach ze sa pozriete na spodok a na napravu a hotovo...:) len jednu vec som zabudol sa opitat ze ci garantuju km na tachometri ci najazdene... najlepsie by bolo zistit telefone cislo majitela vozidla a sa od neho poitat jak sa o auto staral a ake problemi mal, a jemu uz je jedno ci povie pravdu alebo utaji daco bo peniaze uz ma na ucte... apropo jak by sa dalo podla SPZ zistit majitela vozidla??? lebo tam boly rozne znacky vozidiel a hoc oni tvrdia ze 95%vozidiel vlastnia ale neverim ze vkazdom okrese maju zastupcu na ktoreho prepisuju auto

Odesláno

Oni si autá prevážajú z pobočky na pobočku aby robili kvázi obmenu autoparku a na ktorej pobočke bolo auto prvý krát odkúpené tak také má EČV, lebo tam si ho prihlásili a na seba prepísali. Zväčša to platí. Ale ako si písal nie všetky autá sú ich a na majiteľa ti kontakt nedajú, lebo by prišli o províziu.

Odesláno

Lepšie ako tel.číslo na predchádzajúceho majiteľa je dať si tu na fóre overiť servisnú históriu podľa VIN čísla...tam sa dá v niektorých prípadoch všeličo zistiť napr. aj upravovanie km...

Na 407 je VIN číslo v spodnej časti predného skla.

Odesláno

406 jsem kupoval v Áčkách a byl jsem velmi mile překvapen přístupem -zkušební jízda, problídka na zvedáku, diag, interní poznámky z PC o stavu auta... Na druhou stranu Vectru, kterou jsem tam nechal stočili týž den z 210 na 150 tis. ... takže asi jako všude jinde...

Ty dřevěné dekory jsem taky nepochopil, vypadá to fakt příšerně. Nicméně pokud jde jen o ně tak přestříkání není nákladné. Motip dělá přesný odstín takže se vejdeš do cca 200,- já stříkal ten středový plast okolo řadičky kvůli poškrábání a vypadá jako origo.

Odesláno

hej to si vkazdom pripade overim teda VIN u vas, lenze tam okrem km a servisov nic nezistim ze co bolo menene a tak.... ale to ze jak sa chovalo auto za posledne mesiace nezistim, a ani to ze jak sa bolo starane oto... podla spz viem zistit poistounu a cislo poistnej zmluvy lenze podla toho mi poistovna nevida meno a priezvisko...:(

no a hej viem ze prevazaju z pobociek na pobocky ale ajtak ked si prepisu auto na seba tak by to malo byt vpripade kosic KE popr. KS ale nie TV,MI,SO co su male okresi tuna na vychode. tak teda podla mna auto je este na predchadzajucom majiteli len maju dajaku zmlubu ze auto je 100% vlastnikom AAA. a nahodou nerobi dakto zvas na policii alebo na dajakom urade kde sa zaoberaju z autami ze bi mmi vedel diskretne zistit meno a adresu ku komu patry SPZ???

Odesláno

Neblbni s tím vlastníkem, až zjistíš adresu tak co? Pojedeš za ním? Co ti asi řekne? \"dobrý den, no já to auto trápil zastudena ve vysokejch otáčkách, naftu kradl v JZD a jsem rád, že mi voláte?\" :D:D:D

Pokud to chceš takhle tak kupuj na inzerát od vlastníka.

Odesláno

No podla adresi a mena viem zistit tel. cislo... tak by som mu zavolal ze som uz kupil auto a ze scim mam pocitat ci bolo snim dajake problemi atd atd... on uz ma peniaze za auto bo mu aaaauto zaplatil... a keby som kupoval priamo z inzeratu tak nemusi vsetke vady prezradit lebo chce sa zbavit auta a potrebuje peniaze... no teda su aj seriozny ale to zas ci mas stastie abo nie

Odesláno

ja by som ta poslal kade lahsie. auto je v takom stave ako si ho kupil, to by bola moja odpoved.

skor sa zameraj na doslednu kontrolu auta, daj si ho pozriet dobremu mechanikovi a potom vacsina veci bude v pohode.

viem ze mas strach kupovat nieco take ako je auto na blind ale to je nevyhoda kupy z bazaru relativne bez zaruky

Odesláno

Prepáč tybyt, ale podľa Tvojich príspevkov to vyzerá, tak, že si automechanik, lebo si aj písal, že ak niekomu bude treba niečo vymeniť, tak môže prísť za Tebou. Preto nechápem, že robíš také haló pri kúpe auta. Veď mechanický stav vozidla si hádam vieš po osobnej prehliadke zistiť aj sám a ostatné veci ako sú kilometre a servisnú históriu Ti tu zistia kolegovia na fóre.

Odesláno

Francesko hej som \"mechanik\" ale vies tu je 1000veci co moze byt pokazene a pri skusobnej dobe ani naznak na ten problem...mechanicky stav ako nap. naprava atd atd by som bez problemou zistil ale ostatne veci uz tachsie...

A hej som opatrny mozno az priliz ale to su nemale peniaze a a mam strach ze kupim take auto ktore bude potrebovat este 2x kupnej ceny aby bol vtakom stave ako vas... hlavne sa bojim vstrekou ,cerpadla a turba...

Odesláno

No to by som nepovedal, poznam ludi ze coho su schopny a ze ked vydia ze daco odchadza tak to este dajak vycistia dajak to upravia aby aspon kus vydrzal aby mohli kludne bezproblemou za cim veciu cenu predat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...