Lada78 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Jeste ve zkratce, toto forum jsem zacinal procitat dlouho pred tim nez jsem si Krabatora koupil a jeste dlouho pred tim jsem nad nim jen slintal, chodil kolem nej jak mlsnej vlk a nelituju toho. Je nadhernej jak zvenku tak i zevnitr. Je to radost s nim nekam vyrazit. Ma sice nejaky ty mouchy, ale ktery ojety auto je nema. Priprav si nejaky peniz na nutne veci, tem se nevyhnes. FAP bych neresil, ten se da odstranit, cepy jednou za cas a zbytek se dozvis tady jako spousta z nas. Jak uz bylo ale napsano vise, vybirej obezretne. Ne kazdy prodejce ti rekne vse, trh aut je uz davno narvanej a kazdy se snazi prodat za jakoukoliv cenu. Citovat
Tosho5 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Ja keď som pred cca 5 mesiacmi kupoval 407 sedan tak som ju kúpil aj so zlomenou klapkou na vykurovacom telese(klimatizácii).Takže si radšej vyskúšaj aj klímu, teda ked nastavíš chladenie či chladí a ked nastavíš kúrenie či kúry (na oboch stranách). Citovat
5_ulko Odesláno 24. prosinec 2011 Autor Odesláno 24. prosinec 2011 Tosho5: Kde si kupoval a za kolko?iný problém okrem tej klapky nebol? Citovat
Tosho5 Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 Musel som si ešte dokúpit zimné gumy....ale inak všetko som mal OK. Auto je ale dovezené z Nemecka, ja som ho už kúpil od človeka ktorý ho priviezol za 9300€. Bolo to už ale na SK ŠPZ.Inak som úplne spokojný.. Citovat
5_ulko Odesláno 24. prosinec 2011 Autor Odesláno 24. prosinec 2011 fuuu človeče tak to ja som rozmyslal tak max 7000 aj s dovozom....kolko si mal nabehané? Citovat
tomike Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 jestli automat nebo manual podle mě je to velký rozdíl.... sorry, omyl [upravil dne 24.12.2011 12:55 od tomike] Citovat
tomike Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 407 je veľmi krásne auto. Je to iné vozenie ako v autách VW group. Keď tak, tak pozeraj 2,0HDi(v tomto aute to bola myslím iba 100kw), je jedno či automat alebo manuál. Ja osobne som jazdil iba mesiac so 407 sw, ale strašne mi vadil kufor. Jednoducho je malý, si dovolím tvrdiť, že na 306 som mal väčší kufor, minimálne otvor kufru. Pozeraj autá od r.v. 07, kde boli už vychytané nejaké tie detské choroby. Ak sa ti začne ozývať FAP, tak buď ho znovu regenerovať alebo odstrániť, oboje stojí približne rovnako, je tu o tom veľa písané, tak si to preštuduj. Pisal si niečo o výbave, takže máš asi ako takú predstavu o výbave akú by si chcel. Drž sa toho teda, lebo potom nejaké dorábanie niečoho (napr. navigácie) je o hubu. Ako už bolo vyššie písané, tak ak by si si niečo vyhliadol, tak si zisti VIN a tu ti to vedia preklepnúť, máme tu na to vlákno. Zväčša platí pravidlo, že kto ti poskytne VIN nemá čo skrývať, kto VIN nedá už asi niečo skrýva, ale to nie je pravidlo. Pozry si tuná v inzercii či niekto neponúka 407, ale ani tu nie je vždy záruka, že ak to predáva nejaký člen, že to bude všetko bezchybné. VIN mi poslal skoro kazdy ked som kupoval 407 a 8 aut z 10-tich bolo stocenych, takze toto pravidlo rozhodne neplati. Citovat
5_ulko Odesláno 24. prosinec 2011 Autor Odesláno 24. prosinec 2011 No veď z toho stáčania mám dosť obavy....No hej sú do sedem....len keby mali aspon rt3:( Citovat
shark734 Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 ak hladas auto s navigaciou tak tu navigaciu tam mal predosli majitel asi preto lebo vela jazdil...takze hladat 5 rocne auto s navi a 120tkm najazdenych je nezmysel..skor by som povedal ze tak 2 rocne a minimalne tych 160tkm by mohlo mat Citovat
marko306 Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 No veď z toho stáčania mám dosť obavy....No hej sú do sedem....len keby mali aspon rt3:(to sú autá od roku 07 ak by si hľadal od 05, tak tam by sa nejaká navy mohla nájsť. P-407 Inak ja osobne, ak by som našiel 807 v takejto farbe a s béžovým interiérom bordová 407 , tak by som oželel aj tú navy. To, len tak pomimo [upravil dne 24/12/11 14:04 od marko306] Citovat
5_ulko Odesláno 24. prosinec 2011 Autor Odesláno 24. prosinec 2011 Tak tá je velice pekná....len tie kilometre:o Citovat
marko306 Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 210 000? To je veľa? Možno má v skutočnosti 310 000km a ani o tom nevieš a tie ostatné čo majú od 130 000 do 150 000 km majú možno cez 200 000km. Citovat
5_ulko Odesláno 24. prosinec 2011 Autor Odesláno 24. prosinec 2011 Ved to je asi to najhoršie u jazdených áut....preto by som radšej auto od sukromnej osoby ako od bazaru....tie bazarove maju až podozrivo málo km.... Citovat
Tosho5 Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 fuuu človeče tak to ja som rozmyslal tak max 7000 aj s dovozom....kolko si mal nabehané?Bolo najazdené niečo cez 112 000 km...A ja mám RT4 a automat.Inak ak by si ešte dokázal tých 1000 € zohnat tak by si určite už niečo našiel. [upravil dne 24/12/11 15:49 od Tosho5] Citovat
robozv Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 Ved to je asi to najhoršie u jazdených áut....preto by som radšej auto od sukromnej osoby ako od bazaru....tie bazarove maju až podozrivo málo km.... tak to sa ti bude konkretne auto veru tazko zhanat Citovat
5_ulko Odesláno 24. prosinec 2011 Autor Odesláno 24. prosinec 2011 No a chceš povedať že ty by si kupil auto z bazaru co malo najazdené 90tis.km vyrobené v roku 2005(neviem aký máš ročnik,len hovorím príklad)a vôbec by sa ti to nezdalo podozrivé a nemal by si nič proti? Citovat
koblih69 Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 Hele to jsou takové polemiky na houby, v bývalé firmě měl kolega 607 v květnu měla najeto něco pod 80 tis. a to je rok 2005. Stejně bych si ho nekoupil, protože bylo cca 8x lakované, v opravě snad častěji než ve službě. Pokazilo se tam co se dalo... nicméně kdybys to dal do barazu tak vypadá jako by vyjelo z fabriky a nikdo by neuvěřil, že takový auto v planý výbavě najelo jen tak málo... Nemoci znáš, já kupoval auto se serviskou s najetými 150 tis., ale koukal jsem i na 180 tis... nevidím v tom problém. Naopak už bude po výměně FAPu, třeba i po spojce... Citovat
tybyt Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 vopred sa ospravedlnujem za ale nechcel som vytvarat novu temu, ale kupoval zvas dakto uz dajake auto na uver z AAAUTO??? jake doklady potrebuju??? potrebuju aj doklad ze som zamestnany alebo vypis z uctu alebo daco??? vopred diky... (som v skusobnej dobe a tak mi velka pravdepodobnost ze by mi nedaly ale keby to nepotrebovaly overit tak by som to skusil utajit lenze Kosice mam dost daleko a zbytocne nechcem precestovat cely den... ) vopred diky a ststne a vesele... a k teme: http://www.zdruzenie-sova.sk/clanek/nedajte-sa-oklamat-169 Citovat
koblih69 Odesláno 24. prosinec 2011 Odesláno 24. prosinec 2011 Úvěry v AAA jsou poměrně nevýhodné i když tím, že dávají \"slevu\" tak se to trochu srovnává. Doporučuju spíš tvoji banku... jinak pokud se nic nezměnilo tak chtěli jen 2 doklady totožnosti. Pak ti zavolají z tý firmy, která splátky poskytuje a zeptají se tě, kde děláš, jeslti na dobu určitou... a co jim řekneš je na tobě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.