Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, neodolal jsem možnosti 2 din pozice, kterou 307 nabízí a pořídil jsem si 7\" autorádio. Součástí jsou však pouze dva \"L\" plechy, které zřejmě mají pouze zabránit \"propadnutí\" rádia dovnitř. Na internetu jsem viděl různé instalační sady rámečků od univerzálních za cca 900 až přímo pro speciální do 307 za cca 1500 :nevim. Nikde jsem se však nedočetl, zda se do nich vejde rádio šířky 180mm a vysoké 100m a to včetně těch bočních zámků, pro případné vyndání rádia ven. Nemáte s tím někdo zkušenost? Uvítám i případné fotky, které jsem zatím i přes mnoho hodin na googlu nenašel. Předem díky a mějte prima Vánoce :papa

Odesláno

Díky za odkazy, rámečky mi to samozřejmě našlo také :P ale jak jsem psal již v prvním dotazu, chtěl bych to mít někým ověřeno z praxe, abych nevyhodil litr a víc za rámeček, do které se to pak s těma postranníma táhlama nevejde...

• O 5 let později...
Odesláno
V 22. 12. 2011 at 10:32, FuDa napsal:

Zdravím všechny, neodolal jsem možnosti 2 din pozice, kterou 307 nabízí a pořídil jsem si 7\" autorádio. Součástí jsou však pouze dva \"L\" plechy, které zřejmě mají pouze zabránit \"propadnutí\" rádia dovnitř. Na internetu jsem viděl různé instalační sady rámečků od univerzálních za cca 900 až přímo pro speciální do 307 za cca 1500 :nevim. Nikde jsem se však nedočetl, zda se do nich vejde rádio šířky 180mm a vysoké 100m a to včetně těch bočních zámků, pro případné vyndání rádia ven. Nemáte s tím někdo zkušenost? Uvítám i případné fotky, které jsem zatím i přes mnoho hodin na googlu nenašel. Předem díky a mějte prima Vánoce :papa

Ahoj poradim ti v Autoprofi  v Liberci jsem koupil universalni rámeček do 307 za 530 korun i s plastovým krycim rámečkem komplet v sadě. V pohodě tam sednul.S pozdravem Petrl007 Liberec

Odesláno

Tak jemu to už asi veľmi nepomôže ale nám ostatným, ktorí ešte iba v budúcnosti niečo také budeme riešiť to môže pomôcť :D (príspevok je z roku 2011).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...