vildapl Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Ahoj, nevíte někdo jaký krokáč je možno použít na 1.8 16V 85kW? Originál je 1920CA (A96156). Našel jsem nejlevnější za 1600,- Hlubina nabízí tři typy do 700,- ale nevím jestli by šli použít. Citovat
Charlie 1 Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 co tě zlobí,když chceš měnit krokáč? Citovat
vildapl Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Občas spadávájí pomalu otáčky a loni v zimě mi dvakrát zůstaly viset mezi 4000 -5000. Trochu jsem připálil brzdy abych nejel moc rychle. Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 no může,jít blbě lanko co ovládá škrtící klapku,zasraná škrtící klapka...vyčisti ji... manželce se taky minulou zimu zasekly otáčky na 4000,bylo -15C asi zmrzla kapka na škrtící klapce ta se nedovřela a drželo to otáčky....pak dojela nechalo se to půl hodiny stát a pak vše povolilo asi a už to bylo OK,ale manželka jezdíla tak 1-2 za týden jinak auto stálo...já jezdím denně a ještě se mi to nestalo...ještě tyhle motory jsou prej kurvy,že se zanese odvětrání klikovky mazem a zkondenzovanou vodou ,zamrzne to a vyhází to olej měrkou(už se zde několika členům stalo ato je pak mazec-zastavit aby už nebylo pozdě...ale prej je slyšet rána...) Citovat
vildapl Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 Škrticí klapku jsem loni čistil a jak to bylo zmrzlý tak mi praskla hadička odvětrání. Provizorně jsem ji omotal samovulkanizační páskou, jenže výpary z motoru ji rozleptaly a ucpalo to odvětrání. Žádnou ránu jsem neslyšel, olejová měrka mi jde docela volně, ale když jsem střihnul zatáčku tak na mě bliklo mazání. Dolil jsem tři litry oleje a OK. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Napiš přímo do Hlubiny ten kod, ověří ti ho a napišou jakej potřebuješ motorek. A koukni se sem -http://www.peugeot-club.com/topic/66459-krokovy-motorek-za-600kc-autodily-hlubina/#1060063 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.