Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nevíte někdo jaký krokáč je možno použít na 1.8 16V 85kW? Originál je 1920CA (A96156). Našel jsem nejlevnější za 1600,- Hlubina nabízí tři typy do 700,- ale nevím jestli by šli použít.

Odesláno

no může,jít blbě lanko co ovládá škrtící klapku,zasraná škrtící klapka...vyčisti ji...

manželce se taky minulou zimu zasekly otáčky na 4000,bylo -15C asi zmrzla kapka na škrtící klapce ta se nedovřela a drželo to otáčky....pak dojela nechalo se to půl hodiny stát a pak vše povolilo asi a už to bylo OK,ale manželka jezdíla tak 1-2 za týden jinak auto stálo...já jezdím denně a ještě se mi to nestalo...ještě tyhle motory jsou prej kurvy,že se zanese odvětrání klikovky mazem a zkondenzovanou vodou ,zamrzne to a vyhází to olej měrkou(už se zde několika členům stalo ato je pak mazec-zastavit aby už nebylo pozdě...ale prej je slyšet rána...):papa

Odesláno

Škrticí klapku jsem loni čistil a jak to bylo zmrzlý tak mi praskla hadička odvětrání. Provizorně jsem ji omotal samovulkanizační páskou, jenže výpary z motoru ji rozleptaly a ucpalo to odvětrání. Žádnou ránu jsem neslyšel, olejová měrka mi jde docela volně, ale když jsem střihnul zatáčku tak na mě bliklo mazání. Dolil jsem tři litry oleje a OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...