Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím potřeboval bych poradit vyměnil sem posilovač brzd při demontáži sem musel odpojit pedály jak sem vyndal ten šroub na kterem chodi tak mi pedály spadly dovnitř a teď nevim jak tam patří takovej svinutej drát a bílej plast v kterym je lanko od spojky! nemohl by dat někdo obrázek ze servisboxu jak to tam je? je to Peugeot 405 94rok 1.8 benzin 74 kw! zkoušel sem připojit lanko od spojky ale když tam dám tu závlačku tak nic lanko z toho plastu vyjede! dik moc

Odesláno

jo to by mohlo pomoct!dik moc! tak to vypadá že sem to složil dobře až na ten stočenej drát ten mám na druhé straně ale jinak to mám tak jak na obrázku jen nevim proč mi nedrží to lanko v tom plastu když tam dám tu závlačku?

Odesláno

předpokládám, že kovová špička lanka je prostrčena skrz plastový mezikus a zajištěna závlačkou zhruba v místě, kde je na obrázku vidět šipka, mezikus pak je zaháklý do pedálu

post-32965-14109621289582_thumb.jpg

pokud je už pružina - stočený drát - na správné straně, mělo by to být ok, páč si myslim, že to tlačí pedál dolu a tím pádem šponuje lanko, které tím pádem nemá možnost vyklouznout, pokud je tedy správně nastavená délka lanka (na druhém konci na závitu) . . .

Odesláno

no akorát tu pružinu mám pořád na druhé straně nenašel sem tam nějak na druhé straně kam zapřít ty konce pružiny! vadilo by to moc kdybych to tak nechal? teď mi to vlastně tlačí pedál nahoru když šlápnu tak se sám vrací nahoru! jinak to budu muset zase celý rozdělat kvůli tomu! může to lanko vyskočit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...