Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na vodicovej strane ked otvorim okno a chcem ho zatvorit tak sa mi niekolko kret spusti dole a nechce zatvorit myslim ze je zkryzene :D a preto sa nezatvori pride do urciteho bodu a mysli ze je prekazka tak sa spusti:grr ale chcel by som ci nema niekto navod ako sa to rozobera a centruje aby okno nebolo volne lebo sa mi zda ze ma do stran velku volu DIK

Odesláno

Tak toto by docela zajímalo i mě, mám stejný problém ale u spolujezdce. Naštěstí tam okno skoro vůbec nestahuji a tak jsem to zatím neřešil.

Jinak příznaky jsou úplně stejné jako píše Vlado.

Odesláno

V príručke je návod ako nastaviť dorazy okien, treba tam držať vypínač v krajnej polohe niekoľko sekúnd myslím. Samozrejme je podmienka, že okno chodí voľne a nezastavuje sa tým, že drhne. Stáva sa to pri odpojení batérie.

Odesláno

nene tím to nebude, nastavení jsem prováděl a beze změny. Po uzavření auta okna bez problémů vyjedou nahoru.

Je to skutečně mechanická závada, okno mírně při zavírání poskočí a hned jede dolů. :(

Odesláno

hmm to si nám moc neporadil, to víme že musíme dát dolů tapecirung:D

Spíš by mě a asi i Vlada zajímalo co dělat dál po odstrojení dveří, prostě jestli to tu už někdo řešil a tuto mechanickou závadu odstranil výměnou nějakého dílu nebo utažení nějakého šroubu či narovnáním nějakého táhla....

Asi tak nějak;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

no niečo som skusil ale nič som neopravil skušal som uvolnovať skrutky a štelovať ale nič sa nezlepšilo ked je asi 15 cm od vrchu sa skryži okno a nezavrie spusti ho dolu tak tu su nieake fotky

post-36379-14109621554623_thumb.jpg

Odesláno

ešte

ten tapec musiš dava z hora na tapeci je lyšta a aj na dverach okno maj otvorene lepšie vidieť či to tam davaš dobre potom to len po krajoch nacvakaš a dotiahneš

post-36379-14109621555866_thumb.jpg

[upravil dne 3/1/12 13:23 od Vlado222]

Odesláno

posledna

mal som dole aj ten motorček ale ta druha vodiaca lyšta čo je pod nim je nanitovana tak na tej str nič neurobiš jedyne že by bol nit odtrhnuty

post-36379-14109621556014_thumb.jpg

[upravil dne 3/1/12 13:26 od Vlado222]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...