mirinn Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Zdravím,nějak mi přestalo fungovat přepínací tlačítko p.p. ,doufám,že broblem bude v kontaktech ,nevíte někdo,jestli ten klobouček tlačítka jde vycvaknout ,abych něco neulomil,bez toho,abych demontoval volant a celou pačku,nemáte někdo detailní schema té pačky?Na levé pačce mi to tlač. AUTO také nefunguje,nevím,jestli se nemusí nějak aktivovat,podle origo návodu to nefunguje. Dík za jakoukoli odpověď. Citovat
mirinn Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 Dík za info,ale už jsem to četl.Myslel jsem jen opravu toho bočního tlačítka ,snad bych nemusel demontovat celou sestavu. Citovat
dyno Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 koukni na tohle muj problem to vyresilo Citovat
mirinn Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 \"dyno \" díky,to bude přesně ono.Po koupi auta (ojetina)to fungovalo sporadicky,teď už nic.Hned jak bude čas,rozkuchám to. Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Kdyby jsi použil hledání, nemusel jsi založit další zbytečné vlákno. Citovat
dyno Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 dvorm mas pravdu asi by se mohlo smaznout pak je na prd ze se blbe i vyhledava kdyz ti vyskoci tolik vlaken a musis je procitat Citovat
Roman Bazi Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Dyno, přesně tak. Vyhledávání je pak zdlouhavé. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.