icepick.cz Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Ahoj, chtěl jsem se optat jak sundat ten vrchní dekl volantu anichz bych musel troubit jako silenej, nebo abych neco neulomil Dekuju za radu, je tam asi nejaky polystyren kterej mi po prejizdeni nerovnosti neprijemne \"VRŽE\". Jo a hlavně aby mi nevystřelil airbag [Edited on 16/12/11 15:28 by icepick.cz] Citovat
Přema Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 z boku volantu jsou 2 otvory do kterých se musí zastrčit šroubovák a zatlačit na pružinu aby airbag vyskočil....... Citovat
icepick.cz Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 myslis ty dva otvory spis zezadu ? a pak se tam ten airbag zase nacvakne jo ? Citovat
Přema Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 ano....ale někdy to jde blbě....ano zpět nacvakne Citovat
klm16 Odesláno 29. leden 2012 Odesláno 29. leden 2012 Tiez mi pri nerovnostiach volant vrzga, zaujimalo by ma cim to je .. Citovat
cambi Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 tento problem mam aj ja a uz ma to stve, skusim dat dole airbag a pozriet, ci tam nie je nieco uvolnene...pri kazdom prejazde nerovnostou to hrkoce a rezonuje...a cesty v SR su ako tankodrom, takzehrkoce nonstop...uvidime. ak vie byt niekto napomocny, budem rad Citovat
Brizan Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Zkusil bych tu pružinu co drží Airbag lehce omotat na místech kde ho drží izolační páskou třeba to pomůže:myslim Citovat
cambi Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Zkusil bych tu pružinu co drží Airbag lehce omotat na místech kde ho drží izolační páskou třeba to pomůže:myslim toto nie je zly napad dakujem Citovat
Pa.vlos Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Zezadu jsou takové 2 pružiny, zatlačit, vycvaknout airbag , ten vyskočí - je potřeba tomu trochu pomoci... Lehce jsem dotáhl 3 šrouby \"unvitř\" volantu - nesmí se to úplně přehánět - slouží to i jako seřízení při zmáčknutí klaksonu. Plastové spoje jsem vypodložil mirelonem a je po problému . Citovat
cambi Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 dnes som sa o to pokusil, zatlacil som do diery na pravo aj na lavo a nevycvaklo...asi tomu fakt \"troska\" pomozem... skusim to pozret este raz a skusim to vypodlozit...dik za rady chalani...zlate forum Citovat
JanoRS Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 Daj pozor, najčastejšia chyba je že to tlačia rovnobežne s tyčou riadenia ale musiš to zatlačiť KOLMO na os volantu !!! Citovat
cambi Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 uz sa stalo, navod super, pred chvilou som to bol odskusat, nic nehrka, nevrzga, dakujem chalani Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.