Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

chtěl jsem se optat jak sundat ten vrchní dekl volantu anichz bych musel troubit jako silenej, nebo abych neco neulomil :) Dekuju za radu, je tam asi nejaky polystyren kterej mi po prejizdeni nerovnosti neprijemne \"VRŽE\".

Jo a hlavně aby mi nevystřelil airbag :)

[Edited on 16/12/11 15:28 by icepick.cz]

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

tento problem mam aj ja a uz ma to stve, skusim dat dole airbag a pozriet, ci tam nie je nieco uvolnene...pri kazdom prejazde nerovnostou to hrkoce a rezonuje...a cesty v SR su ako tankodrom, takzehrkoce nonstop...uvidime. ak vie byt niekto napomocny, budem rad :)

Odesláno
Zkusil bych tu pružinu co drží Airbag lehce omotat na místech kde ho drží izolační páskou třeba to pomůže:myslim

toto nie je zly napad dakujem :)

Odesláno

Zezadu jsou takové 2 pružiny, zatlačit, vycvaknout airbag , ten vyskočí - je potřeba tomu trochu pomoci...

Lehce jsem dotáhl 3 šrouby \"unvitř\" volantu - nesmí se to úplně přehánět - slouží to i jako seřízení při zmáčknutí klaksonu. Plastové spoje jsem vypodložil mirelonem a je po problému ;).

Odesláno

dnes som sa o to pokusil, zatlacil som do diery na pravo aj na lavo a nevycvaklo...asi tomu fakt \"troska\" pomozem... :D skusim to pozret este raz a skusim to vypodlozit...dik za rady chalani...zlate forum :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...