lkr@cbox.cz Odesláno 24. březen 2015 Odesláno 24. březen 2015 Máš SZ muzu taky poprosit SZ? Dekujiii Citovat
baffy Odesláno 24. březen 2015 Odesláno 24. březen 2015 Ak ti postačí slovenčina ,no problem... Citovat
semelama Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 No až dnes som sa dostala k tomu, aby som to stiahla do auta, ďakujem baffymu veľmi pekne, slovenčina v aute ide ako hodinky, móóóc ďakujem ešte raz Citovat
baffy Odesláno 26. březen 2015 Odesláno 26. březen 2015 (upraveno) rádo se stalo a teší ma ,že potešilo Upraveno 10. duben 2015 uživatelem baffy Citovat
baffy Odesláno 27. březen 2015 Odesláno 27. březen 2015 To celkom určite nie , hlavne že pomohlo Citovat
Tom35 Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 Ahoj,chtěl bych Vás požádat o mapy čr na RT4,dneska jsem si stáhnul překlad pro počítač 8.31.A chci se zeptat tou češtinou myslíte i hlasovou navigaci ?Díky Tom Citovat
chuck11 Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 hlas bohužel ne.Není to tak jednoduché jak u RT3 ,je to syntéza a ne mp3 atd. Citovat
Tom35 Odesláno 1. duben 2015 Odesláno 1. duben 2015 Aha............a mapy by prosím někdo z Vás neměl?Jinak díky za odpověď.Tom Citovat
Tom35 Odesláno 9. duben 2015 Odesláno 9. duben 2015 Nemůžu jinak než se Vám pochlubit: 1.Moc děkuji všem za zaslání map na RT4-můj poznatek ze stahování: co je za peníze je dobré,ale.........za cenu od 4900,- až po 12000,-(v pažoutu u Domanského-jinak k této firmě se ještě vrátím)-jak mi bylo prodejcem řečeno-budete to mít v ceně vašeho šrotu(což má skoro pravdu i když drsně řečeno) co je zdarma stojí většinou za h...o! což se bohužel u mě dá s jistou dávkou entuziasmu s klidem říci-u mě a počítače doma a v práci-z cca 20map jich bohužel do samého konce stáhnete povětšinou-až na ty významné všechny(Evropa se mi stáhnout podařila jen z 80%-bohužel central europe nikoli-vinou neúplného souboru,který hlásí,že je poškozen)-škoda no. 2.byl jsem dnes u Domanský peugeot v Táboře-viz má předešlá konverzace o mapách.........slevu na kartičku řádného člena si s klidem ponechte v peněžence-tam ji neuplatníte,jste osazenctvu leda k smíchu-oni totiž nabízejí vlastní slevovou kartičku.(jinak mimo zápis-Auto Kelly už v Táboře není a nebude-nahradila ji jiná firma). 3.prosím z Vás ty,kteří víte kdeže se dá sehnat tento zázrak-nebo spíše jemu podobný-u Domanského jej prý nikdy neseženete,i když tu vytrvale někteří tvrdíte,že jej tam mají..........http://rt4.wikidot.com/tutorial-install-usb-port?hc_location=ufi jestli můžete zaslat nějaký konkrétní odkaz kde se to dá koupit,nebo jej klidně koupím od Vás 4.je někdo z Vás z okolí Českého Brodu,Poděbrad,Kolína,Pelhřimova popř přímo z Tábora-a je schopný za peníze nahrát aktuální mapy do RT4?Ale tak,aby to opravdu fungovalo?!?Já už vážně nemám nerva na to tuhle s odpuštěním sra..u pokoutně stahovat,když je výsledek jaký je. Díky Tom Citovat
cvrlo Odesláno 9. duben 2015 Odesláno 9. duben 2015 mne tieto mapy idú bez problémov, a nielen mne, tak ozaj neviem, kde máš problém skús inú adresu... Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 Nemůžu jinak než se Vám pochlubit: 1.Moc děkuji všem za zaslání map na RT4-můj poznatek ze stahování: co je za peníze je dobré,ale.........za cenu od 4900,- až po 12000,-(v pažoutu u Domanského-jinak k této firmě se ještě vrátím)-jak mi bylo prodejcem řečeno-budete to mít v ceně vašeho šrotu(což má skoro pravdu i když drsně řečeno) co je zdarma stojí většinou za h...o! což se bohužel u mě dá s jistou dávkou entuziasmu s klidem říci-u mě a počítače doma a v práci-z cca 20map jich bohužel do samého konce stáhnete povětšinou-až na ty významné všechny(Evropa se mi stáhnout podařila jen z 80%-bohužel central europe nikoli-vinou neúplného souboru,který hlásí,že je poškozen)-škoda no. 2.byl jsem dnes u Domanský peugeot v Táboře-viz má předešlá konverzace o mapách.........slevu na kartičku řádného člena si s klidem ponechte v peněžence-tam ji neuplatníte,jste osazenctvu leda k smíchu-oni totiž nabízejí vlastní slevovou kartičku.(jinak mimo zápis-Auto Kelly už v Táboře není a nebude-nahradila ji jiná firma). 3.prosím z Vás ty,kteří víte kdeže se dá sehnat tento zázrak-nebo spíše jemu podobný-u Domanského jej prý nikdy neseženete,i když tu vytrvale někteří tvrdíte,že jej tam mají..........http://rt4.wikidot.com/tutorial-install-usb-port?hc_location=ufi jestli můžete zaslat nějaký konkrétní odkaz kde se to dá koupit,nebo jej klidně koupím od Vás 4.je někdo z Vás z okolí Českého Brodu,Poděbrad,Kolína,Pelhřimova popř přímo z Tábora-a je schopný za peníze nahrát aktuální mapy do RT4?Ale tak,aby to opravdu fungovalo?!?Já už vážně nemám nerva na to tuhle s odpuštěním sra..u pokoutně stahovat,když je výsledek jaký je. Díky Tom Mapy nejsou problem kdybys jel pres Uh. Hradiste dej vedet, v C5 funguji bez problemu a kablik na USB objednej pod kodem 6574JH L Citovat
Tom35 Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 Mapy nejsou problem kdybys jel pres Uh. Hradiste dej vedet, v C5 funguji bez problemu a kablik na USB objednej pod kodem 6574JH L Prosím,ten kod platí pro prodejnu citroenu?Protože u pažouta prý tohle nevedou..........nebo je to kod pro nějaký odkaz na internetový obchod?Jinak díky za nabídku.......kdybych tudy jel tak dám předem vědět..........Tom Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 (upraveno) Prosím,ten kod platí pro prodejnu citroenu?Protože u pažouta prý tohle nevedou..........nebo je to kod pro nějaký odkaz na internetový obchod?Jinak díky za nabídku.......kdybych tudy jel tak dám předem vědět..........Tom to by melo byt jedno, ale zkus v citronu kdyz to pezot nema je to primo jejich cislo objednaci. http://www.forum-peugeot.com/Forum/mesimages/13410/DSC01043.jpg jo ale musis to pak povolit v Mirascriptu!! Upraveno 10. duben 2015 uživatelem lkr@cbox.cz Citovat
merlin99 Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 (upraveno) @Tom35: narazil si na neakeho debila, alebo uplne neznaleho. V systeme to je (peugeot, prave som kontrolval), nech si to zada ako diel - je to na objednavku, nie bezne na sklade... Cca 17,50€. K mapam: daj si tam tie co naozaj pouzivas, ostatne su ti uplne naprd, len spalena nafta. Ak ti nejdu stiahnut, tak sa zamysli nad tym preco sa za ne ma platit oficialne... Zadarmo a este aj krakorit ako to zle ide.... Www.navigation.com , 149€ a mas pekne ( a vsetky ked ich tak nutne potrebujes) mapy na original lisovanych CD ktore budu na 100% funkcne. Upraveno 10. duben 2015 uživatelem merlin99 Citovat
milhausek Odesláno 26. červen 2015 Odesláno 26. červen 2015 zdravím, dnes jsem ségře nainstalova fw 8.31 ze 7... mapy už se mi taky podařilo, neměl by někdo češtinu pro 8.31? Citovat
Ipkiss Odesláno 13. únor 2016 Odesláno 13. únor 2016 Zdravím Vás.... Chcel by som sa Vas poprosit o mapy a slovencinu do rt4 ak by bol niekto tak dobri......a zaroven by som sa chcel spytat co je to to SZ ako tak nad tym rozmyslam a neviem na to prist Vopred dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.