Raiser Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 Dobrý deň. Má niekto češtinu aj s českým alebo slovenským navádzaním? Prosííííím Na české hlasové syntéze pro navádění a hlasovém ovládání se pracuje.Po chvilkách to odlaďuje má blonďatá dcera :D:D,která i přeložila cca 80 procent češtiny,kterou používáte. Citovat
Schreek Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Raiser: Český hlas pro RT4/5 ? To by byla bomba! V jaké fázi to je? Pokud bys potřeboval někoho na testování, hlásím se... Citovat
blekotak Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 taky bych bral držím palce k ůspěšnému dokončení Citovat
petk Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Nevím nikde jsem to nezkoumal ,ale jak poznám jestli mám radio RT4 nebo RD4 podle roku výroby nebo podle toho jestli je dysplay barevný .Poraďte co je co .Dík. Citovat
bubakkaja Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Nevím nikde jsem to nezkoumal ,ale jak poznám jestli mám radio RT4 nebo RD4 podle roku výroby nebo podle toho jestli je dysplay barevný .Poraďte co je co .Dík. Rt4 ma velky barevny displej. A klidne se obetuju a taky otestuju. [upravil dne 6.5.12 06:42 PM od bubakkaja] Citovat
bart.lbc Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 petk - pokud tam máš navigaci tak je to RT3/4/5 pokud ne máš tam RD4. Citovat
Lada78 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 No ne, cesky hlas? Hlasim so dobrovolne jako tester. Citovat
Bono Vox Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Zdravím,dnes jsem podle str.1 stáhl češtinu a vypálil na cd.Vložil do cd mechaniky a nic. Přidržením tl. MENU se zobrazí pouze VIN VF36E9HZC21575032.Nevím jakou verzi softu mám,nebo co dělám špatně. Děkuji za radu Citovat
duricek Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Chlapci nemate tiez niekto cestinu alebo slovencinu v RNEG navigacii? Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Chlapci nemate tiez niekto cestinu alebo slovencinu v RNEG navigacii? ahoj, taky jsem to hledal. Musis se tam proklikat, ta verze je v jine poloozce menu nez ten VIN Citovat
Jan Semely Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Neviem čo robím zle už som stiahol 6CD a nič mi to nerobí v aute, mám naštarované a stále nič, cd s muzikou mi idú načítať mohol by mi niekto poradiť??? Citovat
Jan Semely Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Ahojte neviem čo robím zle??? Už som napálil 4CD a auto stále nereaguje CDs muzikou mi načítava normálne mohol by mi niekto poradiť ďakujem. Citovat
misan60 Odesláno 22. leden 2013 Odesláno 22. leden 2013 A jak jsi to vlastně vypálil? Jestli jsi vypálil ten zazipovaný soubor od Raisera, tak to nemůže nic udělat, musí to mít strukturu instalačního CD pro RT4. To je třeba rozbalit a vypálit jenom obsah toho adresáře CD_EN_CZ_Raiser - to znamená adresáře [CMD] [EN] a soubory BUILTINS.OUT BUILTINS.OUT.inf CD_VER.NAV INSTALL.CMD NAV_UPGRADE.CMD Citovat
Jan Semely Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Niečo som si zisťoval vraj mám starú verziu 7. musí sa prerobiť na 8 o potom by mi to malo ísť robia to na SK 2 kolegovia a z CZ to sem chodí 1prerabať tak si to budem musieť dať spraviť. Za ochotu Ďakujem Citovat
cvrlo Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 veď si stiahni soft 8.11 a nainštaluj, potom čeština... Citovat
Vanware Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 Ahoj všem, potřebuji radu ... stáhnul jsem češtinu do RT4 od Raisera... obě verze 8.11. a 8.20 ....cd mi načetlo verzi 8,11 a vyzvalo k instalaci což jsem odklikal a provedl instalaci. Po restartu mi zmizeli veškeré popisky a v anglické vezi zůstali jen obrázky. Cd s verzí 8,20 mi vůbec nenačítá (vypaloval jsem x krát jak pod windovs tak v neru a stále nic) ..... prošel jsem i všechny jazyky zda tam nenaskočila čeština a nic. Takže jsem nastavil němčinu a píše mi v němčině. Poradí někdo..??? ..nevím co bych mohl dělat špatně...a tu češtinu do fára prostě chci... Citovat
bajza206 SW Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 Jestli vona ta čeština nebude pod angličtinou? stačí to tady jen přečíst no, ale je to celejch pět stránek Citovat
cvrlo Odesláno 25. únor 2013 Odesláno 25. únor 2013 skús si stiahnuť \"češtinu namiesto taliančiny\", potom prehodiť jazyk. ja to tak mám a šlape to bez problémov (za predpokladu, že soft máš minimálne 8.11) Citovat
Vanware Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Tak jsem se pokusil nainstalovat češtinu i do té Italštiny.....a výsledek nula...poté jsem se pokusil podívat jestli náhodou neskočila do angličtiny.....a od té chvíle co jsem změnil volbu jazyka se mi systém stále jen restartuje a nenajede..... poradí někdo co s tím ...? Citovat
cvrlo Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 skús podržať tlačidlo \"dark\", malo by to reštartovať systém Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.