Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Dobrý deň.

Má niekto češtinu aj s českým alebo slovenským navádzaním?

Prosííííím

Na české hlasové syntéze pro navádění a hlasovém ovládání se pracuje.Po chvilkách to odlaďuje má blonďatá dcera :D:D:D,která i přeložila cca 80 procent češtiny,kterou používáte.

Odesláno

Raiser: Český hlas pro RT4/5 ? To by byla bomba! V jaké fázi to je? Pokud bys potřeboval někoho na testování, hlásím se...

Odesláno

Nevím nikde jsem to nezkoumal ,ale jak poznám jestli mám radio RT4 nebo RD4 podle roku výroby nebo podle toho jestli je dysplay barevný .Poraďte co je co .Dík.

Odesláno
Nevím nikde jsem to nezkoumal ,ale jak poznám jestli mám radio RT4 nebo RD4 podle roku výroby nebo podle toho jestli je dysplay barevný .Poraďte co je co .Dík.

Rt4 ma velky barevny displej.

A klidne se obetuju a taky otestuju.

[upravil dne 6.5.12 06:42 PM od bubakkaja]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,dnes jsem podle str.1 stáhl češtinu a vypálil na cd.Vložil do cd mechaniky a nic. Přidržením tl. MENU se zobrazí pouze VIN VF36E9HZC21575032.Nevím jakou verzi softu mám,nebo co dělám špatně. Děkuji za radu

• O 7 měsíců později...
Odesláno

A jak jsi to vlastně vypálil? Jestli jsi vypálil ten zazipovaný soubor od Raisera, tak to nemůže nic udělat, musí to mít strukturu instalačního CD pro RT4. To je třeba rozbalit a vypálit jenom obsah toho adresáře CD_EN_CZ_Raiser - to znamená

adresáře

[CMD]

[EN]

a soubory

BUILTINS.OUT

BUILTINS.OUT.inf

CD_VER.NAV

INSTALL.CMD

NAV_UPGRADE.CMD

Odesláno

Niečo som si zisťoval vraj mám starú verziu 7. musí sa prerobiť na 8 o potom by mi to malo ísť robia to na SK 2 kolegovia a z CZ to sem chodí 1prerabať tak si to budem musieť dať spraviť.

Za ochotu Ďakujem

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj všem,

potřebuji radu ... stáhnul jsem češtinu do RT4 od Raisera... obě verze 8.11. a 8.20 ....cd mi načetlo verzi 8,11 a vyzvalo k instalaci což jsem odklikal a provedl instalaci. Po restartu mi zmizeli veškeré popisky a v anglické vezi zůstali jen obrázky. Cd s verzí 8,20 mi vůbec nenačítá (vypaloval jsem x krát jak pod windovs tak v neru a stále nic) ..... prošel jsem i všechny jazyky zda tam nenaskočila čeština a nic. Takže jsem nastavil němčinu a píše mi v němčině. Poradí někdo..??? ..nevím co bych mohl dělat špatně...a tu češtinu do fára prostě chci...

:)

Odesláno

skús si stiahnuť \"češtinu namiesto taliančiny\", potom prehodiť jazyk. ja to tak mám a šlape to bez problémov (za predpokladu, že soft máš minimálne 8.11)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se pokusil nainstalovat češtinu i do té Italštiny.....a výsledek nula...poté jsem se pokusil podívat jestli náhodou neskočila do angličtiny.....a od té chvíle co jsem změnil volbu jazyka se mi systém stále jen restartuje a nenajede..... poradí někdo co s tím ...? :myslim:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...