Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim kluci vie mi niekto poradiť: stale mi vyhadzuje chybu na tento ventil skrat na kostru vsetko som premeral no skrat na kostru nemam ventil je funkčny skusal som dat aj druhy a stale to vyhadzuje.Mal uz stym niekto problem. dakujem

[upravil dne 16/12/11 17:45 od dany913]

post-18881-14109621256926_thumb.jpg

[upravil dne 16/12/11 18:23 od dany913]

Odesláno

no asi mi nikto nepomože, ale spominam si že pred nedavnom som menil lamda sondu za katalizatorom lebo bola nefunkcna moze to robit aj tym ze vypisuje chybu na ten ventil, ta sonda je univerzal,pred tym to nepisalo len ze je vadna sonda, az po vymeneni sondy to zacalo.

Odesláno

no hej konektor je zo starej ale farby sedeli len na ohreh boli 2 biele a to by nemalo vadit ked je to prehodene podla schemy je to jedno ci to zamenim ale vyskusat mozem prehodit nic to nestoji. No ale keby bola zle zapojena tak by asi nefungovala a mne funguje spravne aj ohrev ide.

[upravil dne 18/12/11 10:16 od dany913]

Odesláno

Normálně bych oddělal tu lambdu i ten ventil a vzykoušel jaká hláška vyběhne potom, pak postupně připojil jedno i druhé. Jinak na lambdě samozřejmě nezáleží jak máš zapojeé ty 2 bílé je to jen topné těleso.

Pokud hláška zůstane tak bych kouknul jeslit není někde \"po cestě\" prodřený drát k tomu ventilu.

Odesláno

tak to som skusal tak isto hlaska je trvale odpojeny mag. ventil a sonda, a ty draty som skusal tak isto meral som to az ku jednotke tak to vyzera ze je to OK a ani na jednom pole nieje skrat na kostru. Ale ta chyba mi nevyskoci hnet ked ju zmazem niekedy spravim aj 200km a niekedy len 30km a vyskoci. Vsetky konektory som presiel a premazal sprejem na kontakty.

Odesláno

A kabely se zdají v pořádku, není nikde žádné poškození, nebo třeba zavlhnutí...? Setkal jsem se i s tím, že u ŘJ byl svazek nakousaný od myší ...

[upravil dne 18/12/11 12:53 od koblih69]

Odesláno

diag.mam PP2000 a lexia 3. ale kod presne neviem musel by som to zase napichnut.ale chcem jednu vec robi mi to na c.xsare nie na peugote bute to asi hlupost lebo tu su len peugeoty ale mam 306 a xsaru motory su stejne KFX aj vsetko v nom tak som to uz mal tie ventily poprehadzovane z P. do xsary na skusku ale v peugote to funguje a v xsare nie. Tak dufam ze budes vediet poradit aj ohladom xsary ked to je to iste.

Odesláno

no tak ti napisem vsetky chyby:1.levy boc.vzduch.vak-trvala porucha vystrazna kontrolka zkrat, ked dam test tak nesvieti na palubke ale ked pretocim klucom tak na chylu zasvieti.2.Hlavny vzduch vak-kontrolka vzduch.vaku zkrat na - nebo prerus.obvodu.to si myslim ze pod volantom ta prechodky moze byt vadna este som ju nepozeral.3. elek.mag.ventil odsavania vyparu zkrat na kostru.pri testu funguje tak je OK.4.vadny kluc-ale startuje v pohode tak imobilizer by mal byt OK. vsetky chyby mozem vymazat okrem 2.tu nemozem.ked to je vymazane tak zhasne oranzova kotrolka motora, a chyba naskoci tak ako som uvadzal hore.Kody som nenasiel ked dam na tu chybu tak vypise tam kod ale pole je prezdne. VIN: VF7N0KFXB36527489 xsara

[upravil dne 18/12/11 16:46 od dany913]

Odesláno

Na pin 1 konektoru toho ventilu si pripevni zarovku o vykonu 1,2 wattu z pristrojovky.A vyved si ji o kabiny.

Jezdi a kdyz se ti rozsviti chyba tak sleduj co dela zarovka jestli sviti nebo ne.

Pak musis taky ale v merenych parametrech sledovat co dela ventil.

Zbytek je na tebe jak se s tim poperes.

Odesláno

no do prdele az tak.a ktory je pin 1 ked su dva je to jedno na ktory a kostru pripenim je jedno kde? A v tych meranych hodnotach je ako oznaceny ten ventil tam je skratek co sam neviem naco vsetko je. Tak se stym poperem ale asi az po sviatkoch.

Odesláno

no dnes som prisiel na jednu vec tu sondu co som dal novu ma ukostrenie priamo na kostru vozidla co original bosch nema.A preto sa pytam vie niekto tu sondu odizolovat od kostry. Myslim tym ze sa nesmie dotykat zavitom potrubia tak ten zavit nejak odizolovat alebo pripadne prepojit kabel tak aby nebol spojeny z kostrou priamo na vozidlo.

[upravil dne 23/12/11 15:19 od dany913]

Odesláno

no tu mam tu schemu zapojenia. Oznacene miesto cervenou je kostra na vozidlo to pri Boschke nie je preto mi signalizuje chybu.ako by som docielil to aby som to prerusil nevie nikto o niecom co by sa dalo dat na zavit sondny aby zavit nebol priamo spojeny z potrubim aby to izolovalo.

post-18881-14109621371812_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...