BV406 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 zdravim, muzete se mrknout na tento kousek ? jedna se o 206 http://www.eautobazar.com/!new/detail_inzerat.php?id=RSAUTO%2FA342_11%2F7.11.2011&zBazaru=true jestli na tom na prvni pohled vsechno sedi nebo ne ... co ty budiky ?? ty jsou origo na tuto motorizaci ?? nevim, co znamena verze XR apod ... predem diky za komentare Citovat
Schreek Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Vypadá vcelku slušně. Budíky jsou pro tuhle verzi normální. Ty kilometry nevim nevim. Nech si poslat VIN, třeba něco zjistíme. Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Ten PZ bok se bude muset nalakovat celej a bál bych se, že stejně jako u těch lišt na náraznících a mezi světly to bude viditelný posov odstínu. Navíc mi zásadně vadí to napadení tunerem... světla bych vydržel, ale to ET na kolech ve předu by si zasloužilo za uši... Citovat
Schreek Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Ty zadní světla můžou být origo, ač je to divný, dávali se za příplatek Pokud to chce na ježdění a ne jako vonavku, tak bych ten bok neřešil, neni to nic hroznýho... Citovat
Schreek Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Ty zadní světla můžou být origo, ač je to divný, dávali se za příplatek Pokud to chce na ježdění a ne jako vonavku, tak bych ten bok neřešil, neni to nic hroznýho... Citovat
koblih69 Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Chce to vidět, když to prohlížím tak 5-tý dneře jsou asi taky lakovaný a u levého horního uložení př. tlumiče je to nějaký vorezlý, to není zrovna obvyklý... Citovat
BV406 Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 diky za koment km neresim, te rzi jsem si taky vsiml, s tim zadnim bokem by se nedelalo nic, to sere pes, bylo by to na jezdeni do prace, ty svetla se mi nelibi, pripadne by se vymenila, ty kola, no, mozna ty plechy v kufru jsou spravne, tak by se jezdilo na nich ... chtel jsem, at mi poslou vin, zatim nic, az bude cas, tak to tam sjedu zkouknout ... Citovat
koblih69 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Kola mohly zbytečně namáhat nápravy, takže bych hledal klepání, taky ty rez u uložení by mohla nasvědčovat že bude uložení ve špatném stavu. Pokud budou nápravy OK, plechy si myslím, že sedět budou, světla s někým vyměníš a možná ti ještě doplatí, bok neřešíš.... tak proč ne. Citovat
BV406 Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 tak vinko je VF32HRHYF43512131 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.