epicus Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Ahoj. Určitě jste si někdo dávali lakovat lišty na palubce kolem výdechů ventilace a po stranách středového tunelu. Zajímá mě demontáž a jak vám barva drží. Mám pouze černé základní. Samozřejmě jsem koukal na origo, daj se koupit různé barvy,ale ta cena fůůůj . Chci dát ty své olakovat,ale prý si to mám rozmyslet- barva by se mohla loupat atd. Citovat
epicus Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 s tím zkušenosti nemám,ale folie ,zajímavé, díky za nápad Citovat
pipistrel Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 hlavne je to uplne jednoduche a lahko opravitelne. Citovat
buga Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 ja by som nedal lakovat, mne pripdadaju tie \"dorabky\" nepekne.. ale tak mozno to trafis pekne..neviem a ano cena tych dielov originalnych je na ale urcite bude krajsie ako tato palubovka Citovat
pipistrel Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 a co sak raz tyzdenne povysavas a pohoda Citovat
Mishanthrope Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Za tohle bych nechal ruce usekat . Citovat
Cinicman Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 No tyvle, tak to je moc toto... :D:D BTW: Ja som si \"lakoval\" rámčeky aj stredový panel sám a farba drží... stačilo poriadne odmastniť, dať primer na plasty, 3x prestrek metalízou, 2x vrchný lak... všetko sprejom... [upravil dne 12/16/2011 15:27 od Cinicman] Citovat
Guest mischko11 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 ja som v tom sedel na dotyk prijemne ale ked si zapol vetilaciu na okno tak koberec zacal lietat Citovat
Mishanthrope Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Není nad kvalitní měkčené (a voňavé) plasty z Číny . Citovat
Cinicman Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Tak pánové a dámy... dajte niekto návod na demontáž líšt a výduchov, ide sa karbónovo-fóliovať... Či mám byť pokusný králik a ulámať to všetko??? Citovat
pretekar Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 kup z verzie gt, tie su akoze carbonove, ja mam origos take Citovat
Cinicman Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Ja to nechcem kupovať ale ofóliovat... nech mám všetok carbon rovnaký... Citovat
pipistrel Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 martine len si to pekne vyskusaj vsetko na svojom a potom urobime spolu moje. bez lamania :D:D Citovat
epicus Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 taky jsem to ještě nezkoušel vycvaknout. Jestli se to rádo láme,tak na to ..... Ale jinak stále uvažuju,že to stříknu,nebo raděj nechám stříknout. Citovat
Cinicman Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Takto nejako si to predstavujem ja: BTW: Keď sa zadarí a pipistrel vystrelí tak bude aj foto návod... Citovat
buga Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 okolo riadiacej a smerom k rucnej brzde, to uz podla mna moc.. Citovat
Cinicman Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Okolo tej radičky a tak to nebude... Btw: lišty už sú dole a zachvílu idem na to... Citovat
PACHO Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Cinicman, nezabudni na nás tými foto z odoberania líšt. Veľmi by mi to pomohlo, lebo sa chystám hlavne na ten stredový tunel, chcem tam dať hlinikovú fóliu. Ešte otázočka na bočných dverách pri lepení karbónu na tie lištičky pod oknom si vyberal ten dielec z dverí, alebo si to lepil na dverách? Ja by som tam dal asi tiež hliník, len neviem ako by to vyzeralo??. Ináč tie žlté hmlovky su špicové, nezostalo ti trocha tej žltéj, lebo sa mi nechce kupovať celý balík?. Citovat
Cinicman Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Tááák pánové a dámy... nakoľko nikto nenabral odvahu tak ja s Pipistrelom (+ asistencia a hrubá sila = moja manželka ) sme sa na to podujali a tu máte sľúbené foto: -= Lišty - demontáž Peugeot 207 =- A tu výsledok: Postup je na papieri veľmi jednoduchý = všetko jemne hrubou silou vytiahnuť von... V praxi to vyzerá tak, že treba proste trhnúť a modliť sa aby sa ulámalo toho čo najmenej... stredový rámik okolo PPC sme dávali dolu asi pol hodinu... PACHO => Na tých dverách som to robil priamo tam... vraj sa ten zdanlivo oddelený kus nedá vybrať a je zatavený do dverových panelov... A fólie na mlhofky ešte mám trochu... pošlem ti SZ... [upravil dne 3/25/2012 19:29 od Cinicman] [upravil dne 3/25/2012 19:31 od Cinicman] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.