Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Určitě jste si někdo dávali lakovat lišty na palubce kolem výdechů ventilace a po stranách středového tunelu. Zajímá mě demontáž a jak vám barva drží. Mám pouze černé základní. Samozřejmě jsem koukal na origo, daj se koupit různé barvy,ale ta cena fůůůj :( . Chci dát ty své olakovat,ale prý si to mám rozmyslet- barva by se mohla loupat atd.

Odesláno

ja by som nedal lakovat, mne pripdadaju tie \"dorabky\" nepekne.. ale tak mozno to trafis pekne..neviem

a ano cena tych dielov originalnych je na :blicismajlik

ale urcite bude krajsie ako tato palubovka :o

post-9340-14109621233514_thumb.jpg

Odesláno

No tyvle, tak to je moc toto... :D:D:D :bojim

BTW: Ja som si \"lakoval\" rámčeky aj stredový panel sám a farba drží... stačilo poriadne odmastniť, dať primer na plasty, 3x prestrek metalízou, 2x vrchný lak... všetko sprejom... ;):papa

[upravil dne 12/16/2011 15:27 od Cinicman]

Guest mischko11
Odesláno

ja som v tom sedel na dotyk prijemne :D ale ked si zapol vetilaciu na okno tak koberec zacal lietat :D

• O 3 měsíce později...
Odesláno

taky jsem to ještě nezkoušel vycvaknout. Jestli se to rádo láme,tak na to ..... Ale jinak stále uvažuju,že to stříknu,nebo raděj nechám stříknout.

Odesláno

Cinicman, nezabudni na nás tými foto z odoberania líšt. Veľmi by mi to pomohlo, lebo sa chystám hlavne na ten stredový tunel, chcem tam dať hlinikovú fóliu. Ešte otázočka na bočných dverách pri lepení karbónu na tie lištičky pod oknom si vyberal ten dielec z dverí, alebo si to lepil na dverách? Ja by som tam dal asi tiež hliník, len neviem ako by to vyzeralo??. Ináč tie žlté hmlovky su špicové, nezostalo ti trocha tej žltéj, lebo sa mi nechce kupovať celý balík?.

Odesláno

Tááák pánové a dámy... nakoľko nikto nenabral odvahu tak ja s Pipistrelom (+ asistencia a hrubá sila = moja manželka :D) sme sa na to podujali a tu máte sľúbené foto:

-= Lišty - demontáž Peugeot 207 =-

A tu výsledok:

DSCF4008.JPG

DSCF4017.JPG

Postup je na papieri veľmi jednoduchý = všetko jemne hrubou silou vytiahnuť von... ;)

V praxi to vyzerá tak, že treba proste trhnúť a modliť sa aby sa ulámalo toho čo najmenej... stredový rámik okolo PPC sme dávali dolu asi pol hodinu... :bojim

PACHO => Na tých dverách som to robil priamo tam... vraj sa ten zdanlivo oddelený kus nedá vybrať a je zatavený do dverových panelov...

A fólie na mlhofky ešte mám trochu... pošlem ti SZ... :papa

[upravil dne 3/25/2012 19:29 od Cinicman]

[upravil dne 3/25/2012 19:31 od Cinicman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...