Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte prosím někdo, proč musím auto odemykat a zamykat dálkovým ovladačem a musím bejt skoro u auta? Baterku mám vyměněnou. Dřív to šlo krásně z dálky, ale ted už mně to vážně štve:myslim

Odesláno

taky mi to tak dělalo a pak to nedělalo nic takže oprava centralu celkově---nová krabička na klíče---nový centrál---nejlevnější oprava----2000kč :super

Odesláno
:) a čo s tým má spoločného ten obal na kľúče ??? problém bude buď vo vysielači (doštička v obale kľúča) alebo na strane prijímača v aute, no tiež by ma to zaujímalo pretože vidím, že dosah ďiaľky sa pomaly zmenšuje nezávisle od stavu batérie a je nás tu viacej takto postihnutých:(
Odesláno

bearwi: na 90% bude chyba BSI..kamaratovi to robi to iste a este mu svieti kontrolka airbagu a kontrolka vypnutia airbagu spolujazdca..on to ma BSI na 99% ale nejako ho netrapi ze odomyka klucom:D

Odesláno

To by mě taky moc netrápilo, jenže se občas stavá, že se mi začne zapínat a vypínat zadní vyhřívání skla, pak to vypadá že na někoho blikám jak mi pohasínají světla... asi to vyhřívání odpojím :D

Odesláno

Kdyby vás to zajímalo, tak v serviceboxu jsem zjistil, že přijímačem signálu je jednotka přepínačů pod volantem! ;) Dál to pak komunikuje s BSI. (aspoň u mého auta to tak je...)

[upravil dne 19/12/11 15:52 od tommm]

Odesláno

dobre vedieť, len či to tak má aj starý model, problém s ďiaľkou majú práve staré modely a tie pokiaľ viem pracujú na inej frekvencii a s inými kľúčmi:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...