FIKÍSEK2 Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Nevíte prosím někdo, proč musím auto odemykat a zamykat dálkovým ovladačem a musím bejt skoro u auta? Baterku mám vyměněnou. Dřív to šlo krásně z dálky, ale ted už mně to vážně štve:myslim Citovat
jirii Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 taky mi to tak dělalo a pak to nedělalo nic takže oprava centralu celkově---nová krabička na klíče---nový centrál---nejlevnější oprava----2000kč Citovat
FIKÍSEK2 Odesláno 12. prosinec 2011 Autor Odesláno 12. prosinec 2011 novej obal klíče už mám taky, ale nepomohlo to, takže asi přijímač v autě Citovat
307rg Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 a čo s tým má spoločného ten obal na kľúče ??? problém bude buď vo vysielači (doštička v obale kľúča) alebo na strane prijímača v aute, no tiež by ma to zaujímalo pretože vidím, že dosah ďiaľky sa pomaly zmenšuje nezávisle od stavu batérie a je nás tu viacej takto postihnutých:( Citovat
bearwi Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Mě funguje dálkáč tak 5 minut pak v autě cvakne relátko a už nefuguje, takže zamykám dálkáčem, odemykám zámkem Citovat
shark734 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 bearwi: na 90% bude chyba BSI..kamaratovi to robi to iste a este mu svieti kontrolka airbagu a kontrolka vypnutia airbagu spolujazdca..on to ma BSI na 99% ale nejako ho netrapi ze odomyka klucom:D Citovat
bearwi Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 To by mě taky moc netrápilo, jenže se občas stavá, že se mi začne zapínat a vypínat zadní vyhřívání skla, pak to vypadá že na někoho blikám jak mi pohasínají světla... asi to vyhřívání odpojím Citovat
tommm Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Kdyby vás to zajímalo, tak v serviceboxu jsem zjistil, že přijímačem signálu je jednotka přepínačů pod volantem! Dál to pak komunikuje s BSI. (aspoň u mého auta to tak je...) [upravil dne 19/12/11 15:52 od tommm] Citovat
307rg Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 dobre vedieť, len či to tak má aj starý model, problém s ďiaľkou majú práve staré modely a tie pokiaľ viem pracujú na inej frekvencii a s inými kľúčmi:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.