Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potreboval bych poradit co se deje s autem, uz ani v servise nevi co to muze byt. Problem je nasledujici :

P407 2HDI jezdi bez problemu, 1-2x za mesic z niceho nic zacne motor skubat a auto nema tah. Deje se to prevazne v nizsich otackach pri zarazenem stupni 1 a 2.Pridam plyn a auto na vterinu prida,dalsi vterinka nejede,zase prida atd. vypozoroval jsem ze auto nejak vic topi (klima nastavena na 22 stupnu a z topeni se vali horky vzduch.)

Najeto 220 000,nedavno menene turbo/rozvody/spojka/cidlo otacek/vykuchany FAP/prepady vstriku jsou v poradku...

opravdu uz nevim co to muze byt, asi me nezbyva nez to auto prodat...za kazdou radu tedy budu velice rad

Odesláno

godzilaTO: auto mi cukalo v nízkých otáčkách, na dia vše OK. Vyměnil jsem EGR, cukalo ještě víc. EGR byl ovšem nového provedení, já měl ale ŘJ se starým SW. Straki mi přehrál nejnovější SW a auto šlape krásně bez cukání.

Odesláno

AHAAAAAAAAAAA......no tak budem musiet nechat pozriet doktora to auto....len kedy? ja sa neviem dostat ktomu strakimu...ked som doma on nejde na SK, a ked som v nemecku tak on chodi na SK ako na beziacom pase(obrazne)

raz som vsak sa rozhodol ze to vezmem do servisu po radach tu na fore..poprosil som mechanika nech sa pozrie na EGR- nech ho nastavi a on mi povedal ze to sa neda a ze to sa nerobi a ze odkial to mam ...reku na fore mi chlapci poradili a jeho odpoved?

ze aby som neveril vsetkemu co mi niekto na niekolko stoviek kilometrov poraddi, ze to su zvasty a preto ani nechodi na taketo fora...no co vam na to mam povedat....:(:(

a este som chcel zeby sa pozreli na soft a reku ho prehrali, a ze to sa robi len pri zvolavackach a aj to vtedy ked to nariadi peugeot...:myslim:myslim

[upravil dne 12/12/11 21:49 od godzilaTO]

Odesláno

a ked ides do DE ides cez AT? alebo CR ? lebo ak cez CR tak by si sa so strakim dohodnut mohol ze by si sa cestou unho zastavil. :myslim

ak si das par hodin navrch tak by sa to dalo skombinovat... urcite by ti ochotne pomohol...

ja by som si tu namahu na tvojom mieste urcite dal... :roll

Odesláno

nie nie...chodim cez AT....ale uz som nadtym uvaoval ze nakupim nejakeho jegra alebo nieco po smaku a zoberiem to vrchom cez Cesku zem....ale nikdy to zatial nevyslo....u nas je vsetko naplanovane ako v tom filme skola zaklad zivota, ci cesta do mysli studakove duse...prensy plan kedy domov a kedy naspat...ale to sem nepatri...to je pomimo toto co tu rozpisujem....:xvul

Odesláno

EGR je taky vymeneny relativne nedavno (cca 3-4 mesice). Dneska rano nastartuje a vse je v poradku, cca po 10 km auto zase zacalo skubat,tak jsem jel pomalu,jen jsem lechtal plynovy pedal...cca po 10km skubani jsem jel z kopce,vyradim rychlost a dole jsem zaradil a auto jelo normalne...

kontroloval jsem spotrebu a pri skubani byla stejna jako za normalniho chodu

Odesláno
Pre moje auto si Straki dokonca prisiel osobne. :P

A dufam, ze ho konecne budem mat hotove pod stromcek. :roll

:xvul a na kedy si s nim dohodnuty ze ti ho ma vratit? ja na neho uz cakam v ZA ako na spasenie :blablabla

Odesláno
Taky po vyměně EGR to šlapalo pěkně ale pak se to škubani pomalu vracelo,tak jsem se rozhodl investovat 900,- do přehrani softu v peugeotu a cukani zmizelo :)

Prehrani softu RJ???

Odesláno
Pre moje auto si Straki dokonca prisiel osobne. :P

A dufam, ze ho konecne budem mat hotove pod stromcek. :roll

:xvul a na kedy si s nim dohodnuty ze ti ho ma vratit? ja na neho uz cakam v ZA ako na spasenie :blablabla

:xvul na Peta cakame viaceri :roll

Odesláno

Hele bazante......

Ne ne ne...................ty ty ty:D:D:D:D

Mas uz prece vic odpovedi ne.....

Jeste dodam teda i ja.

Zkus si zajet na nahrani noveho softu do ECU a pak uvidis co dal.

To je stejne nejlevnejsi a nejrychlejsi vec.

PS: A vy ostatni k tematu laskave,jo:aut:aut:aut:aut

Na Derta se tesim na kafe a na ten zbytek prijde taky rada:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...