Dundee Odesláno 25. leden 2012 Autor Odesláno 25. leden 2012 Dneska mi to nedalo a šel jsem hledat ŘJ centrálu, protože kniha a realita se rozcházejí. U zbořenýho Saxa jsem jednotku našel a pak jsem vlezl do Saxíka, abych se podíval, jestli je tam konektor a kupodivu jsem našel taky ŘJ Pak jsem rozebral dveře řidiče a tam jsem našel připojenej motorek centrálu na kabeláž Tak jsem ŘJ prohodil mezi sebou a světe div se- centrál fachá Takže mě vlastně potkala nejjednodušší varianta montáže centrálu :P Citovat
Ferry Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 tomu se rika z (.) klika ja musel tahat ve 106 vse Citovat
Dundee Odesláno 25. leden 2012 Autor Odesláno 25. leden 2012 No to mi chvíli povídej:D Takže teď už zjistit, jak je to s kabeláží k vypínači bagu spolujezdce a buď vyměnit zámky nebo ti je vymontovat;) Citovat
Dundee Odesláno 26. leden 2012 Autor Odesláno 26. leden 2012 Dneska jsem vyměnil zapalovací cívku, protože zastudena Saxík cukal a na volnoběhu měl celkem tendence chcípat (dneska se mu to 2x povedlo). Bohužel u toho zařval jeden ze čtyř šroubů, ale ten zbytek snad půjde nějak vytáhnout. Saxo na díly je zastrčený ve stodole a zítra začne akce výměna nápravy, protože pravý kolo už je hodně vybočený (a dělá si za jízdy co chce) a na levym začalo týct prasátko. Citovat
Dundee Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 Obě nápravy jsou dole, zítra půjde náprava ze zbořenýho Saxa na Saxíka Důvodem výměny v tomhle počasí bylo nejen pravý kolo do \"A\", ale i tekoucí prasátko na levý straně... Omluvte kvalitu fotek, byly dělaný mobilem za tmy: Citovat
Maverick Odesláno 28. leden 2012 Odesláno 28. leden 2012 Blázne, že se ti do toho chtělo v týhle kose:D Ale důvod celkem chápu, jezdil jsem s kolama do A a i na suchu to bejval občas adrenalin... Citovat
Dundee Odesláno 28. leden 2012 Autor Odesláno 28. leden 2012 No právě a co teprve ráno, když jsou omrzlý silnice, to pak stačilo větší zakřivení silnice a skoro se to nedalo udržet Jinak dneska bylo docela slušně, to včera to byl větší hardcore, ačkoliv tu lepší nápravu jsem sundaval ve stodole a ne před přístřeškem jako u Saxíka... Doufám, že zítra bude aspoň podobně jako dneska a hlavně že ta montáž proběhne líp (u Saxíka jsem měl problém s odpojením trubiček brzd, tak to strašně trvalo). PS: Mefe, někdy se stav pro ten zámek, druhý Saxo už ze stodoly nevyjede;) Citovat
Dundee Odesláno 29. leden 2012 Autor Odesláno 29. leden 2012 Tak dneska kolem poledne hotovo S nemalou pomocí přítelkyně jsme Saxíka poskládali do provozuschopného stavu, jen na LP kole se mi podařilo ulomit odvzdušňovák, ale až bude tepleji, tak tam přijdou zrepasované brzdiče z druhýho Saxa, takže mě to až tolik netrápí Jsem zvědavej na změnu jízdních vlastností, věřim, že k lepšímu... Citovat
Dundee Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 Dneska jsem vyměnil zrcátka za ty stříbrný a čekám zásilku bílých elektricky ovládaných;) Citovat
Dundee Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 Dneska jsem nainstaloval budíky s otáčkoměrem:super Jen mají jednu malou vadu- teploměr chl. kapaliny se ani nehne:nevim:fnuk Takže musim sehnat jinej budík a zase mě čeká celá ta anbáze s rozebíráním:blicismajlik Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 ty se vyloženě zahříváš prací ,viď jinak teda makáš dobře,tak ať ti to jde od ruky ,držim ti všechny palce:super Citovat
Dundee Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 zuzlifuk: Čidlo na teploměr na autě je, předtím jsem měl jen kontrolku a tu rozsvěcuje stejný čidlo, ne? Ručička teploměru se při naklonění budíků normálně hejbala a palivoměr ne, takže si myslim, že je v háji budík teploměru. vendelinek: To víš, odpoledne bylo docela hezky, tak jsem se na to vrhnul a než jsem skončil, tak už zase šíleně mrzlo;) Citovat
Dundee Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 Aha, tak to se dneska podívám do konektoru, kolik leze pinů z čidla. díky za tip;) Mám tady čidlo z 2.0i turbo, tak snad bude mít podobný hodnoty.... Citovat
Dundee Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 Tak to vypadá na mrtvej budík teploměru, čidlo je tam dvoupinový. Tak teď už jen zjistit, jestli jsou záměnný teploměry ze starýho a novýho modelu, ale podle mě by to mělo jít zaměnit. Citovat
Dundee Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 Modrý čidlo mám dvoupinový, to je pro kontrolku a pro budík. Z čidla vedou dva vodiče, což je taky v pořádku, ale ta ručka teploměru se po zapnutí klíčku ani nehne, takže buď chybí dopojení na budík od pojistek nebo je budík mrtvej. A já osobně si spíš myslim, že je po něm, protože po naklonění budíků se hýbala ručka teploměru a ručky palivoměru, rychloměru a otáčkoměru byly stále na svém místě. Jinak VIN mýho Saxíka je VF7S0HDYF56036655 Citovat
Dundee Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 Schéma mám, takže až budu vyndavat znovu budíky, tak se mrknu na kabeláž, jestli jsou dotažený vodiče až k nim;) Jinak čidla jsou obě až \"za\" termostatem v hlavě válců, jedno ukazuje servicebox pod položkou Hlava válců a druhý pod položkou Chlazení. Zelený je pro ŘJ a modrý pro budík a kontrolku;) Pro budík a kontrolku by to měly být vodiče č. 400 a 401, jeden růžovej a druhej zelenej, kterej se v nějakym konektoru mění na černej:myslim EDIT: Jestli tím druhým čidlem myslíš to ze 406, tak to je bohužel jednopinový stejně jako z toho bořenýho Saxa [upravil dne 11/2/2012 22:52 od Dundee] Citovat
Dundee Odesláno 12. únor 2012 Autor Odesláno 12. únor 2012 Tak bohužel teploměr z novýho modelu použít nejde, má úplně jinou konstrukci a má i posvícenou ručičku:( Tak doufám, že někde seženu jinej budík teploměru a že jsou zapojený oba vodiče na budík v konektoru budíků. Citovat
Dundee Odesláno 18. únor 2012 Autor Odesláno 18. únor 2012 Dneska jsem využil hezkýho počasí a začal s výměnou sedaček. Zatím jsem stihl vyměnit podlážku v kufru, zadní nedělenou lavici za dělěnou sedačku a řidičovo sedadlo. Zítra vyměním i spolujezdcovo a pokud na to zbyde čas, tak i středovou konzoli s řadičkou. Pak mě čeká znovu demontáž budíků a pokusím se rozchodit ten teploměr... Nějaký fotky mobilem z doby, kdy bylo ještě světlo: Citovat
Dundee Odesláno 19. únor 2012 Autor Odesláno 19. únor 2012 Tak sedačky už jsou kompletní a podařilo se mi vyměnit i hlavici řadící páky se středovym tunelem ;) Je zajímavý, že příprava na el. okna v tomhle autě je, ale nemilé překvapení na mě čekalo po vyndání budíků, protože mi tam chybí vodič na napájení teploměru chladící kapaliny Takže mě čeká žůžo dobrodrůžo a to najít místo, kde Francouz ukončil vodič jdoucí od čidla... Jinak je mi záhadou proč se mi teď po otočení klíčku do první polohy kromě kontrolky dobíjení částečně rozsvítí i kontrolky stavu chl. kapaliny a přehřátí katu (nebo co to je zač) a při sešlápnutí brzdy se jejich jas trochu zvýší. Za jízdy ani v poloze před startem nesvítěj... Citovat
Dundee Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 Tak jsem si dneska trochu pohrál se Saxíkem a \"vytunil\" boční blinkry a štítky na dveřních lištách :lol: No a dárce už stojí venku před stodolou a po demontáži čelního okna přijde na řadu flexa, zbytek už je komplet venku :lol: Tady ještě poslední okamžiky ve stodole (včera) :wink: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.