Stifler Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Já si dáreček vyzvedl až včera. Děkuji, bylo to milé a navíc překvapení až do dnešního rána, kdy jsem obálku teprve rozříznul. Citovat
gedu Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Všechny na SK byly poslány ze slovenska. Díky našemu VIP kurýrovi. Jinak SK členům budu doposílat až po Novém roce. Opět po VIP kurýrovi. no a to bolo to prekvapko ked darček prišiel so SK známkou:D:aut:super Citovat
lukaro Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Děkuji za dodatečný Vánoční dárek potěšil a už si na něj hledám místečko... Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Hlavne ze prisiel... Niekto ako ja neposluchal. Tak nedostal nic... Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Niekto ako ja neposluchal. Tak nedostal nic... Přesně tak ! hlavně že tady čekuješ all temata a ke každému něco frkneš, ale.... Pe.Tr : \" Dobrý den paní pošťačko, prosím poslala byste tento Vánoční dárek, mému kamarádovi Marcelu M. do Bratislavy?\" pošťačka : \" a jak se jmenuje a kde bydlí? \" Pe.Tr : \" Jmenuje se Marcel M. a bydlí v Bratislavě\" pošťačka : \" TY IDIOTE!!! PR.EL SI DĚLEJ Z PLASTELÍNY A NE ZE MNĚ!!!!\" Marceli , poučení pro tebe z bajky??? Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Pe.To moc krásně si to napsal. Jako kdyby jsme to tady neřešili s \"jedním členem\" proč mu dárek nedorazil. Marceli00 jinak si pospěš zítra budu předávat poštu na SK a ty tam nebudeš mít obálku. Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Jinak opravdu si neděláme legraci zkontrolujte si své údaje a pokud nemáte vše doplněno tak jsme Vám nic neposlali. Já nebudu tipovat jaké máte příjmění a adresu a opravdu Vás nebudu kontaktovat po jednom. Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 A jestli nechcete Vaše údaje ukládat tak mi je dejte do SZ. Opravdu mě,já to posílám a Pe.tr to řešit nebude.Toto mám na starost já balení a běhání na poštu. Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Nechapem... Doteraz mi vsetko prislo a adresu v profile nemam uvedenu uz vyse roka. Dokonca aj ta sutaz mi prisla. Hledej pe.tra. Aj minulorocny vianocny darecek prisiel a adresu som nikomu nemusel davat. Je v inej evidencii zrejme este kedze mi prisla klubacka karticka... Okej adresu posielam do sz... Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 O adresu na kartičku sem tě kontaktoval...tys to na chvíli napsal a potom opět smazal....žádná jiná databáze není.... Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ale za to vynimocny, jedinecny a nezabudnutelny ovcak... Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 no ja když vidim tvuj avatar tak si hned vzpomenu na http://www.youtube.com/watch?v=euylm6Fx6Y8 [upravil dne 2/1/13 22:11 od Pe.Tr] Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ano ano... To je moja chutovka... Milujem to video a hlavne tu prvu ovekcu... Citovat
safi1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Mne tiez zatial nic neprislo to asi preto lebo som novy clen nie ? Citovat
safi1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Pohodičke som nevedel ci pride tento rok nieco alebo az nabuduci Pe.Tr inac dobry avatar :D [Edited on 2/1/13 22:31 by safi1] Citovat
Ta jak bydlí s Pe.Trem Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Dnes předáno SK kurýrovi zbytek dárečku. Takže do pátku by jste je mohli dostat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.