Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky za radu.Pomohlo mi to.Nakonec to byl ulomenej držák lanka,5 minutová oprava. :)

Akorát mě dneska zarazila spotřeba.... na plnou nádrž LPG jsem najel 350 km  :D  sice jsem jel s klimou a po dálnicí to furt mazal cca 160 km,ale tohle se mi ještě nestalo.Co váš názor na to? Kde je zakopanej pes? Je to normální?  :myslim

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Dnes vyměněn termostat,za novej Wahler.Myslel jsem si,že tím problém vyřeším.Špatně mi ukazuje teplota. :(  Co tam může být špatně? Provozní teplotu mám lehce pod 80 stupňů.Kecá mi budík nebo je špatné čidlo? Dá se to nějak změřit nebo poznat?

Odesláno

Tak přesně tenhle problém mám teď taky, to by mě taky zajímalo, čím to je :( celkem dost mě to štve, chtěl jsem měnit termostat, ale jestli je to zbytečné, to nevím :/

Odesláno (upraveno)

Přes město mi jde teplota taky okolo 90 ale jak vyjedu z města tak 80 a víc ani ťuk, dneska 30 stupňů venku a zase 80 :( já už nevím, na netu jsem četl, že termostat otvírá při 82°C ten náš ve 2.0 RFV ale nějak se mi tomu nechce věřit.... tak nevím...

Viz. fotka, cesta ze Slovenska a o víc to nešlo a to jsem jel zrovna přes město... 

post-40379-0-37905200-1440951917_thumb.j

Upraveno uživatelem Wext
Odesláno

Mě snad přijde,že kecá budík... jinak si to nevysvětlím.Dá se nějak  změřit modré čidlo? Nemá na to někdo tabulku jaký má dávat odpor při dané teplotě?

Ještě řeším jeden problém,dal jsem nové brzdy ATE PD a destičky ATE standart a začly mě pískat,ale ne při brždění,ale při jízdě... Vzal jsem je na šmirglu,tak to na 14 dní přestalo a už to znova píská? Že by špatná směs? Jaké destičky by jste mi doporučili? Děkuji za rady a postřehy  :papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Na prodej :-) více info poskytnu do SZ  :papa 

Proč si to nehodíš sem do inzerce jako každej místo tajnůstkaření ? Stejně je to auto tady docela známý, ne ? ;)

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...