Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty kliky udělají strašně moc v tom introši  :)  jsem to řešil v létě a jsem ted moc spokojen. Jinak kdyby Vám přebýval jeden výdech s tím stříbrným uprostěd tak bych ho bral všema 10ti  :D  Jinak o tom sraze na Sk nic nevím, ale jel bych se taky zúčastnit pokud budu doma . Co máte za stránku na FB ? dík

Odesláno

:D to je dobrý nápad :D začnu ho hledat s těmi klikami :D

Jinak, jo, počítej se mnou, ale kdy to je ? 

Odesláno

:D ok, tak počkáme do augusta.... to bude už pěkně ;) už se teď těším jak malé dítě, všude budou jen coupéčka :D

Jinak, kliky už jsou na cestě ke mně :D  :aut  :P koupil jsem je od Emixe :D vyfoukl jsem je jednomu, co neměl hned prachy na zaplacení :D 

Jo a s tou ručkou si měl vynikající nápad ;) děkuji ti ;)  :papa

Odesláno (upraveno)

Charlie? Co by jsi chtěl za ten čudl na ručku?  :D

Wext taky se těším,doufám že se něco nepodělá  :D  Jo Emixe na FB jsem měl na mysli,no takže si FB zas nezaložíš  :aut  :bacha

Upraveno uživatelem 222johny222
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak mám kluci problém s autem.

Když nastartuji,tak z přední části auta něco zabouchá,pak už je to dobrý.ALE při jízdě cca kolem 2200-2500 otáček začne něco rezonovat.Je to dost nepříjemný.Údajně když se mnou někdo jede v autě,tak to cítí,že je to na spolujezdcovy straně.Nesetkal jste se s tím někdo? Radši se zeptám,než rozeberu celý auto a budu laborovat.

Jo a ještě jedna věc,zezadu mi něco ťuká.Vyměnil jsem tyčky na odklon kol,ale ťuká to stále,myslíte si,že jsou to ty plastový stabilizační tyčky nebo nějaký jiný silenblok?

Díky za případnou pomoc.  :super

Odesláno

Ad1: Vyděl bych to na uchycení motoru (nejspíš ten akcelerační silentblok

Ad2: Zajel bych na stk a nechal s vším zahýbat a poslouchal co to dělá, zkontrolovat a vyměnit. J e to levnější než měnit zbytečné díly

Odesláno

Děkuji za názory,počkám jestli někoho nenapadne ještě něco nebo se výpovědi budou shodovat.Každopadně děkuji za popostrčení a klucí jde to nějak poznat pohledem oka nebo zakymácením motorem?

Odesláno (upraveno)

na fore je tu o tom silentbloku viac vlakien dost na to trpeli 1.8-ky ale na 2.0 rfv je tam ten samy silentblok(stejne objednavacie cislo) problem je ze samostatne sa neda zohnat len komplet s hlinikovym  drziakom v pezote ja ho zohnal osobitne z mototechny ale robia to len poliaci tusim ten silenblok ze je ko zistis tak ze zakyves motorom  dopredu do zadu a budes na neho kukat ak je ko budes vidiet ze je urvany (guma) alebo ho vyber motor nemusis vobec podkladat  motor(nespadne ti)  je tam trochu blby pristup drzi na troch sroboch na kasni a jedna sroba na vidlici

Upraveno uživatelem krtek 2
Guest Poldy coupe
Odesláno

Mně to dělalo taky něco podobného a pro jistotu jsem vyměnil tu hrušku a oba silentbloky viz obrázky a bouchání ze ztratilo.Ten silentblok s hliníkovím držákem se prodává zvlášť a jeho oe číslo je 183946 teď jsem ho objednával za cca 200kč na autodilyhulin.cz.Přikládám foto starého,který nějaký mamlas místo,aby ho vyměnil tak oblepil lepidlem :bacha .

post-49154-0-57152100-1425680372_thumb.j

post-49154-0-46218600-1425680387_thumb.j

post-49154-0-76628700-1425680401_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...