panzerflus Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 nechci bejt svině ale hlásim se :D:D Citovat
odee Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 To Lukaro: to si asi pleteš druh motorky... Už si někdy viděl chopper omotanej okolo stromu? Na tom se jezdí na procházku, ne na zabití. A ikdyby náhodou si ten strom trefil, tak ním projedeš To Johny: co máš v plánu? Já kdybych na to měl, tak bych něco takovýhodle: když mašinu, tak pořádnou:D Citovat
lukaro Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Jenže on je určitě takové pako, že je schopen bourat i když jede šnečím tempem Citovat
panzerflus Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 hele yuki ani náhodou,dělám do motorek a yuki se ti začne sypat jen se na něj podíváš :-D doporučim ti yamaha dragstar,je to hezké a kvalitní :-) Citovat
odee Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Lukaro, Johnyho sem sice na živo neviděl, ale s Tvou postavou bych byl opatrnější ve výrazech, aby si Tě náhodou nenašel a nesfoukl Tě Citovat
Ducatista Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 jojo přesně tak... chci se kochat krajinou,tak proto choopra Odee: zatím se dívám po Suziki,Yamaha a možná Yuki....ale nejmenší obsah,aby to mělo 250.Kdyby bylo hodně peněz,tak Harley Davison je jasná volba. Yuki? Tak to je další nápad, stejně blbej jako ten prodej Coupe :D No naštěstí máš nás a my tě nenecháme trápit se :D Kup si cokoli japonskýho, ale ne čínskýho. A být tebou, jestli nechceš co se objemu týče dopadnout tak, že to za půl roku budeš prodávat, tak jdi do 500-600 ccm... 250ccm se vzhledem k hmotnosti stroje hodí tak na pojíždění do skůtra, ale toe tak vše, rozhodně ne do choppera... Citovat
panzerflus Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 chudák musí se cítit poníženě...coupe a tahat kola Citovat
odee Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Taky to docela sedne, ne? Oni ty kola sice váží prd, ale vzhledem k tomu, jak sou daleko za nápravou, tak už je to docela páka:D Citovat
John Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Vím,že ten držák na kola je praktickej ale je to fakt škaredý na coupé Citovat
xbirnyx Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Tak ono to není hezký na žádným autě a ne jen na coupé, ale kola to odveze...tak proč to řešit 222johny222 jo jinak je to Suzuki GS500:aut Citovat
John Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 xbirnyx : to máš pravdu...ale to už bych si je radši odvezl na střeše i když to na coupé nejde. Citovat
KingSpade Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 John: chlap co má ve slovníku výraz \"nejde\", není pravý chlap, neboť všechno jde když se chce Citovat
John Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 KingSpade : to určitě... ja ho teda nepoužívám skoro vůbec...vždycky se všechno dá..ale občas je to trošku horší a nebo to je pak jak pěst na oko. Citovat
Ducatista Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Vím,že ten držák na kola je praktickej ale je to fakt škaredý na coupé :D Johnny: GSko je pěkná nuda, motorka pro holky, přidej pár kaček a kup to SV 650, to je úplně jiný kafe !!! :super PS: i když je vidět že nevíš co chceš, napřed chopper 250, najednou cesťák GS 500 a z toho sportovní V2 SV 650. Napřed si pořádně rozmysli k čemu tu motorku chceš, jak dlouhý trasy budeš jezdit, jak dlouho si ji chceš nechat, na kolik kW máš ŘP, kolik motorek jsi už měl a kolik máš zkušeností (sportovní V2 chyby neodpouští), jestli a jak často budeš jezdit ve dvou a podle toho se rozhodni pro druh motorky (chopper, cestovní, supersport), kubaturu a na konec vybírej konkrétní model Citovat
MirisCoupe Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Ja bych vzal rovnou SV 1000...ze zacatku muzes odpojit jeden valec Citovat
xbirnyx Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Na SV 650 zatím nemáš papíry a za další je to dost velký sousto a jak říká Ducatista...tahle sportovní V2 je úplně jiné kafe a neodpouští chyby. Zatím bych se moc nepřeceňoval a zůstal u GSka. Zatím ta motorka cvičí s tebou a ne ty s ní a ty kecy typu, že je to nuda a že je to pro holky apod....to neposlouchej. Je pravda, že GSko většinou sedlaj holky, ale úplna nuda to taky není a zrovna od Ducatisty jakožto motorkáře mi to vůbec nesedí, že tohle řekl...každej nějak začínal;) Citovat
Ducatista Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 xbirnyx : pokud nemá s motorkama dost zkušeností a nesedlal už větší V2, tak bez antihoppingové spojky mu dvouválec jakoukoli chybu těžce vytrestá. Si pamatuju když jsem si začal zvykat na Duknu (po několika byť silnějších 4válcích), jak při podřazení bez optimálně zvolenýho meziplynu, mi za zadním kolem zůstávala černá čára, protože kolo šlo nekompromisně do smyku. Tohle člověk udělat v zatáčce, tak vystupuje... A s tím GSkem, nemyslel jsem to zle vůči té motorce. Neznám Johnyho a nevím kolik má zkušeností a na co má a nemá papíry, ale jestli nadhodil dotaz GS vs. SV, tak ve srovnání těch dvou motorek si stojím za tím, co jsem napsal. Jinak samozřejmě pokud je to jak píšeš, že nikdy motorku neměl a na nic pořádně ještě ani nemá papíry, tak to GSko na něj bude ažaž... PS: např. já začínal (myslím z japonských moto) na Kawasaki GPZ 250 R, na ten objem jela fakt dobře a i těch 45 koní mi stačilo, aby mi spadl hřebínek, protože jsem ji v cca 110 km/h rozsekal na sračky... Největší kus z kapotáží měl tak 20x20 cm... Takže souhlasím s Tebou, jestli to má Johnny na začátek, tak GS je dobrá volba. [upravil dne 10/7/13 08:41 od Ducatista] Citovat
Ducatista Odesláno 10. červenec 2013 Odesláno 10. červenec 2013 Přiznám se že s těma kategoriema řidičáků nevím přesně jak to je, já mám A \"no limit\" Ale měl bys to mít v ŘP, jestli sám říkáš 25 kW, tak nemůžeš ani na to GS, protože má 32 kW. Ale pokud máš přes 21 let, tak by neměl být problém si ten ŘP rozšířit ne? Ještě tam je ale pokud pamatuju nějaký ten poměr kW vůči hmotnosti, proto vím že malý nabroušený supersporty (4kila) mladým klukům nesplnily limit, ale přitom choppery s vyšším objemem jo, protože jsou těžký. K tomu zbytku co píšeš, v tomhle státě je skoro nemožný nekoupit bouračku , ale třeba se ti podaří. A ta v tom odkazu vypadá solidně, docela jsem se podivil že jsou ty GSka tak drahý, ty SVčka jsou totiž za podobný peníze. Mě se ale osobně víc líbí ta kapotovaná verze GSka, nestojí to o moc víc a přece jen ta motorka vypadá dospělejš a má větší šmrnc, ale toe jen můj názor. Jinak ještě k tomu výběru, pokud bys šel do choppera, tak rozhodně kup něco silnějšího, protože chopper má výrazně vyšší hmotnost a míň koní při stejným objemu, takže tam se kubatury neboj, protože nějaká 250 nebo 500 bude zdechlá. Choppera kup rovnou 600 nebo tak něco (Honda Shadow 600 apod., samozřejmě podle toho co ti dovolí ŘP). Pro srovnání - chopper o objemu 600ccm má 40-50 koní, supersport o objemu 600 má 100-130 koní. Citovat
petrb123 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 je ta roletka automatika na tlacitko aspon? , tohle mi chybi z 607my Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.