Petr král T Odesláno 15. prosinec 2011 Autor Odesláno 15. prosinec 2011 ...no že já vůl ty prášky FFi tady vzpomenul. Právě kvůli těm hloupým připomínkám nevědomců jsem je přestal nabízet. Však to i vzpomínám výše, chtěj někomu dobře, osere ti plot. Na druhé straně vidím, jak pozorně sledujete příspěvky, že elton ? Jasně jsem uvedl, že maďaři to na benzikách prodávali a zjistili, že řidiči začali méně tankovat, proč asi ? Na víc, nejsou to žádné povídačky, a až bude zcela odtajnený plán NASA týkající se paliva pohánějící raketoplány více lidí padne na zadek. Bohužel však mocné oil korporace drží podobné vymoženosti tvrdě v tajnosti kvůli svým miliardovým ziskům. A tak nabízejí prostému lidu náhražky v podobě Shell power a jiných, i na tomto fóru vychvalovaných, benzínových sraček s příplatkem. Takže podle příkladu eltona, bych měl natankovat cisternový přívěs shell power, a měl bych nulovou spotřebu ?!?! Citovat
elton Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Ale já jsem o shellu nic neříkal a nevěřím v jeho schopnosti. Ale ty jsi napsal, že když dám do nádrže tabletku tak mi klesne spotřeba o 1,5litrů. A já se ptal, kolik ušetřím když jich tam dám víc. Z toho vyplívá, že když jich dám víc, tak mi bude palivo přibývat:D:aut:D Citovat
Cinicman Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Spotreba klesne o 1,5 litra a budeš produkovaťt o 90% menej skodlivín? Tomu snáď nemôže veriť nikto ani zo srandy. Automobilky investujú stovky miliárd chechtákov aby znížili spotrebu svojich motorov o pol litra a emisie o pár percent. A zrazu... jéééb, zázračná tabletka... Citovat
Petr král T Odesláno 15. prosinec 2011 Autor Odesláno 15. prosinec 2011 Tak a už posledná veta k tabletkám: čítajte čo píšem a na akú net stránku som sa odkazoval, jasne som napísal, že mne (!!!!!!!!!!!!!!!!) tabletky FFi snížili spotrebu na mojom (!!!!!!!!!!!!!!!!) favorite a felde a emisné protokoly kľudne na požiadane ofotím a pošlem - tiež sú moje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teda nič o zázračných tabletkách a podobné kydy. Jasne som napísal aj dávkovanie do nádrže. Darmo píšem po česky aj po slovensky.... Eště poznámka k snahe automobiliek o miliardách do svojich motorov, je to možná pravda, ale automobilky nie sú výrobcovia a paliva !!!!!! Je to tažké pochopiť ? Prečo asi stále nemáme lieky na choroby ako sú AIDS, rakovina atď. ?? Keby už tu boli, tak farmaceutické monopoly by skrachovali, lebo ľudstvo by bolo zdravé a nik by ich akože lieky nekupoval. To čo pustia na trh, tak to ťa iba preliečuje, pomáha, zmierňuje, ÁLE NELIEČI !!! No a s tabletkami FFi tiež nejazdíš úplne zadarmo, iba naprávaš nedokonalost v spalovaní toho čo kupuješ na benzinke. ...dúfam, že už pochopili, alebo by to bol zázrak ? Citovat
elton Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Tady je video: a věřím tomu stejně jak oleji který se nemusí vyměňovat.(to už tady taky bylo) Citovat
Mishanthrope Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 A teď chci tu o Budulínkovi . Citovat
elton Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Tak speciálně pro Mišana: http://www.detskepohadky.com/pohadky/pohadka-o-budulinkovi [upravil dne 16/12/11 16:27 od elton] Citovat
Mishanthrope Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Konečně můžu jít spát. Třeba se mi bude zdát o těch úžasných tabletkách . Citovat
Petr král T Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 platí to stále ?, vůl zůstanene volem, blbec blbcem a kokot kokotom ??? Citovat
elton Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Tebe se fakt dotklo, že nevěřím na zázračnou pilulku? Citovat
Petr král T Odesláno 16. prosinec 2011 Autor Odesláno 16. prosinec 2011 máš pravdu, čakal som seriózne názory na tomto fóre, ale totálne ma sklamalo, mažem sa ... ... už som sa s tým stretol, ak chceš dobre, si kokot a ťahaj do dôchodku... Citovat
Cinicman Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Co to? Že prej \"kokot\"... Pán má nejakého háklivého obchodného ducha... :D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 platí to stále ?, vůl zůstanene volem, blbec blbcem a kokot kokotom ??? jo,furt to platí [upravil dne 16/12/11 22:25 od ozzy56] Citovat
Mishanthrope Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Petr král T: Peugeot 207 5P 1.4E , Slovak Pack, 55 kW, benzin, r.2008 - to má být ta 1,6 16V, jak bylo psáno původně, nebo se díky zázračným tabletkám snížil i výkon o 10 kW??? Citovat
Mishanthrope Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Desí ma ta spotreba, čo niektorí uvádzate ! Mimo mesta by mala byť 5l/100km a vy tu hádžete od 6l hore. Jak může děsit spotřeba někoho, kdo má v záloze pytel tabletek??? Citovat
Yarda_cz Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 máš pravdu, čakal som seriózne názory na tomto fóre, ale totálne ma sklamalo, mažem sa ... ... už som sa s tým stretol, ak chceš dobre, si kokot a ťahaj do dôchodku... Při koupi auta jsem hledal forum, kde bych získal nějaké poznatky a info, a pak i po zakoupení vozu, ale toto forum nemá ani 1/4 hodnoty např. Škody, kde jsem několik let byl. I v tomto tématu platí, že polovina příspěvků je úplně zbytečná, mimo téma, a jen to tu zapleveluje. Již od registrace se nemohu zbavit pocitu, že tu nejvíce píší kluci v rozmezí 15-18let. Přečtu si tu dlouhá témata o \"blbostech\", ale když se člověk zeptá na problém, nedostane odpověď na \"úrovni\". Pouze to tu sleduji, zda se zde neobjeví nějaká užitečná informace, přispívat se mi ani nechce. Serióznost žádná. Citovat
koblih69 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Jezis jak jsem mohl prehlidnout tak krasne vlakno - tabletky, USA, NASA, snizeni spotreby ... No ale uz si ho budu hlidat, je tu sranda , inu blizi se cas Vanocni, treba dojde na nejaky ten zazrak jako ve vlakne o PowerBoxu A pro Yarda: mozna bylo lepsi koupit skodovku, tady je to banda neumetelu a seriozni odpovedi se nedozijes [upravil dne 17/12/11 11:21 od koblih69] Citovat
ozzy56 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Yarda cz :)nezavděčíš se lidem všem...,někde je lepší forum než značka vozu, jinde naopak... P.S. nekamenuju, jen konstatuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.