Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj klubáci.

Idem kupovať 207 1.4 16V za 6200€, rok výr.2008, naj.28 000km. je to dobrá kúpa ?

Desí ma ta spotreba, čo niektorí uvádzate ! Mimo mesta by mala byť 5l/100km a vy tu hádžete od 6l hore.

Odesláno

6L/100 je nehorázne vysoká spotreba hodná opovrhnutia a zhodenia auta z najvyššej bratislavskej skaly...

Bežne na ňom doma jazdí ženské osadenstvo za cca. 6,5L/100... a to jazdí šýlom 50-70-90 (Mesto / Mimo cca. 50/50)... ja som tam dokázal spraviť aj vyše 8L/100... :D

Odesláno
Ahoj klubáci.

Idem kupovať 207 1.4 16V za 6200€, rok výr.2008, naj.28 000km. je to dobrá kúpa ?

Desí ma ta spotreba, čo niektorí uvádzate ! Mimo mesta by mala byť 5l/100km a vy tu hádžete od 6l hore.

Nechápu, co je divného na spotřebě 6-6,5 l/100 km u 1,4 benzín? Tobě se snad zdá vysoká?

Odesláno

A nejlepší na tom je, že autor vlákna tu hodí otázku a už se neobjeví:grr

ps. aspoň se může udělat polemika o tom jestli 6,5l málo nebo moc:D, píšu málo:D

Odesláno
A nejlepší na tom je, že autor vlákna tu hodí otázku a už se neobjeví:grr

ps. aspoň se může udělat polemika o tom jestli 6,5l málo nebo moc:D, píšu málo:D

Pro mě je to moc. Když mám na palubáku 6,5, realita je okolo 7,2 :D.

Odesláno

k tej spotrebe, samozrejme nepredpokladám jazdenie za 4 litre ! Ale výrobcom deklarovaných 5 l mimo mesta by snáď mohlo platiť, ináč je to o..b zákazníka.

Mám dobrú, 2,5 ročnú skúsenosť s používaním tabletiek FFi (ferocen - Fe(C5H5)2 ), pridávaných do paliva (benzin,nafta). U felicie 1.3 mi znížili spotrebu o 1.5 l/100 km. Samozrejme ich

budem používať aj na 207-ke, len čo najazdím pár kilákoch bez nich, aby bolo čo porovnávať.

Odesláno

daj si do googlu FFi a dozvieš sa viac. Len sa musíš zaujímať o produkt (čo to je, čo snižuje spotrebu), nie o tie kydy o zapojení

do biznisu. Ja som v tej \"pyramide\" robil dva roky. Len som nemal nervy vysvetlovať ľuďom, že im chcem dobre. Drvivá väčšina

Ti to neuverí, myslia si že ich chceš o..bať. Takže ten produkt - ferocen- ať už v tabletkách, alebo kvapalný, naozaj snižuje spotrebu,

ale aj emisie a opotrebení motora. Svôjho času som mal na nete zverejnené emisné protokoly mojich (favorit Lxi a felicia 1.3 ) vlastných

autíček, ktoré to dokazujú. Chodil som po nezávislých staniciach STK a EK, a tam len čumeli aké mám na týchto vozoch emisie.

Žiaľ v určitej dobe som nezískal potrebný počet distributorov, a nezaplatil si internetovú stránku, tak ma z biznisu vyradili. Ale tabletky

používam ďalej a so mnou aj ďalší vodiči v Blave, ktorí sú s nimi spokojní. Sú medzi nimi aj \"neveriaci Tomášovia\", čo tvrdili, že majú svojich mechanikov,

a tí im dali rozumy, že nič také neexistuje. Až sa presvedčili sami, lebo ich známy, to používa. Inak, na čom je asi založený Shell power ???

Keby nefungoval, nik by ho nečerpal.

takže, ja používam tabletky, jedna stojí 3,1 €. Do nádrže sa dáva pol tabletky na 40 litrov.

...apropó, v Čechách to funguje už od r.2005, lenže tí čo s tým začali sa už nabalili a teraz sa venujú inému, zlatému biznisu.

Slovensko prebralo štafetu a v distribúcii FFi je na čele v EU. (bacha, FFi ponúka aj iné, ekologické produkty), všetko sa dozvieš na nete.

V Maďarsku tabletky FFi bolo dostať aj na benzinkách, dokiaľ im dodávatelia nepohrozili, že im berú kšeft, lebo s Shell power ušetríš, ale s FFi viac.

Odesláno

To je na mě moc složité. Měl bych strach, že když dám víc tablet do nádrže, aby mi palivo nezačlo přibývat a neměl spotřebu třeba +5 litrů na 100.:D

Odesláno

elton, to si robíš srandu ???? Podobné príspevky boli aj na fóru \"ušetři cz\". Že je to vraj placebo, alebo, ak dám do nádrže viac tablet, budem jazdit

zadarmo. Já tu nerobím ničomu reklamu, len konštatujem, že tabletky naozaj šetria palivo, emisie a opotrebovanie motora. To MAM potvrdené

vlastnými skúsenostiami. Nemusíš mi veriť, aj Ťa k tomu nenútim. A snažím sa dodržiavať zásady fóra. Asi si si nenahodil info do prehliadavača.

Medzi nami, ak tam nahodíš \"král trolejbusov\", dozvieš sa aj viac. Nechcem byť úbohým anonymom.

Odesláno

A kdo je anonimem? Jenom nevěřím povídačkám, že na základě jednoho prášku v nádrži se mi sníží spotřeba o 1,5litrů. To znamená, že když dám do mé nádrže 4,5 prášků, budu jezdit s nulovou spotřebou. Kdyby to tak úžasně fungovalo, tak se to volně prodává na benzinkách a každý to tlačí do auta:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...