Petr král T Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Ahoj klubáci. Idem kupovať 207 1.4 16V za 6200€, rok výr.2008, naj.28 000km. je to dobrá kúpa ? Desí ma ta spotreba, čo niektorí uvádzate ! Mimo mesta by mala byť 5l/100km a vy tu hádžete od 6l hore. Citovat
elton Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Určitě je to dobrá kúpa:D A dá se jezdit za 5, v laboratorních podmínkách, nebo pořád z kopce:D Citovat
Cinicman Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 6L/100 je nehorázne vysoká spotreba hodná opovrhnutia a zhodenia auta z najvyššej bratislavskej skaly... Bežne na ňom doma jazdí ženské osadenstvo za cca. 6,5L/100... a to jazdí šýlom 50-70-90 (Mesto / Mimo cca. 50/50)... ja som tam dokázal spraviť aj vyše 8L/100... Citovat
Mishanthrope Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Ahoj klubáci. Idem kupovať 207 1.4 16V za 6200€, rok výr.2008, naj.28 000km. je to dobrá kúpa ? Desí ma ta spotreba, čo niektorí uvádzate ! Mimo mesta by mala byť 5l/100km a vy tu hádžete od 6l hore. Nechápu, co je divného na spotřebě 6-6,5 l/100 km u 1,4 benzín? Tobě se snad zdá vysoká? Citovat
elton Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 A nejlepší na tom je, že autor vlákna tu hodí otázku a už se neobjeví ps. aspoň se může udělat polemika o tom jestli 6,5l málo nebo moc:D, píšu málo:D Citovat
Lovecosob Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 co by chcel niekto jazdit na 1.4 16V za 4-litre !!!Niektore prispevky su super Citovat
Mishanthrope Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 A nejlepší na tom je, že autor vlákna tu hodí otázku a už se neobjeví ps. aspoň se může udělat polemika o tom jestli 6,5l málo nebo moc:D, píšu málo:D Pro mě je to moc. Když mám na palubáku 6,5, realita je okolo 7,2 . Citovat
Petr král T Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 ...omlouvám se za výpadek, ale nedařilo se mi přihlásit do fóra. Tak už mám toho krasavce 207-ku. Citovat
pipistrel Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 no tak sa pochval a daj detaily Citovat
Guest mischko11 Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 no tak sa pochval a daj detaily no je to peugeooooooooot Citovat
Petr král T Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 pôvodný majiteľ reklamoval v záruke takúto poruchu: za studena motor nemá ťah, pri rozbiehaní sa stáva že zhasne... má niekto podobnú skúsenosť ? Citovat
elton Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 No asi původní majitel za studena při rozjezdu nepřidával plyn:D Citovat
Petr král T Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 k tej spotrebe, samozrejme nepredpokladám jazdenie za 4 litre ! Ale výrobcom deklarovaných 5 l mimo mesta by snáď mohlo platiť, ináč je to o..b zákazníka. Mám dobrú, 2,5 ročnú skúsenosť s používaním tabletiek FFi (ferocen - Fe(C5H5)2 ), pridávaných do paliva (benzin,nafta). U felicie 1.3 mi znížili spotrebu o 1.5 l/100 km. Samozrejme ich budem používať aj na 207-ke, len čo najazdím pár kilákoch bez nich, aby bolo čo porovnávať. Citovat
Petr král T Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 zatiaľ chválim dobré rádio + 6repro, fasa zvuk... proti felde. Citovat
elton Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 A ty FFI fungují? Kolik jich dáváš na nádrž? Citovat
Petr král T Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 daj si do googlu FFi a dozvieš sa viac. Len sa musíš zaujímať o produkt (čo to je, čo snižuje spotrebu), nie o tie kydy o zapojení do biznisu. Ja som v tej \"pyramide\" robil dva roky. Len som nemal nervy vysvetlovať ľuďom, že im chcem dobre. Drvivá väčšina Ti to neuverí, myslia si že ich chceš o..bať. Takže ten produkt - ferocen- ať už v tabletkách, alebo kvapalný, naozaj snižuje spotrebu, ale aj emisie a opotrebení motora. Svôjho času som mal na nete zverejnené emisné protokoly mojich (favorit Lxi a felicia 1.3 ) vlastných autíček, ktoré to dokazujú. Chodil som po nezávislých staniciach STK a EK, a tam len čumeli aké mám na týchto vozoch emisie. Žiaľ v určitej dobe som nezískal potrebný počet distributorov, a nezaplatil si internetovú stránku, tak ma z biznisu vyradili. Ale tabletky používam ďalej a so mnou aj ďalší vodiči v Blave, ktorí sú s nimi spokojní. Sú medzi nimi aj \"neveriaci Tomášovia\", čo tvrdili, že majú svojich mechanikov, a tí im dali rozumy, že nič také neexistuje. Až sa presvedčili sami, lebo ich známy, to používa. Inak, na čom je asi založený Shell power ??? Keby nefungoval, nik by ho nečerpal. takže, ja používam tabletky, jedna stojí 3,1 €. Do nádrže sa dáva pol tabletky na 40 litrov. ...apropó, v Čechách to funguje už od r.2005, lenže tí čo s tým začali sa už nabalili a teraz sa venujú inému, zlatému biznisu. Slovensko prebralo štafetu a v distribúcii FFi je na čele v EU. (bacha, FFi ponúka aj iné, ekologické produkty), všetko sa dozvieš na nete. V Maďarsku tabletky FFi bolo dostať aj na benzinkách, dokiaľ im dodávatelia nepohrozili, že im berú kšeft, lebo s Shell power ušetríš, ale s FFi viac. Citovat
elton Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 To je na mě moc složité. Měl bych strach, že když dám víc tablet do nádrže, aby mi palivo nezačlo přibývat a neměl spotřebu třeba +5 litrů na 100. Citovat
Petr král T Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 elton, to si robíš srandu ???? Podobné príspevky boli aj na fóru \"ušetři cz\". Že je to vraj placebo, alebo, ak dám do nádrže viac tablet, budem jazdit zadarmo. Já tu nerobím ničomu reklamu, len konštatujem, že tabletky naozaj šetria palivo, emisie a opotrebovanie motora. To MAM potvrdené vlastnými skúsenostiami. Nemusíš mi veriť, aj Ťa k tomu nenútim. A snažím sa dodržiavať zásady fóra. Asi si si nenahodil info do prehliadavača. Medzi nami, ak tam nahodíš \"král trolejbusov\", dozvieš sa aj viac. Nechcem byť úbohým anonymom. Citovat
elton Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 A kdo je anonimem? Jenom nevěřím povídačkám, že na základě jednoho prášku v nádrži se mi sníží spotřeba o 1,5litrů. To znamená, že když dám do mé nádrže 4,5 prášků, budu jezdit s nulovou spotřebou. Kdyby to tak úžasně fungovalo, tak se to volně prodává na benzinkách a každý to tlačí do auta:bojim Citovat
Cinicman Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Bože zas zázračné tabletky... takto pred obedom záchvat smiechu, to neni dobre... :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.