Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

...no že já vůl ty prášky FFi tady vzpomenul. Právě kvůli těm hloupým připomínkám nevědomců jsem je přestal nabízet.

Však to i vzpomínám výše, chtěj někomu dobře, osere ti plot.

Na druhé straně vidím, jak pozorně sledujete příspěvky, že elton ? Jasně jsem uvedl, že maďaři to na benzikách prodávali

a zjistili, že řidiči začali méně tankovat, proč asi ? Na víc, nejsou to žádné povídačky, a až bude zcela odtajnený plán

NASA týkající se paliva pohánějící raketoplány více lidí padne na zadek. Bohužel však mocné oil korporace drží podobné

vymoženosti tvrdě v tajnosti kvůli svým miliardovým ziskům. A tak nabízejí prostému lidu náhražky v podobě Shell power a jiných,

i na tomto fóru vychvalovaných, benzínových sraček s příplatkem.

Takže podle příkladu eltona, bych měl natankovat cisternový přívěs shell power, a měl bych nulovou spotřebu ?!?!

Odesláno

Ale já jsem o shellu nic neříkal a nevěřím v jeho schopnosti. Ale ty jsi napsal, že když dám do nádrže tabletku tak mi klesne spotřeba o 1,5litrů. A já se ptal, kolik ušetřím když jich tam dám víc. Z toho vyplívá, že když jich dám víc, tak mi bude palivo přibývat:D:aut:D

Odesláno

Spotreba klesne o 1,5 litra a budeš produkovaťt o 90% menej skodlivín? Tomu snáď nemôže veriť nikto ani zo srandy. Automobilky investujú stovky miliárd chechtákov aby znížili spotrebu svojich motorov o pol litra a emisie o pár percent. A zrazu... jéééb, zázračná tabletka... :D

Odesláno

Tak a už posledná veta k tabletkám: čítajte čo píšem a na akú net stránku som sa odkazoval, jasne som napísal, že mne (!!!!!!!!!!!!!!!!) tabletky FFi

snížili spotrebu na mojom (!!!!!!!!!!!!!!!!) favorite a felde a emisné protokoly kľudne na požiadane ofotím a pošlem - tiež sú moje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teda nič o zázračných tabletkách a podobné kydy. Jasne som napísal aj dávkovanie do nádrže.

Darmo píšem po česky aj po slovensky....

Eště poznámka k snahe automobiliek o miliardách do svojich motorov, je to možná pravda, ale automobilky nie sú výrobcovia a paliva !!!!!!

Je to tažké pochopiť ? Prečo asi stále nemáme lieky na choroby ako sú AIDS, rakovina atď. ?? Keby už tu boli, tak farmaceutické monopoly

by skrachovali, lebo ľudstvo by bolo zdravé a nik by ich akože lieky nekupoval. To čo pustia na trh, tak to ťa iba preliečuje, pomáha, zmierňuje, ÁLE NELIEČI !!!

No a s tabletkami FFi tiež nejazdíš úplne zadarmo, iba naprávaš nedokonalost v spalovaní toho čo kupuješ na benzinke.

...dúfam, že už pochopili, alebo by to bol zázrak ?

Odesláno
máš pravdu, čakal som seriózne názory na tomto fóre, ale totálne ma sklamalo, mažem sa ...

... už som sa s tým stretol, ak chceš dobre, si kokot a ťahaj do dôchodku...

Při koupi auta jsem hledal forum, kde bych získal nějaké poznatky a info, a pak i po zakoupení vozu, ale toto forum nemá ani 1/4 hodnoty např. Škody, kde jsem několik let byl. I v tomto tématu platí, že polovina příspěvků je úplně zbytečná, mimo téma, a jen to tu zapleveluje. Již od registrace se nemohu zbavit pocitu, že tu nejvíce píší kluci v rozmezí 15-18let. Přečtu si tu dlouhá témata o \"blbostech\", ale když se člověk zeptá na problém, nedostane odpověď na \"úrovni\". Pouze to tu sleduji, zda se zde neobjeví nějaká užitečná informace, přispívat se mi ani nechce. Serióznost žádná.

Odesláno

Jezis jak jsem mohl prehlidnout tak krasne vlakno - tabletky, USA, NASA, snizeni spotreby ... No ale uz si ho budu hlidat, je tu sranda :D, inu blizi se cas Vanocni, treba dojde na nejaky ten zazrak jako ve vlakne o PowerBoxu :papa

A pro Yarda: mozna bylo lepsi koupit skodovku, tady je to banda neumetelu a seriozni odpovedi se nedozijes

[upravil dne 17/12/11 11:21 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...