irisek Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 zdravíčko, je to asi 14 dní co jsem měnila chladič a sundávala jsem i světla, i když jsem vůbec nemusela. světla mi svítí hrozně dolů a vidím velký kulový. zkoušela jsem to nastavit (přímo na světlech), ale mám pocit, že se to ani nehne. A když hejbu s tím kolečkem tam u volantu (zleva), tak je slyšet, že motůrek běží, ale světla se taky nehnou. o víkendu se na to chystám tak se ptám jestli mi někdo z vás nepoví co by s tím mohlo být? Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 a ty moturky stelovani svetel jsi z tech svetel sundaval taky nebo ne ? Citovat
irisek Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 právě že jo jinak bych je nevyndala Citovat
irisek Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 a to je možný to tam špatně nacvaknout Citovat
Ferry Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 vcelku bezne se pri zpetne montazi spatne nacvaknou, ta kulicka na konci tycky moturku musi presne sednout do vyrezu drzaku v parabole, v opacnem pripade tlaci parabolu dolu a pak to sviti do zeme, takze moturky vyndat a znovu nacvaknout, pomuze trochu si pritahnout parabolu dirou po zarovce tak, aby ta kulicka spravne sedla do vyrezu Citovat
irisek Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 ok moc děkuju za radu. Snad zejtra se do toho dám. Citovat
irisek Odesláno 10. prosinec 2011 Autor Odesláno 10. prosinec 2011 tak jsi měl pravdu, nebylo to tam nacvaknutý. už jsem to napravila, tak díky moc za radu Citovat
bubakkaja Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Sakra ty musis byt ale sikovna znam i chlapy kteri by tohle nesvedli.Promin za Citovat
koblih69 Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 tak jsi měl pravdu, nebylo to tam nacvaknutý. už jsem to napravila, tak díky moc za radu Musím taky pochválit, těch chlapů co by stím jeli do servisu je dost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.