Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mapy som aktualizoval začiatkom jari...

aktualizácii som sa chcel zatiaľ vyhnúť, veľký prínos v 8.20 som nevidel a musel by som znovu nahrať češtinu...

skôr som chcel s aktualizáciou počkať na soft 9.0

Odesláno

Žarnovica, ul. Slobody 11 na RT3 nalezeno za číslo popisné. Ulice má od 1 do 141 čísel. Je to někde u řeky co jsem se díval. Takže, staré mapy nebo vadné mapy , nebo mezikus :-) Na softu 8.11 to musí jet. Ale jak píšu je to na RT3 i když to má stejný Q výroby dat. Nejlepe kdyby to někdo zkusil na RT4/5 ale neveřím, že to bude jiné.

[upravil dne 15/5/12 19:59 od Milhaus65]

Odesláno

tak staré mapy to určite niesú, sťahoval som ich nedávno, jedine, že by zdroj nebol o.k.

ale inštaloval som ich z fóra Jančimu z Vrútok ( C4Picasso + RT5, prišiel za mnou kvôli 8.11), a jemu šlapali v poriadku:myslim

jedine, ža by som skúsil iný zdroj a preištaloval. neviem..

Odesláno

huraaaaaaaaaaaa.....zaspamovali ste dve strany a teraz podme k ozajstnym problemom

p.s. myslim, ze preinstalovanie si mal urobit ako prve pokial si sa opytal

• O 3 týdny později...
Odesláno

čaute ... pokúšam sa dostať do svojho RT4 čestinu alebo slovenčinu (stiahol som ju z tejto stranky) a stale sa nic nedeje. vložim ju do rádia a nič ... nekopíruje ... žiadne otázka na potvrdenie .... nič ... už mi to riadne lezie na nervy ... teraz tam mam verziu SW 7.10 ... skusal som aj 8.11 aj 8.20 .. a nič .... a este jedna otazka .... ked čestinu stiahnem, rozbalím , mám ju potom vypálit na CD v priečinku alebo všetky súbory samostatne ? Heeeelp

Odesláno

A nenapaluj to cez ashampoo burning studio .Ja mám sw 8.20 a slovenčinu od joozino na sw 8.20 a všetko ide jak má.

[upravil dne 3/6/12 23:32 od Tosho5]

Odesláno

po napálení by mali byť na cd dva adresáre (CMD, IT alebo EN)

a 5 súborov (BUILTINS.OUT,BUILTINS.OUT,CD_VER.NAV,INSTALL,NAV_UPGRADE)

napaluj to v NEROvi, inak môžeš mať s inštaláciou problémy:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...