Tosho5 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Joozino: aj si ešte niečo robil s tou slovenčinou, ako sme si vtedy písali? Citovat
Joozino Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 vies co, opravil som to vsetko, len ma jedna vec znepokojuje, ze ked mi vypise Nebezpecenstvo poladovice, tak to neda do dvoch riadkov ale do jedneho a na displeji je vidiet iba Nebezpecenstvo polado ... a neviem ako to mam spravit aby to dalo do dvoch riadkov. ale inak ostatne je myslim ze okey Citovat
uepepe Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 No musis tam dat tento znak | Nebezpecenstvo|poladovice. Inac vsimni si to pri dlhsich frazach....je to ukoncenie riadku Citovat
Joozino Odesláno 28. únor 2012 Autor Odesláno 28. únor 2012 toto presne som tak spravil, lebo som si to vsimol, lenze ako to prave pozeram dal som Nebezpecenstvo|poladovice.. ..ci tam nemali byt medzery ako si to ty napisal hoop oprava, som myslel ze tam mas medzeru [upravil dne 28/2/12 12:07 od Joozino] Citovat
Tosho5 Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 Tak potom ked to budeš mat komplet pošleš mi to? Citovat
Matuska Odesláno 24. březen 2012 Odesláno 24. březen 2012 Ahoj. Mám dodělávanou RT4 místo RD4. Pořád mě trápil slabý GSM signál, zkoušel jsem získat informace i tady na fóru, ale nic moc jsem se dlouho nedozvěděl. Teď už vím, že to bylo špatnou GSM anténou. Někdo ji při demontáži z vraku uřízl tak, že se nedala opravit. Nová anténa všechny problémy odstranila. Bohužel to stálo 1800,-Kč, včetně práce, protže já tyhle věci dělat neumím. Citovat
Andy22 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 jooozefe .. hej hej pisal som ti,ale uz to mam,som si stiahol 8,20 soft a aj cestinu od neviem ak sa vola,cim sa mu chcem podakovat a aj tebe,kedze cez tvoju zvedavost na vlaknach som sa k tym informaciam dostal a vseobecne celemu tomuto foru velka vdaka ... o svojom aute viem cez Vas skoro vsetko dokonale thanks Češtinu máš nejspíš ode mne a volám se Raiser :D:D.Po nahrání nového softu se ztratí ovládání klimi na panelu a vrátíš to tam za pár vteřin Mirascriptem :D:D Jak jsem se díval, tak hodně textu bude i ode mě, protože je to jakási mutace mé češtiny a Raiserovy, ale jsem rád, že jsou lidé spokojeni. Jen to hlasové navádění v cz mi tam trošku chybí, takže jak to s tím vypadá po půl roce? Citovat
uepepe Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Najnovsie som sa spojil Joozinom a porovnaval som svoj preklad s tym od neho. Vysledna verzia sa testuje, takze zanedlho to moze byt vonku. Pokial ma niekto chut este testovat moze mi napisat a poskytnem na test. Citovat
Joozino Odesláno 1. duben 2012 Autor Odesláno 1. duben 2012 presne tak ako pepe pise..testuje sa..ale vyzera to velmi slubne Citovat
uepepe Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Kedze som zatial nenarazil pri testovani na ziadnu chybu pocas pouzivania tu je link na SK preklad z EN jazyka pre RT4-RT5 FW 8.20 Akekolvek otazky alebo pochvaly smerujte sem alebo priamo cez SZ. Kto ma chce podporit mozem poskytnut aj cislo uctu Nenesiem ziadnu todpovednost za akekolvek poskodenie Vasho RT4/RT5 systemu. Pouzivanie je na vlastne riziko. Dakujem. EN_SK_RT4-RT5_FW8.20__PEPE.zip [upravil dne 13/4/12 10:15 od uepepe] Citovat
maco22 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Pozdravujem a ďakujem všetkým aktívnym pri výrobe SK, resp. CZ do RT5, kt. mám aj ja, ale v Citroene C4 Grand Picasso, r.v. 3/2009. Nahratím SK, resp. CZ sa zaoberám už cca 3 mesiace. Stále sa mi to nedarí a vyskúšal som už všetko. Zohnal som aj češtinu zamenenú za taliančinu, CZ aj SK za angličtinu a stále nič. Vždy po vložení CD prebehne stiahnutie súboru restart RT5 a zmena žiadna, žiadny prepis jazyka. Má s niečim podobným niekto skúsenosti? Nie je napr. v softe niekde nieco zákázané - napr. prepis jazyka, alebo niečo podobné (ja mám 8.20, chcel som to vyskúšať v 8.11 ktorú mám na CD no už nejde nainštalovať ani tá - asi sa už nedá zmeniť vyššia verzia za nižšiu). Ostatné veci - napr. odblokovanie videa cez Mirascript mi išli. No zmena jazyka je zakliata. Poradte prosím. Dík Citovat
uepepe Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 no podla by si mal pre updatom mat napr. nemcinu a dat natiahnut moj preklad a potom po restarte dat EN-SK resp skus to teraz zmenit na iny jazyk a spat na tento daj vediet ako si dopadol Citovat
maco22 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Stále nič. Súšal som v jazyku Taliančina, Nemčina, Angličtina. Píše mi to (v angličtine): Copy EN/GEN_EN.gph to RT4 .....dam YES Loading... prehehne bezec(ako pri klasickom stahovani dat v PC)... copyng Files copied. Reboot? ... dam YES ...a nič, bez zmeny. Pri nahrávaní stojím v menu rádio. Verzia SW (po dlhom stlačení tlačítka MENU) 8.20.G.R3 Citovat
cvrlo Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 ahoj Janči, skúšal si stiahnuť slovenčinu z toho linku, čo som ti poslal mala by byť pre 8.20 Citovat
maco22 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 pozdravujem Cvrlo. Skúšal, viď vyššie. Práve som Ti písal v inej kapitole Citovat
uepepe Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 ste inac normalny ? to si neviete vyriesit cez e-maily alebo SZ ? ale spamujete tu forum a mne e-maily kedze mi chodia notifikacie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.