uepepe Odesláno 24. leden 2012 Odesláno 24. leden 2012 uepepe: Vidím, že máš na RT4 couvací kameru, tam nelze přepnutí do video modu nijak automatizovat vid? nie ...teda zatial nie ale mam to vo svojom wishliste hned po trojbliku Citovat
cvrlo Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 to Joozino: a kedy a kde sa koná??? (som akosi mimo:aut) [upravil dne 25/1/12 08:34 od cvrlo] Citovat
cvrlo Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 ahaaa, no je to ešte mesiac, uvidííím:myslim ale rád by som... Citovat
Joozino Odesláno 25. leden 2012 Autor Odesláno 25. leden 2012 vsak jasne..ked pojdes daj vediet, pockam ta niekde pri dialnici pri seredi a pojdeme spolu Citovat
cvrlo Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 tak to by bolo fajn, ešte som na zraze nebol (zrazovy panic:D) a pôjdeš sám?? (každú chvíľu čakám, že nás niekto zruší, že zas....me vlákno:aut) Citovat
davidekcz Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Kluci co pise obrazovka kdyz provadi aktualizaci sw? mam tam hlasku CRC MEDIA CHECKING ... uz to trva asi hodinu a pul muze to trvat tak dlouho? Rt4 7.29 na 8.20 [upravil dne 19/2/12 16:28 od davidekcz] [upravil dne 19/2/12 16:29 od davidekcz] Citovat
cvrlo Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 už si nepamätám, čo písalo na obrazovke ale určite to netrvalo tak dlho pokiaľ je obrazovka statická (stále napísané to isté), niečo nieje v poriadku... možno špatne napálené CD (musíš napalovať na čo najpomalšej rýchlosti), možno zlý či neúplný soft. už sa to tu niekde preberalo, aký má byť postup a čo má písať, myslím:myslim Citovat
davidekcz Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Palil jsem rychlosti 4x pomaleji uz to neslo.No prijde me to jako zasekle.no uvidim co to udela a dam pak vedet? kdyby bylo neco spatne s cd nebo neco muze se neco stat se systemem? Citovat
cvrlo Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 tak rýchlosť je ja osobne by som určite nenapaloval nový soft pokiaľ by som nemal inštalačku toho pôvodného:bojim skús to CD vytiahnuť, snáď to bude o.k., ak nie:( Pre reset systému sa, myslím, podrží \"dark\" a napáli sa systém z CD (ak máš inštalačku toho pôvodného) nanovo, ale to neviem isto, už si to presne nepamätám, nechcem ti poradiť zle, popozeraj na fóre, už sa tu také niečo riešilo (zadaj tému do \" hledání\") Citovat
davidekcz Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Hmmm tak začínám být lechce nervózní :bojim Tak pořád ta obrazovka s tím nápisem nahoře. CRC MEDIA CHECKING ... No a nedá se s ní nic dělat a ani nejde vytáhnout cd.Mačkám eject a nic?? Měl jsem hodinu vyputý auto vyndanej klíček a pořád tam je ta obrazovka. :myslim Citovat
cvrlo Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 mala by tam pod mechanikou byť dierka na manuálne vybratie CD (aspoň sa mi tak zdá) treba tam zasunúť niečo, čo sa tam zmestí a mierne zatlačiť malo by CD vysunúť Citovat
davidekcz Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Jakože tam je nějaký čudlík pod tou mechaikou? Chápu to dobře? A tím že zatlačím ho zmáčknu? Citovat
cvrlo Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 tak som sa bol pozrieť do auta, ako to je a musím sa ti ospravedlniť, tá dierka pod mechanikou nieje (ten čudlík je na sim kartu):myslim skús prejsť fórum, či tu niekto nemal podobný problém nechcem ti zle poradiť,(možno resetnúť systém) nie som si istý, ako ďalej.. možno sa ti ozve niekto, kto má s tým skúsenosti a vie, ako na to... trpezlivosť.. Citovat
davidekcz Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Copak trpělivost bych asi měl ale nevím co na to bude říkat baterka když mi to bude celou oc svítit jak na pouti že jsem se do toho sral :mad: Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 A když odpojíš baterku a za chvilku připojíš? Podle mě to vyleze ... Citovat
davidekcz Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Taky mě to napadlo. Jen jsem si říkal, že to zkusím až jako poslední možnost.Ale už toho tím asi moc nezkazím viď? Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 No já bych s tím moc neváhal, kdo ví co se tam děje, abys nepoškodil optiku... nic se nestane jen nastavíš nové datum a čas. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.