Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ja to cidlo vytahl vem abych ho mohl vycistit.

budiky jsem proletoval tam asi chyba u me nebude... mozna spatne cidlo ale kdyz nejde jen pri brzdeni motorem to je trosku divne ne ??? nebo to cidlo odchazi nak pozvolna ???

Odesláno

hele možná rada na prd ale přeci :)

když jsem ještě měl Míčko, které mělo měřák teploty oleje (který sice funguje jinak než otáčkoměr), tak počas jízdy fungoval normálně a při brždění ukazoval nesmysly - buď nulu nebo se ručička chvěla. Závada byla v nalomeném kabílku u motoru, který fungoval normálně, když se jelo. Když si přibrzdil, motor se na silentblokách zhoupnul a kabílek se rozpojil.

Odesláno

punkac- tiez to iste som mal na micku a tiez cidlo otackomera.... ono dost lahko sa to popraska pri koreni a pak su nalomene kabliky.... ak sa da skusil by som s nekym vymenit a vyskusat.....;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Než jsem stačil napsat, aby si zkusil si někde půjčit od někoho stejné čidlo, tak už si napsal, že to bylo čidlem!! Tak to je dobře, že se závada vyřešila :super:potlesk .

Odesláno

Se ti tam asi dostala voda a přes noc to zmrzlo a ruplo. Bývalo to stačilo nechat někde opravit a byl by jsi v pohodě. Dává se na malé ťukance priskyřice která se vytvrdí ultrafialovým světlem a celé se to pak rozleští že není skoro nic vidět a okno už dál nepraská. Pro chlupatý dostaneš potvrzení o opravě a je to v pohodě.:myslim

Sám jsem nechal takhle okno opravit a stálo to 2 ťukance 500 kč.

Odesláno

no opravit sw to da to vim ... ale kdyz schytas kanen vecer a rano je to ruply tak to nestihnes opravit. hold jsem to dnes dostal za 200kc :-) a zitra by mel klucina od ktereho kamen odletel jit na pojistovnu a nahlasit to. jen nevim jak dlouho to bude trvat nez to pojistovna zpracuje. ale bez auta se nedostanu do prace ... takze stim budu muset jezdit ...

Odesláno

Ten klučina nikam do pojišťovny chodit nemusí. Stačí když s tebou zajede do servisu kde ty skla mění tam vyplníte oba papíry a ten servis si to už většinou s pojišťovnou zařídí sám a ty tam rovnou můžeš nechat auto opravit záleží na nich jak mají čas, ale u nás v Kladně to dělají hned a je to hrazené z jeho povinného ručení. Máš štěstí že někoho takového máš jinak by jsi to zaplatil ze svého. Já to štěstí neměl.:bojim

Odesláno

tiez som sa spoliehal na to ze to servis vsetko vybavi na nete sa to citalo krasne ale ked som tam dosiel aj s vinnikom tak realita bola uplne inde vsetko som musel vybavovat sam este aj posranu fakturu co vystavil som musel osobne odniest na poistovnu aj ju uhradit ,potom mi poistovna peniaze spetne preplatila, tym chcem len povedat ze papier vela znesie a radsej si to povybavovat osobne a vypytovat sa na kazdy detail aby ste sa nedostali do omylu jak sa to stalo mne

Odesláno

tak nastesti je to clovek ktereho znam a sam uznal ze to bylo od nej ... tudis to i nahlasi . se mnou do servisu nemuze ... je od rana do vecera v praci stejne jako ja :-) on hakuje od 7h do 22h a ja od 9h do 21h a volna mame oba co by se za nehet veslo :D

Odesláno

Já mám osobní zkušennosti že to funguje opravdu tak jak jsem psal. Nechával jsem si to sklo u nich zacelit a při té příležitosti mě řekli jak to udělat abych tu výměnu nemusel platit. Mám přijít k nim s viníkem a oni to vše zařídí. Jenže já toho viníka nesehnal a tak to mám jen opravené a mám doklad i pro policii že to opravili a nemusím se bát pokuty. Ale raději bych to vyměnil jenže bych musel zaplatit to okno 8500 kč i z prací protože mám modré termické okno a to stojí 6000 kč. Nechám to zatím tak pokud by mě někdo nechtěl udělat viníka rozbitého okna.

Odesláno

u mna to prebiehalo nasledovne isli sme do servisu odtial nas poslali na poistovnu(vinnika) tam sme vypisali papiere osobitne ohladom nehody miesto cas ,co jej predchadzalo a komu to davam opravit(servis)atd,potom to zamestnanec poist odfaxoval na dispecing a o 5 min z dispecingu zavolali vzal som sluchatko a pani na druhom konci dratu zacala klast divne otazky a ja som odpovedal ,potom ako auto bolo opravene som zaplatil fakturu ,auto prevzal a fakturu dolozil na poistovni(vinnika) o tyzden mi prislo vyjadrenie z poistovni(kladne) a o dalsi tyzden mi poslli sekom (da sa aj na ucet) plnu sumu ktora bola na fakture (280 euri)trochu moc a to nemam ani dazdovy senzor

[Edited on 12/2/12 18:27 by krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...