Opl405 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Zdravím, chci se zeptat jestli nevíte zda je v autě na to příprava či nikoli. To že tam nebude čidlo, je mi jasné, spíše mi jde o elektriku. Už jsem se tu dočetl že v pravých dveřích musí být 2pinový konektor. Ale spíše mě jde o displej. Teď jsou v autě jen origo hodiny. Čučel jsem do SB, a tam z toho moudrej nejsem. Anebo ten středový plast je lepší sundat a podívat se, ale nevím co hledat . Díky za info P405, r.v 94 1.9SRDT Citovat
mmx Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Nic take v 405 nenajdes. Dalo by sa vymontovat z ineho typu auta. Najlacnejsie ta ale vyjde kupit dodatocny teplomer v mototechne, alebo si pockat na akciu v niektorom markete. Byvaju 2-displayove,vnutorna vonkajsia teplota + napatie akumulatora. Citovat
Maverick Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Pokud je ve dveřích spolujezdce jen 2pinový konektor, tak je to výhřev zrcátka. Digi teploměr jsem viděl jen u verzí, který měly el. zrcátka. Přípravu pro velký displej odhalíš leda tak, že si sundáš ten plastík. Dráty který vedou teď k hodinám jdou do svazku, ale současně z toho svazku jdou případně i dráty pro teploměr, je to tušim bílej asi 7pinovej konektor. Pokud tam je, tak máš nataženou přípravu v palubce, dál bys musel případně dotáhnout dráty od spodku A sloupku na pravé straně k zrcátku a nebo si sám určit, kde bude čidlo zamontovaný. Citovat
Opl405 Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 To mmx. Takovej teploměr se mi právě nelíbí, buďto originál co tam bývá, nebo nic To Mef: Dveře zkusím rozdělat jestli tam vedou kabely. Zrcátka to má manuální, ale s výhřevem. A po tom konektoru na palubce se podívám a uvidím jestli tam bude. Zatím díky za info Citovat
ZoSo Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 co tenhle? Ten vypadá jak origo... http://www.parkovacie-senzory.sk/checktemp-ii-time-clima-p-672.html?osCsid=fnr19r55aojm5o8k9vmj119hs1 Citovat
Opl405 Odesláno 2. leden 2012 Autor Odesláno 2. leden 2012 ZoSo: No vypadá pěkně, ale zbytečně moc penež, a přece jen origo je origo. ALe i tak díky za tip Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.