Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chci se zeptat jestli nevíte zda je v autě na to příprava či nikoli. To že tam nebude čidlo, je mi jasné, spíše mi jde o elektriku. Už jsem se tu dočetl že v pravých dveřích musí být 2pinový konektor. Ale spíše mě jde o displej. Teď jsou v autě jen origo hodiny. Čučel jsem do SB, a tam z toho moudrej nejsem. Anebo ten středový plast je lepší sundat a podívat se, ale nevím co hledat :myslim. Díky za info

P405, r.v 94 1.9SRDT

• O 4 týdny později...
Odesláno

Nic take v 405 nenajdes. Dalo by sa vymontovat z ineho typu auta. Najlacnejsie ta ale vyjde kupit dodatocny teplomer v mototechne, alebo si pockat na akciu v niektorom markete. Byvaju 2-displayove,vnutorna vonkajsia teplota + napatie akumulatora.

Odesláno

Pokud je ve dveřích spolujezdce jen 2pinový konektor, tak je to výhřev zrcátka. Digi teploměr jsem viděl jen u verzí, který měly el. zrcátka. Přípravu pro velký displej odhalíš leda tak, že si sundáš ten plastík. Dráty který vedou teď k hodinám jdou do svazku, ale současně z toho svazku jdou případně i dráty pro teploměr, je to tušim bílej asi 7pinovej konektor. Pokud tam je, tak máš nataženou přípravu v palubce, dál bys musel případně dotáhnout dráty od spodku A sloupku na pravé straně k zrcátku a nebo si sám určit, kde bude čidlo zamontovaný.

Odesláno

To mmx. Takovej teploměr se mi právě nelíbí, buďto originál co tam bývá, nebo nic :)

To Mef: Dveře zkusím rozdělat jestli tam vedou kabely. Zrcátka to má manuální, ale s výhřevem. A po tom konektoru na palubce se podívám a uvidím jestli tam bude.

Zatím díky za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...