DVS_k@ter! Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Zdravim, před teměř dvěmi měsici jsem si koupil vysněnou 607čku a hned po prvni cestě domu od byvaleho majitele jsem v opavě ve 3 rano vjel do odkryteho kanalu ktery byl plny vody takže jsem ho přehledl po 6 hodinach rizeni , silena rana to byla fakt na infarkt a ted se při bržděni začina silene ozivat nejspis ložisko zadnoch kol hruby zvuk, a když p.zadnim kolem najedu na nějakou durku hodimi to doboku celim zadkem tak mam strach nestli to nebude važne, kontroloval jsem brzdu kotouc stabilky tlumice cepi a vse je ok pevne neohle takže jsem z toho uplně straceny, nevim jak se podivat na ložisko :-( mohl by mi někdo prosím poradit?? budu vděčny za jakoukoliv radu :-(:(:( Citovat
jofo Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Podla mna to lozisko nebude. Skor nieco okolo ramena. Ak by take nieco sposobovalo lozisko tak to by si aj patricne pocul. ?Bol by to riadny hukot. Citovat
PecaTu Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Jak píše jofo ložisko by se neozývalo jenom při brždění, hučelo by stále. Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 7. prosinec 2011 Autor Odesláno 7. prosinec 2011 pravě že je to jen při bržděni, zažil jsem to jen u BMW a to hučelo i za plinule ci jakekoliv jizdy proto jsem s toho magor :-( a co desticky atd, mam ji necele dva měsice jestě se v tomto autě nevyznam :-( a na take brzdy ma malinke destičky bych řekl ale potřebuju váš nazor těch co už s timdle autičkem maji zkušenosti :-(, děkuju že jste se ozvali chlapi moc vam děkuju :-) Citovat
jofo Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Ja som skôr reagoval na to hádzanie zadku do boku. O hucani nebola rec. AK to huci tak môže byť aj ložisko, ale s tým hádzaním to ložisko nemá nič. Citovat
jofo Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Este ma napadlo že to moze byť aj niektorým silentblokom na ramene. AK je vymlatený tak pri brzdeni sa celé rameno posunie do zadu , tým pádom koleso bude mať tendenciu zatocit- to je to hodenie zadku doboku a následne môže hucať pneu,alebo ložisko lebo je naň daná väčšia sila zboku. Vtedy je ale aj tak zrelé na výmenu. Ináč by som tí odporučil to dať pozrieť niekde do servisu kde poznajú tieto nápravy. Citovat
jofo Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 A k dostickam. To su zadné ktoré nenesu celú brzdnu silu. Predné su raz take. Citovat
DVS_k@ter! Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 u byvaleho auta 406 2 TDi jsem měl všecky čepi,stabilky,tyce rizeni manzetu vse v dezolatnim prohnilem a vymlacenem stavu a nehučelo a nehazelo takže to beru z teto zkušenosti že je to neco s cim jsem se jeste nesetkal...., každopadně necham tedy prohlidnout zda neni neco akutně vyměnit at to nepokračuje dal ještě k větším opravam diky chlapi :-), jste super že se hnedka ozvete :) Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Tiez by som to videl na platnicky alebo na capy. Lozisko zvacsa huci ked sa zatazi na druhu stranu. Pripadne by si na kolese citil vuolu. Daj si ho na zdvihak, a skus chytit koleso ( typ 3 a 9 , alebo 12 - 6 ) a skusit potahat ci necitit volu. Myslim ze na 607 by uz mali byt snimace na platnickach, takze ked sa zoderu vyhlasi ti palubka poruchu. Citovat
jofo Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Zadne platnicky nemaju snimace. Predok ano. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.