Dawson Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Zdravím, chtěl bych koupit velké auto ( nejlépe něco na způsob dodávky ) největší priorita je vyjíždění těžších terénů - hlavně za mokra takže asi 4x4 Našel jsem Boxera 4x4 2.8 HDi r.v.2003 najeto 220,000km za 160,000 odkaz: http://sauto.cz/detail-inzeratu/uzitkova/peugeot/boxer/8705940 Chci se Vás zeptat, jaké máte názory, rady, zkušenosti s tímto autem - zda se vyplatí ho koupit či ne a jaké je podle Vás nejlepší auto dle mých požadavků - děkuji moc Citovat
Modzillo Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 trochu by som sa bál prípadných opráv náprav, keďže DANGEL prerába už hotové autá na 4x4 a teda vôbec netuším, ako je riešené dodanie náhradných dielov (prípadná reklamácia sa síce uplatňuje v servise Peugeot, ale celá záležitosť je posunutá firme DANGEL a vlastne to riešia oni)... Keďže takýchto áut je v ČR/SR ako šafránu, veľa poznatkov tu asi nepribudne... Citovat
Dawson Odesláno 3. leden 2012 Autor Odesláno 3. leden 2012 a jak je to s motory 2,8HDI - slyšel jsem že jsou hodně poruchové Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Naopak - motor 2,8 JTD/HDI v Boxerech (původně IVECO) je ta nejlepší možná motorizace. Jezdil jsem s dvěma Ducaty s těmito motory (jedno od nového auta do cca 100 000 km, druhé jsem dostal s natočenými cca 180 000 km, já najel dalších cca 80 000 - obě dvě auta bez zásadnějších problémů). Ten motor je na to auto předimenzovaný, tzn. že se prostě nedá uštvat. Dá se s ním lítat i 160 po dálnici, ale to už pak není legrace zastavit (samo i spotřeba letí strmě vzhůru). Já jezdil s trvale přeloženým maxíkem de fakto \"co to dalo\" se spotřebou kolem 12 l/100 km, takže věřím tomu, že při normální jízdě se dá jet i pod 10. Stejně jako Modzillo bych měl ale velký respekt k tomu 4x4 a poptal bych se přímo u koncesionáře (nebo přes U2U Pe.Tra), jak je to se spolehlivostí a co nejvíc odchází (cena). Ještě jsem totiž o podobné auto nezavadil a mít dodávku, kde budeš třeba měsíc čekat, než Ti přijde potřebný díl (za ranec peněz) - to bych si asi nechal zajít chuť. [upravil dne 3/1/2012 22:33 od Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.