Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím ľudkovia, keď sa to tu tak rieši mne to tiež občas robí a začalo sa po prvom návale silnejších mrazov (myslím že vtedy bolo -12)...akurát tá kontrolka vyzerá trošku ináč ako v návode tak neviem či je to to isté...no inú som nenašiel...pri štarte asi na sekundu blikne...takže som si ani nestihol všimnúť či na stredovom displeji vypisuje nejakú chybu. Keď som spustil autodiagnostiku všetko bolo v poriadku tak neviem čo s tým...môže mať na to vplyv ten mráz že sa tam vytvoril nejaký film alebo čosi a detekuje to ako vodu? 

Odesláno

Skôr by som to videl na slabšiu baterku, pri štartovaní klesne napätie na nižšiu hodnotu ako je požadovaná a potom to vykazuje poruchy.

Odesláno

len sa pripajam ku...Judes...aj mne auto vypisovalo zavady na display až som našiel tu na fore pisane o chorobe našich autičok že ked maju baterku pred smrtou tak vypisuju bludy mne zhodou okolnosti tiež vypisovalo vodu vo palivovom filtry a nič okrem paliva som tam nenašiel po vymene baterie sa to už viac neobjavilo

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...