Tom_206 Odesláno 13. březen 2013 Autor Odesláno 13. březen 2013 1.8 20V jsem se nevezl, proto se ptám ....S Leonem je u mě problém jménem cena hledám něco do 50 000 Kč ideálně... Byť je G4 tuctovka, tak se mi líbí a to auto chci při nejhorším jedničková kokta ... Leon by byl fajn, ale cenově se drží nad mojí hranicí. Kdyby někdo o něčem věděl...tak sem s tím
xbirnyx Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 s tou cenou si měl říct hned V tom případě chápu tvůj výběr 1.6 74kW....to bude s těmahle prachama ta nej volba:aut
FiFa_cze Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 A není lepší si nechat 206ku a když teď makáš, tak došetřit něco na víc a koupit pak něco za 70-80 tisíc? Přece jen skok z 206ky na auto za 50 tisíc mi nepřijde moc velkej. Jako je to na tobě, ale já bych raději něco došetřil, prozatím si nechal 206ku a pak koupil pěkný vozítko třeba i v té naftě... Když budeš mít třeba těch 70-80 tisíc, tak už se dá vybrat pěknej kousek, máš větší možnosti a to auto bude o dost mladší
koblih69 Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 1.8 20V jsem se nevezl, proto se ptám ....S Leonem je u mě problém jménem cena hledám něco do 50 000 Kč ideálně... Byť je G4 tuctovka, tak se mi líbí a to auto chci při nejhorším jedničková kokta ... Leon by byl fajn, ale cenově se drží nad mojí hranicí. Kdyby někdo o něčem věděl...tak sem s tím Do 50 tis? To jsi nemysll vážně, že ne? Tak teď už to chápu i já. 1.6 je tragickej motor, to už je lepší 1.4 16V... nicméně za ty prachy to bude stejně takovej pelech, že nemá smysl polemizovat o kvalitách motoru.
Mizlerek007 Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Presne tak, za 50 tis nema cenu shanet takove auto... To bude strasnej kotrmelec... To radsi setri a kup neco solidniho a ne srace za 50tis od koncernu
Tom_206 Odesláno 14. březen 2013 Autor Odesláno 14. březen 2013 Jistě...zdejší klasika Co člověk může čekat.... Jistě půjdu do nějákýho pelechu za 50 ... kde je napsáno, že za ty peníze to bude pelech? Nekupuju leštěnku na zamachrování ale spotřebáka na ježdění do práce... A rozhodně si radši koupím \"sráče od koncernu\", než se vrhnout zpátky k francouzům nebo zůstávat u svojí 206. Koblihu, jestli je 1.6 74kW tragickej motor, tak potom pochybuju o tvým názoru. Z benzínových motorů je po 1.8T druhým nejlepším motorem co se do toho rval - na běžný ježdění. A jestli ti přijde lepší 1.4 16V, kde odchází stírací kroužky a chlastá to olej...
Guest StibTo Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Tak kdyz vis ze to je zdejsi klasika tak proc to sem vubec pises ze chces prejit na koncern a \"pryc s peugeotem\" ? .... Za to Ti nikdo moc tleskat asi nebude.
Tom_206 Odesláno 14. březen 2013 Autor Odesláno 14. březen 2013 Protože někteří členové přešli z Pugu na koncern a třeba by mohli poradit ? ... A neni to zdejší klasika ? Jestli se pletu, tak mě oprav. Mimochodem \"Pryč s Peugeotem\" je myšleno jako pryč s mým Pugem Nečekám, že mi za to někdo utrhne ruce ale čekám normální odpověď, ne ve stylu, že koncerny jsou sráče a že to bude za každou cenu pelech [upravil dne 14/3/13 12:53 od Tom_206]
Moby89 Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Nechte ho, došel k názoru, že ta 1,1 je beznadějná, tak chce silnější motor, vždyť sme mu to tady všichni radili. Někdo je z 206tky unešenej někdo zklamanej, třeba já bych 206tku mít nemohl(krom Gtička) a až za 50 koupí G4:blicismajlik(na to auto mam prostě svuj názor), a za dalších 15 se do něj vysype aby vůbec šlapal tak jak má(rozvody,náplně, filtry, možná brzdy...) tak bude třeba spokojenej.
Guest StibTo Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Ale jo, je to pravda Neprijde mi na tom nic divneho, kdyz se sem napise \"chci auto do 50K\" (pripadne jeste \"musi to mit to to to a to\") ze odezva bude prevazne ze to bude sunka
Tom_206 Odesláno 14. březen 2013 Autor Odesláno 14. březen 2013 V tomhle případě nejde o to, že by mi výkonově nestačila, ale chci změnu a za něco se schopnějším podvozkem. Už jen rozdíl jak sedí na silnici Golf a 206... Nebudu víc komentovat, prostě koncernový auto mi sedlo víc A radši koupím Golfa za 50 a 15 do něj dám, než si nechávat 206 a těch 15 do toho obrátit stejně - brzo náprava, časem rozvody apod. Napsal jsem že ho sháním kolem 50, a že chci takovej a takovej motor - v týhle cenový relaci úplně normální cena vzhledem k roku 98 - 00. Takže nevidím důvod psát, že to za každou cenu bude šunka
Miko1 Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Osobně si myslím že i kdyby jsi si koupil kolo tak to všem může bejt úplně jedno:D takže no stress:super
venomcz Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Připojím se taky do diskuze. Začal jsem na Alfě romeo 147 , koupil jsem jí za 40 tisíc , pěkný stav, levná , protože byla od \"kamaráda\" ... za tři měsíce jsem jí minimálně jednou přeplatil a vyměnil jí za renaulta megane 1.6 taktéž jak alfa. Místo 88 kw měl rencek 79 kw. Výsledek ? Ještě ostřejší a hbitější rencek s nulovýma nákladama oproti alfě.nic se nesralo , vše fungovalo navíc ceny ND byly směšné .. Co tím chci říct ? Taky jsem chtěl sportovnější a pěkné auto ale za takové prachy se koupit nedá jen tak. Každopádně pokud ti můžu poradit tak ten rencek je hodně v pohodě nebo pak citroen saxo VTS , pokud chceš teda malé auto . Rencka mám ještě doma , musím ho prodat.Přece jenom tu 206tku mám necelé dva měsíce jezdím obouma ale kvůli pojistce musí prostě pryč .
Tom_206 Odesláno 14. březen 2013 Autor Odesláno 14. březen 2013 Rencek ? ne děkuji..už jednou jsem se spálil u laguny 2.2DTI - spojkový lanko za 7 litrů... nejsou to špatný auta, sice kus od kusu ale zrovna Renault mě ničím moc nezaujal krom jedničkový laguny po face a clio sport Alfa to je kapitola sama pro sebe, měl jsem Lancii, takže vím o čem mluvíš... byť je požitek z jízdy o něčem jiným
FiFa_cze Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Já neřek, že koncern je ******, ale zas píšeš, že hledáš spotřebáka na ježdění do práce, tak to 1.6 74kW ani 1.8T nebude Jestli chceš spotřebáka, tak bych šel spíš do nafty, nebo do nových 1.2 TSI, které se sice serou, ale spotřeba je pěkná a když v tom jedeš sám, tak to i výkonově ujde...ovšem cena je trochu jinde a na to už by sis asi musel půjčit. Ale fakt proč nenašetříš pár tisícovek a nekoupíš třeba tu G3 s klasickou 1.9TDI? Ona se dá sehnat i za 50, ale musíš hledat a hlídat si inzeráty, jen to asi nebude nic extra výbavou. Pokud ale hledáš onoho spotřebáka, tak bych do benzínových motorů v tvé cenové relaci asi nešel. Jinak nevím teda jakej má podvozek 206ka, ale 106ky běžně zmáknou kde jakýho golfa strčit do kapsy...
ChouLu Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Berte to tak, že se Tom rozhodl přejít k VW, je to jeho rozhodnutí a my s tím nic nenaděláme
agresssor Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Prestan si protirecit, nejdriv tu rikas jak chces upravit 1.1 ku obrazu svemu aby natrhla prdel klidne i gti pri rozjezdu, pak ze nechces nejaky okoukany auto jako g4 protoze tu ma kazdej, pak ze nic silnejsiho nechces kvuli spotrebe a najednou budu kupovat g4 v 1.8 T. Sam ani nevis co poradne chces, a budes se tu na foru orazovat stylem ze to se dalo cekat takovyhle reakce, ze to je zdejsi klasika. Proste ses nechal strhnout davem prootze vsichni ti budou tvrdit ze francouz je nejhorsi a koncern nejlepsi a G4 je uplne nej. Ja treba bych 206 ku bral ale mam svoji verlybu kterou nema smysl prodavat. Kup si G4 nacpi do toho tunu prachu a jezdi jak king protoze budes mit konecne silny auto. Ale az zacnes brecet ze to moc zere tak to nedelej tady:).
Rejty Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 ČO TI JEBE! LEBO GOLF POVAŽUJEŠ TŘEBA ZA GUESS, G-STAR, HILFIGER LEBO CO??? TO JE STRAŠNÉ TOTO, TY SI NEUVĚDOMUJEŠ CO TU POSLEDNÍ MĚSÍC MELEŠ? JEDNOU TAK A PAK TAK? JEDNOU GOLFY NASRAT POJEDU S PEŽOTEM. PAK TU MELEŠ COSI O TOM ŽE PEUGEOTY SŮ SRAČKY??? ČO TI JEBE??? TY JSI NĚCO JAKO TEN BLAVACKÝ *****... ČO TI JEBE? TY SI DRBNUTÝ STRAŠNĚ. DO HUBY SI NEVIDÍŠ A JEŠTĚ VIŠ CO??? NEZAPOMĚN JEZDIT V TOM GOLFU JAKO VIN DIESEL A HRÁT SI NA NEJVĚTŠÍHO BORCE NA SVĚTĚ, TAKOVÝ MILUJU.... http://www.youtube.com/watch?v=m1SUC43qztc JEN SI JEZDI NEJLEPŠÍM AUTEM NA SVĚTĚ... BOŽE DALŠÍ BEZMEZNÝ UCTÍVAČ NĚMECKÉHO VOZU VYROBENÉHO V ASII:D A DOBŘE TI TAK!!! a daj si KEBAB DO RUKY :D:D:D:D:D:D [upravil dne 15/3/13 12:04 od Rejty] [upravil dne 15/3/13 12:13 od Rejty]
Tom_206 Odesláno 15. březen 2013 Autor Odesláno 15. březen 2013 Rejty ty jsi vůl :D ... agresssor: Plácej si tady klidně dál ale absolutně nemáš šajna proč to prodávám, co si myslím o Pugu a proč chci VW
Recommended Posts