Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

Odesláno

Jedine nadauto je Audi, to je proste \" Das überauto\" :D I kdyz nekdy \"Vorsprung durch Technik\" je to spis \"Vopruz durch Tecnik\" mluvim ze zkusenosti a ma oblibene znacky a objektivne dokazu rict i negativa i ty velka, coz nekteri zaryti fandove urcitych znacek neumi priznat, coz se netyka Peugeot klubu a to se mi na tom moc libi, normalni lidi :) Pardon za spam :papa

Odesláno

Nejlepší auta jsou asi Dacie..kupuje je každej:D ty strčej i Audi do kapsy:D:D

Odesláno
Nejlepší auta jsou asi Dacie..kupuje je každej:D ty strčej i Audi do kapsy:D:D

To jsou auta z recyklovanýho papíru :aut:D

Vzdyť jejích parník Lodgy váží stejně jako 206 :D

Odesláno

Litovat nebudu, to rozhodně ne :) A upřímně jsem rád, že pustím Puga a půjdu do VW... :roker

Nejsem jeden z těch, co prosazujou jednu značku a nevidím jeden jedinej důvod, proč se držet Puga a prosazovat si ho nad jiný značky... :roll A nemyslím si, že by PUG klub nebyl v tomhle jinej, jsou tady lidi který žijou v tom, že pug je nejlepší a prosazujou si to :)

Jinak kdyby někdo chtěl, tak k dispozici bude stavák se zárukou ještě na 2 roky a něco, AE, možná muzika - komponenty s ext. vyhýbkama US Blaster, rádio LG, středobasy Magnat :) ..ceny dohodou :)

[upravil dne 4/3/13 12:12 od Tom_206]

Odesláno

mno dyt je...nejlepší auto na světě je přece ALFA:)

[upravil dne 4/3/13 13:58 od Rejty]

Odesláno
Budes litovat, koncern a pug nejde srovnavat a nakonec stejne nekde uvnitr budes litovat ze si to udelal.....

Nebude litovat, spíš naopak...

Odesláno

Hele jeho vec kdyz se chce zbavit auta v relativne dobrym stavu kvuli rozmaru proc ne, ale muze se stat ze se do toho vyda ze vsech penez..... Ale tak preju brzky prodej ;-)

Odesláno

agresssor: Díky :)

xbirnyx: Taky si myslím :)

Stavák bych nechal asi kolem 3500 Kč... je na něj ještě záruka, má málo odjeto a novej stál 4700 Kč ;) ...

Odesláno

kazda znacka ma neco a rict o necem ze je lepsi nez to nebo ono je vzdy subjektivni pocit jedince ;)

kazdopadne doufam, ze se nekdy jeste ukazes na nektere mini Vysocine :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Určitě se na nějákým sraze ukážu, snad to bude Vysočina :)

Jinak auto se něják tak ztrácí před očima :) podvozek fuč, repro jde k PouLovi, Angel Eyes jsou fuč .... V pátek půjde snad výfuk na jiný auto :fnuk

Kdyby někdo měl zájem, mám tu ještě neony pod palubku, hliníkový víčko nádrže, rok starý autorádio LG ..viz. inzerát v \"Ostatní - prodám\"

Zbývá jen prodat auto a pak hurá na koncern :roker:papa

Odesláno

Koukám po koncernových autech s 1.6 74kW, popřípadě 1.8 20V nebo 1.8T .... bohužel na něco v naftě to nevychází finančně, páč nechci něco co bude mít nalítáno X tisíc světelnejch let :D ... a TDI s 300tis. km u mě nehrozí :) 200 bych přežil ... :)

Takže koukám po Golfech, Borách, sem tam po koktách... Passata mi doma zamítli :D:bacha

Odesláno

nebrat Passata je chyba, každopádně když ne naftu, tak je pak výběr jasnej...1.8T, 1.6 bych určitě nebral, takovej motor spíš pasuje do Felicie...

Odesláno

Passat má špatný nápravy... a nechci aby mě to sežralo finančně za opravy :) ... Jinak jako auto je to :super

1.8T je skvělej motor :) nevím proč nebrat 1.6 74kW ...osobně si myslím, že to není vůbec špatnej motor... ale rád si přečtu názor někoho jinýho :) ....o 1.8 20V vím do čeho se dávali ale zkušenost není, rád bych věděl nějáký + a - :)

Odesláno

a kdo říkal, že má špatný nápravy? No 1.6 není špatnej motor..tak jsem to nemyslel, jen že je slabší, take spíš tak na dojetí z bodu A do bodu B, ale spotřeba 7l/100km je v pohodě. Pak 1.8 20V víc žere....nejlepší volba je 1.8T, taky žere, ale aspoň jede a když budeš mít lehčí nohu, tak Ti taky bude jezdít za 7l/100km i míň možná.....210Nm při 1750ot./min.....po jiným motoru bych se vůbec nedíval:aut

Odesláno

V rodině je jeden Passat, můj servisák to tvrdil taky... co se týče jízdních vlastností tak je to OK ale výdrž komponentů při normálním ježdění nic moc. Někdo říká, že je to v pohodě, někdo na to nadává.... nemůžu si o tom udělat obrázek...nechci koupit něco, co bude jak za trest :)

1.8T by byl super ale je jich málo...v Passatu bych to sehnal ale G4... :( .... uvidíme co se z toho vyklube :)

Každopádně každou radu ohledně koncernu uvítám :)

Odesláno

nj další mýtus jako spousta dalších...nemá cenu vyvracet. Každopádně tu 1.8T bych hledal v Oktě...je celkem lehká a tam bys mohl sehnat a nebo ještě bych ti doporučil tu 1.8T v Seatu Leon...tam už se dávali dokonce i ty novější 1.8T 132kW pokud se nepletu :)

Odesláno

Pasat ani omylem, ale na tom se nehodneme, moje ježdění do práce ani Myele HD nevydrž dýl než rok a na to nervy teda nemám. Kdo najezdí 10 tis. ročně může být spokojený.... já ne.

Než G4 tuctovku tak zmíněný Leon -s 1.8 T jedním slovem paráda. 1.8 20V je tragédie, předpokládám, že jsi s tím nikdy nejel jinak bys to nechtěl.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...