Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
urcite nebude alebo aspon na 307ku bol tmavsi aj lak na nechty aj sprej

Ono to môže byť aj rovnaký farebný odtieň. Dal som si striekať nejaké tie veci a aký taký rozdiel tam je vidno, nie je jedno čo je to za farbu. Klasickú hladkú farbu sa dá striekať bez problému ale keď sa jedná o metalízu či perleť tam už záleží aj na uhle striekania čo sa už tak netrafí ako keď sa strieka celé auto, preto vidno trochu iný odtieň a ďalej záleží na nanesenej vrstve laku čím je hrubšia tým bude vidno odtieň trochu tmavší. Takto mi to bolo vysvetlené lakírnikom.

Odesláno

mas pravdu, ale odtien to rovnaky rozhodne nebol. Kod farby na 307ke mam ETS a na spreji bol tiez kod ETS a odlisovalo sa to teda velmi. Ked som navstivil lakirnika tak sme hladali moj odtien a nasli sme v PSA \"lechler - Peugeot MA1775G\" kde to pismeno G je hrubka zrna cize najjemnejsia najbletsia. Vzorkovnik mal od A-G a to boli rozdielne vzorky. Pojdem do peugeotu a objednam si spray aj tu korekcnu ceruzku potom dam vediet.

Odesláno

robo, nebud otrokom svojho auta a uzivaj si ho.

riesit kazdy skrabancek a tukancek je na zblaznenie.

zbytocne vyhodeny cas a peniaze... ver mi.

nasa 308ma je perla nera cierna. uz by som sa davno obesil keby som

okolo auta mal riesit tolko ako ty ;)

fakt, vykasli sa na to. ak raz budes auto predavat tak kupec ani neuveri ze si to auto

nemal xkrat burane, ked bolo tolko krat lakovane :D

Odesláno

jasne, poslucha... uz mame skoro 7000km.

mlada najazdi pomaly viac ako ja :-)

inak je to paradne vozenie, je to svizne autko

do mesta genialne...spotreba 5,4 sa drzi stale.

jazdime len v meste, este sme nenulovali palubak

od kupy autka. :-)

Odesláno

tak to je parada, ja mam zatial cca 5600km auticko je jedna parada. Palubak som vynuloval ked som prezuval a za zimnej prevadzky som mal spotrebu 7,8l no cakal som viac. Uvidime teraz ako to bude vyzerat lebo tiez jazdime väcsinou v meste. Inak sme spokojny.

• O 2 týdny později...
Odesláno

to víš,nebylo to nic jednoduchého na to přijít,tak jsem si prostě tipnul jako ve Sportce.:D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...