robozv Odesláno 28. květen 2013 Autor Odesláno 28. květen 2013 info: takze auto je doma stav tycho 17 562km a ide sa dalej:aut ostalo mi nieco z oleja a brzdovka a stare filtre asi na pamiatku:D Citovat
Ajap Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Ta modrá dlouhá krabice je co? Vzduchový filtr? Citovat
robozv Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 ano vzduchvy filter http://www.comco.sk/vzduchovy-filter-purflux-a1273-p2675 Citovat
Ajap Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Mám psané měnit vzduchový filtr po 60tkm, mám najeto 43tkm a ještě jsem ho neměnil. Ale za ty prachy není o čem moc přemýšlet, už jsem o výměně taky uvažoval... [upravil dne 30/5/13 12:52 od Ajap] Citovat
ozzy1 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 vzduchový filtr mi po 12000 km nepropouští už ani vodu, jak je zasekaný od bordelu. Citovat
robozv Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 ono tieto filtre neni az taka polozka raz za 2roky a aj tak keby som im nedal akoze svoj tak vymena je sucastou tejto kontroly ktoru som absolvoval. A cez zimu sa mi strasne rosilo auto az nenormalne no uvidime tuto zimu. A aj tak uz davno mi v servise povedali ze tieto filtre by sa mali menit kazde 2roky ako brzdovka ale to je individualne ako kto k tomu pristupuje:papa Citovat
robozv Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Inak po vymene oleja je zvuk motora a chod uplne lahunky Citovat
Marcel00 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 ano vzduchvy filter http://www.comco.sk/vzduchovy-filter-purflux-a1273-p2675 ten mam za 9,5€ a ten vzduchovy valeo je za dobru cenu, tiez ho mam za 16 inak uhlikovy filter je podla mna tak trocha vyhodeny peniaz. idealne by bolo keby bolo vozidlo vybavene snimacom kvality vzduchu, potom bymal uhlikovy mooozno zmysel [upravil dne 30/5/13 21:13 od Marcel00] Citovat
robozv Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 kazdy internetovy obchod ma svoje ceny cize nieco je lacne tam a nieco inde ako keby boli dohodnuty ze kto bude mat lacnejsie to a ten zase ono. to znamena ze keby clovek chcel kupit konkretne veci co najlacnejsie viac by zaplatil na postovnom. To iste je aj v oblasti komponentov na bike to uz mam okukane to mi ver a podrobne Citovat
Ajap Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Tak jsem dneska nechal pro sichr při necelých 45tkm vyměnit vzduchový filtr a musím říct, že zřejmě zbytečně a jen pro ten pocit. Ono asi dost záleží, jak je udělané sání a u VTi je evidentně dělané dobře, takže na rozdíl od \"koberce\", který jsem občas vídával u Feldy byl tady filtr jen zašedlý (což znamená, že funguje), ovšem žádný nános prachu se vážně nekonal. I mechanik říkal, že je v pohodě. Takže u Pežotu zřejmě ví, co dělají, když píší výměnu po 60tkm:papa Jinak musím (opět) maximálně pochválit FAMKO v Brně, nejenže jsem dostal slevu na samotný filtr (díky, Čakome!), ale dokonce mně jej zdarma vyměnili. Jednal jsem opět s p. Vystavělem. Říkal, že s tím nebudeme dělat spoustu povyku pro nic a výměnu prej mám \"v ceně zájezdu\":mrk Výměna sice není zřejmě nijak složitá, ale přece jen nějaký čas zabere, takže klobouk dolů. Ve výsledku mně filtr i s výměnou přišel na míň, než kvalitativně rovnocenný v autodílech Takže pro notorické stěžovače na autorizované servisy - je třeba si uvědomit, že stejně jako u všeho jiného je to prostě o lidech a stejně jako jsou dobré a špatné neautorizované servisy, tak totéž platí i u těch autorizovaných! [upravil dne 6/6/13 13:31 od Ajap] Citovat
Ajap Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 To mně je jasné, že to není hodinová operace, zvláště, když jsem čekal cca 10 minut. Nicméně jde o princip, ten čas s tím strávit museli, takže těch cca 100Kč za výměnu mně naúčtovat plným právem mohli a neudělali to. Což je v době, kdy vám všude naúčtujou poplatek pomalu i za pozdrav, věc docela zřídkavá. Citovat
pipistrel Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 airbanka. poplatek za pozdrav. no nazdar. nazdar - 10 korun a inak super pristup a vedia ze ich pochvalis a vratis sa aj nabuduce [upravil dne 6/6/13 13:50 od pipistrel] Citovat
matii Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Tak jsem dneska nechal pro sichr při necelých 45tkm vyměnit vzduchový filtr a musím říct, že zřejmě zbytečně a jen pro ten pocit. Ono asi dost záleží, jak je udělané sání a u VTi je evidentně dělané dobře, takže na rozdíl od \"koberce\", který jsem občas vídával u Feldy byl tady filtr jen zašedlý (což znamená, že funguje), ovšem žádný nános prachu se vážně nekonal. I mechanik říkal, že je v pohodě. Takže u Pežotu zřejmě ví, co dělají, když píší výměnu po 60tkm:papa Jinak musím (opět) maximálně pochválit FAMKO v Brně, nejenže jsem dostal slevu na samotný filtr (díky, Čakome!), ale dokonce mně jej zdarma vyměnili. Jednal jsem opět s p. Vystavělem. Říkal, že s tím nebudeme dělat spoustu povyku pro nic a výměnu prej mám \"v ceně zájezdu\":mrk Výměna sice není zřejmě nijak složitá, ale přece jen nějaký čas zabere, takže klobouk dolů. Ve výsledku mně filtr i s výměnou přišel na míň, než kvalitativně rovnocenný v autodílech Takže pro notorické stěžovače na autorizované servisy - je třeba si uvědomit, že stejně jako u všeho jiného je to prostě o lidech a stejně jako jsou dobré a špatné neautorizované servisy, tak totéž platí i u těch autorizovaných! [upravil dne 6/6/13 13:31 od Ajap] Super, chválím. Možná jsem takový stěžovač, ale nikoli na přístup, ale na ceny materiálu. Zrovna včera jsem měnil olej. Tak porovnejte: Koupil jsem v kamenném obchodě: 5l INEO ECS 5W30 - 799Kč Olejový filtr BOSCH - 275Kč Měděný kroužek pod vypouštěcí šroub - zdarma Práce v neautorizovaném servisu - 300Kč Celkem - 1374Kč Brát si 560Kč za litr sudového oleje je \"promiňte mi to\" zlodějina. Citovat
robozv Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 u nasv peugeote stoji liter oleja 35euro a ja som kupil 5l za 29 euro Citovat
Ajap Odesláno 9. červen 2013 Odesláno 9. červen 2013 Koukám že v Teplicích je draho, ale na Slovensku teda dvojnásob:D Citovat
robozv Odesláno 29. červen 2013 Autor Odesláno 29. červen 2013 dnesny vylet do padol zaujimavo na ceste medzi drevenymi haluzami sa naslo aj toto - roxor aspon som mal konecne moznost kuknut rezervu [upravil dne 29.6.2013 20:42 od robozv] [upravil dne 29.12.2013 21:55 od robozv] Citovat
robozv Odesláno 29. červen 2013 Autor Odesláno 29. červen 2013 [upravil dne 29.6.2013 20:42 od robozv] [upravil dne 29.12.2013 21:55 od robozv] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.