Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem dneska přišel k autu a koukám ... zezadu nabořené. Bych nejraději někoho zabil. Sice to odnesla jen SPZ a zadní odřený nárazník, ale nejraději bych toho deb.la nakopal. Samozřejmě nikdo nic neviděl, jak jinak. Takže tě Robo úplně chápu.

Odesláno

chalani to je dan za parkovanie pred barakom. Mame na sidlisku parkovaci dom a parkoval som tam ale ked zdvihli najom z 35 na 38 euro povedal som dost.

Pipi mozes priniest vyskusame budem ti vdacny.

Odesláno

to mne prve skrkance od milych susedov pribudli po mesiaci ako som kupil auto.. najprv mi niekto spz preliacil a par dni na to oskrel niekto plast nad pravym prednym kolesom a este sa aj prelomil.

Odesláno

:bojim:bojim:bojim Nestrašte ma lebo budem chodiť do roboty radšej busom...

Inak súcitim s tebou Robo, ja som si toto prežil keď som mal 206ku asi tak 2mesiace tak mi nejaký \"umelec\" zobral celý zadný kufor aj z pravým svetlom... :(

Guest mischko11
Odesláno

este kebyze by mal origo 207 le mans series tak sa dam nahovorit hned :), inac nadherne :mrk

Odesláno

Pe.Tr. pracuje v peugeote v Prahe poprosil som ho a on mi zohnal aj dokonca moju farbu. No ci sa vyraba aj s klasickou strechou tak to netusim mozno by Pe.Tr. vedel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...