Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to Modzillo ohladom farby mozno je nedostupna pre SR lebo som si vsimol ze v Hodonine maju na predaj dalsie to iste auto co mam aj ja.

jediné možné vysvetlenie: skladové zásoby

Guest mischko11
Odesláno
Chcel by som si zaobstarat cuvacie senzory mate niekdo nejake skusenosti alebo poradit pri vybere na co sa zamerat???

Ci radsej obyc. alebo nieco lepsie s malou obrazovkou??

Toto sa mi celkom aj pozdava http://www.alarmshop.sk/4-snimacove/3956-steelmate-pts400l5.html

je to vec vkusu ,ja mam origo a stymi som spoko:super ,chapem ze si nemal moznost to dat s vyroby kedze si kupoval jazdenku kazdopadne tvoj vyber cuvaciek sa mi paci aj dizajnovo ,nie ako niektore trapne nahrady sice za smiesne peniaze ,kup co sa ti pacii a na co mas :)

[upravil dne 11/12/11 17:30 od mischko11]

Odesláno

Kedze mam prve nove auto chcem sa opytat mozno ako zaciatocnik ale predsa sa opytam.

Auto ma zatial najazdene cca 2800km zatial ho moc netocim a na dialnici idem na tempomat 110km/h 3600ot Zvolen-Levice /chcelo by to 6ku ako sol/

Ako su na tom tieto nove motory treba vyckat cca do 6000km kym si ludovo sadnu alebo nie???

Zatial sa po 2tyzdnoch neda nic hodnotit ale zatial som spravil celkovo 1350km 7,1l a na 1nadrz 749km 7,0l /v nadrzi ostalo 6l/ 70% dialnica 110km/h a 30%mesto. Podla mna to neni spatne ale to zatial je fakt len objektivna hodnota ktora sa casom zmeni.

[upravil dne 11.12.2011 21:36 od robozv]

Odesláno

robo, nerob si zo zabehu uz tazku hlavu, pokial nesadnes do uplne noveho auta a nebudes tomu davat na krk, tak si ok.

Dnes uz mozes jazdit normalne, raz za cas to aj vytoc kludne, casti si uz nahrubo sadli. Takze normalne jazdi, ked potrebujes, tak to vytoc, ale na tahanie privesu na dovolenku by som si este asi netrufol :-)

Odesláno

robo ja jazdim normalne, mame ho od novoty, najazdene momentalne 2.150km, dlhodoba priemerka 5.4L/100km :mrk.

Jazdi ciste mesto, len raz bolo mimo mesta a to na zraze v Senici :D takze 200km mimo mesta.

V meste jazdi auto po obchvate a centrum mesta v pomere 50:50.

Co sa obcasneho vytocenia tyka, nerob si s tym tazku hlavu, presne ako hipisko vravi. Auticko jazdi viac menej

v kludnom rezime, ale obcas ho prezeniem, aby nebolo lenive. Vsetko ok, nemaj boja.

co sa senzorov tyka, tak daj origo, predsa len je to integrovane do komunikacie vozidla, designovo

nebude nic narusat. Za mna hentie cinske hracke moc nie. Viem je to drahe, ale co by si pre puga nespravil :D

Odesláno

Ohladom \"zabehavania\" auta mi je to nadslnko jasne ved nejazdim ako chu. ved si ho chcem nechat co najdlksie ako sa bude dat. Kludnejsia jazda s obcastnym pritvrdenim.

Ohladom tych senzorov neni su origo trosku drahe myslim ze ich domontovavaju nieco za cca 300euro + elektricke spatne zrkadla. 300e nedam ani nahodou niesom blazon. Tie senzory aj tak budem asi riesit az na jar.

Marcel00 ja mam 2930km :P

Odesláno
A dostanes ich do farby karoserie? Mozu sa striekat?

tak to neviem farbu senzorov nebudem riesit lebo auto je tmavohnede ale ked tak sa budem snazit zohnat v Peueote sprej s mojou farbou 200ml s lakom stoji 15euro

Odesláno

ja by som bol taktiez za origo, hlavne pre taketo krasne auto.. farba je wow

a senzory mam aj ja striekane origo, cize urcite aj na 308 su

zas pochybujem ze za 300 dorobia aj elektricke spatne zrkadla..to urcite nie, myslim si ze to je len priplatok ked ides na objednavku

treba kuknut diely veci na senzor a hlavne ci tam mas kabelaz a potom rozmyslat

Odesláno

Mna by tiez zaujimalo ci sa cierne senzory mozu nafarbit a nalakovat na farbu karoserie. Ja mam neoriginal cierne a kupil som si farbu s lakom v peugeote. Viete niekto ci to bude mat vplyv na funkcnost?

Odesláno

k lakovaniu: je povolené, ale povrch lakovaného dielu by mal byť pred samotným lakovaním ošetrený tzv. zmáčadlami/rozpúšťadlami, aby vrstva farby dobre chytila. Samozrejme, je možné prekryť farbu priesvitným lakom.

k používaniu: nemala by byť narušená funkčnosť senzorov.

Tieto informácie sú \"kompatibilné\" s originálnymi parkovacími senzormi!!!

Odesláno

robozv, mám takúto intímnu otázku: aký dátum je napísaný v servisnej knižke ako dátum začiatku záruky? Akú záruku si dostal a od ktorého dňa platí (deň prevzatia vozidla alebo deň začiatku používania na predvádzacie účely)?

PS: mohol by som dostať VIN vozidla (kľudne aj cez SS)?! Chcem si len overiť prax v SR a ČR...

Odesláno
k lakovaniu: je povolené, ale povrch lakovaného dielu by mal byť pred samotným lakovaním ošetrený tzv. zmáčadlami/rozpúšťadlami, aby vrstva farby dobre chytila. Samozrejme, je možné prekryť farbu priesvitným lakom.

k používaniu: nemala by byť narušená funkčnosť senzorov.

Tieto informácie sú \"kompatibilné\" s originálnymi parkovacími senzormi!!!

Ono tie parkovacie senzory mi namontovali priamo v Peugeote na zlatych pieskoch ale original peugeot asi niesu kedze su cierne a maju len pipatko v zadu vyvedene. Tak to skusim ked bude cas a ak budu blbut zoskrabem farbu dole..

[Edited on 13/12/11 15:23 by palokalo]

Odesláno

sú origo, to mi ver. Dodatočne sa už nedá domontovať parkovací senzor so všetkými svojimi vlastnosťami ako keby išiel z výroby (žiadne grafické znázornenie, žiadne lakovanie do farby atď.)

Odesláno
robozv, mám takúto intímnu otázku: aký dátum je napísaný v servisnej knižke ako dátum začiatku záruky? Akú záruku si dostal a od ktorého dňa platí (deň prevzatia vozidla alebo deň začiatku používania na predvádzacie účely)?

PS: mohol by som dostať VIN vozidla (kľudne aj cez SS)?! Chcem si len overiť prax v SR a ČR...

ja som to dostal od dna zaciatku pouzivania na predvadzacie ucely.. bodol by opak, i ked asi je jedno pri 5rocnom Optiway :D

Odesláno

Rozumím tomu ušetřit při koupi předváděčky, ale nechápu, proč za cenu ohlodané verze.A pak z toho dělat dalším lepením všeho možného něco, co z toho stejně nikdy nebude.

Odesláno

v servisnej knizke mam datum 23.6.2011 to je datum ked ho dali na znacky a zaruka sa vztahuje od tohoto datumu. Ja som ho kupoval vlastne ako jazdene auto. Len pri prihlasovani v SR sa auto bralo ako nove lebo malo menej ako 6mesiacov a 6000km. Kupoval som ho bez dane a dan som platil v SR + prihlasenie na znacky cca 305euro. Staci tato odpoved??? VIN:VF34H5FS0BS122372 napises mi do SS ake praktiky su v SR? ak mozes.

Este jedna vec neviem ci to mam nechat tak alebo to riesit na obvodnom urade mi posr... velky technicak datum prvej registracie a datum prvej registracie v SR mi napisali 25.11.2011 vsimoll som to az po 4dnoch!!!!!

Na margo senzorov Peugeot mam asi 200m od baraku dnes som mal cas tak som sa isiel opytat aj ked som vedel odpoved no predsa ci sa daju senzory nejako namontovat aby to spolupracovalo s displejom no nie vedel som to aj bez nich:D Stale premyslam ake si dam no tie co som dal do odkazu neviem ci sa nejak slusne zmestia za spatne zrkadlo este si to premyslim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...