Empti Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Zdravím mám novou měrku oleje i s vedením. V loňském roce mi ji měnili. A těd jsem zjistil že se mi vyklepal zajištovací šroubek co drží trubku (vedení). Nemá někdo radu jak ten šroubek utáhnout. Diky Milan H. 1,6Hdi-80kw-2006 Citovat
Empti Odesláno 11. prosinec 2011 Autor Odesláno 11. prosinec 2011 Zdravim, no nic zadna rada neprisla. Tak proste sikovne ruce a po usilovne praci je srub na miste urceni. Preji pekny den.:super Citovat
307rg Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 tento problém asi veľa ľudí neriešilo... Citovat
uepepe Odesláno 11. prosinec 2011 Odesláno 11. prosinec 2011 Mna by skor zaujimalo ci aj vy mate zltu plastovu tu odmerku? Mne sa aj trosku ohyba a kruti cize nie som si isty ci meria spravne. Citovat
toro Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 for uepepe: můžeš být klidný, mám žlutou jako orig. z výroby. Citovat
AnotherOne Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Len opatrne s ňou, rada sa zlomí a spadne do motora. Citovat
Empti Odesláno 12. prosinec 2011 Autor Odesláno 12. prosinec 2011 Zdravim, ano mam ji uplne stejnou. Kdyz jsem ho koupil tak byla zlomena. Tak mam original novou. Je to meka srajda. Fakt clovek musi opatrne. Ale pokud jsi opatrnej tak se nekrouti. Zatim ji mam pres rok. Menil jsem merku i s vedenim. Jinak merka se da koupit samostatne nova. :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.