jožin Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Zdravím vás Chtěl bych poprosit o radu ohledně klávesnicoveho imobilizeru u P306 (r.v.96). Pri pokusu změnit si kód se mi podařilo to, že už po mě auto žádný kód nechce. Když zapnu zapalování, rovnou se mi rozsvítí zelená dioda a můžu startovat. Na klávesnici si můžu mačkat co chci ..... jen tlacitko C nereaguje (nepípne) .... Chtěl bych immobilizer opět zprovoznit, nevíte někdo co s tím ? Citovat
Dave_k Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Jak se ti tohle povedlo. A to nefunguje i když vyndáš klíč a zamkneš auto. Jaký máš zamykání? Infra nebo dálku? Citovat
jožin Odesláno 5. duben 2005 Autor Odesláno 5. duben 2005 joo, to kdybych vedel (neco jsem tam chaoticky mackal), mam infra, ale to s tim nema asi co delat. Vsechno funguje jak ma, proste imobilizer dela (spis nedela), jako kdyby v tom aute vubec nebyl ..... Citovat
Driver Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Tak to by mě taky zajímalo jak se ti to povedlo, mě se povedl úplný opak, když jsem chtěl změnit kód tak se mi to bloklo a už jsem neodjel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.