Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vitaj na fore, najblizsie pouzi hladanie. takychto tem je tu niekolko. a prazakov tu mas niekolko, mal by sa niekto najst. mne to napr. aktivovali v origo servise, takze aj to je moznost.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak tempomat už funguje.. chtěl bych poděkovat Lovcilidi za dodání a HonzoviZ za aktivaci a celkovou diag....super přístup- s tím jsem se ještě nesetkal :D ještě jednou mooooc děkuji:roker

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zrávím všechny a sbírám zkušenosti. Zítra se chystám na tempomat, může mi někdo poradit kde v dia to mám hledat (myslím aktivaci tempomatu páčku mám koupenou)předem dík pp2000 vlastním ale začínám.:papa

Odesláno

Nevím proč, ale zdá se mi že jak ten pedál držím skoro na doraz tak to při případné akceleraci řere víc než když tu rychlost nastavím na tempomatu.. jako by přidával plyn o něco inteligentněji.... při menší akcelereaci, samozřejmě když nastavíš na tempomatu rychlost +30 tak mě to opře do sedačky a ztrestá to ten motor jak to jen jde :D

Odesláno

Mě například vyhovuje omezovač když projíždím třeba vesnicemi. Nastavím např 52 km/h a nemusím se starat o rychlost. Pokud potřebuji prudce zrychlit, dupnu na plyn na doraz a jede to. Jakmile to zase spadne na nastavenou rychlost, tak mě to zase nepustí výše. Na konci obce ťuknu do páčky a jedu. Jo a ještě jedna výhoda, není omezen zařazeným rychlostním stupněm ani minimální rychlostí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...