Bohouš Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Hoši (ti kterým téčko jezdí jak má) - jaký zvuk má vydávat turbo, když tlačí ??? Tím myslím za jízdy a slyšeno z místa řidiče. Mě před repasí turbo pouze tak jakoby bzučelo, kdežto teĎ po repasy a všech těch věcech okolo začne po překročení cca 2500 otáček docela slušně syčet/hučet až mě připadalo, že někde ten vzduch utíká, ale po zkontrolování těsnosti vedení se zvuková kulisa nezměnila a auto jede, takže sonduju jak jsou na tom ostatní. :roll Citovat
309GT Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Bohouš Hoši (ti kterým téčko jezdí jak má) - jaký zvuk má vydávat turbo, když tlačí ??? Tím myslím za jízdy a slyšeno z místa řidiče. Mě před repasí turbo pouze tak jakoby bzučelo, kdežto teĎ po repasy a všech těch věcech okolo začne po překročení cca 2500 otáček docela slušně syčet/hučet až mě připadalo, že někde ten vzduch utíká, ale po zkontrolování těsnosti vedení se zvuková kulisa nezměnila a auto jede, takže sonduju jak jsou na tom ostatní. :roll Zdravím,nevím teda jak v T16,ale kamarád má repasovaný tubro v S3 Audi a taky píská ve vnitř občas až moc,tak snad to bude O.K (alespoň slyšíš jak se krásně motá )jestli tak promiň Citovat
voštík Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Bohouš Hoši (ti kterým téčko jezdí jak má) - jaký zvuk má vydávat turbo, když tlačí ??? Tím myslím za jízdy a slyšeno z místa řidiče. Mě před repasí turbo pouze tak jakoby bzučelo, kdežto teĎ po repasy a všech těch věcech okolo začne po překročení cca 2500 otáček docela slušně syčet/hučet až mě připadalo, že někde ten vzduch utíká, ale po zkontrolování těsnosti vedení se zvuková kulisa nezměnila a auto jede, takže sonduju jak jsou na tom ostatní. :roll 2B: Me dělá to samý - před repasí jako když někde v dálce houkačka fízlů, po repasi a s K&N filtrem krásně cucá - jako velryba Parádní zvouček. PS: a taky mě sere ten propad okolo 4.000, když se otevře WG, to celkem nasere, kdyz to auto trosku přiumře... Hlavně př předjížění Libor musí dát 2 indicii, jak předcházet erroru při odpojení toho solenoidu na ovládání WG PS2: už 1400 km bez problému.. Jen ta spotřeba Citovat
Whitetiger Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 bohous je to presne ten zvuk ako pises- celkom pekne to je pocut ako tlaci. tak sa toho neboj. je to OK. kolko ta vysiel repas? [upravil dne 2/1/09 Whitetiger] Citovat
voštík Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Libor T16 to uložení kardanu běžně kupuji u nás v obchodě a před dvěma roky jsem kupoval i v peugeotu v olmiku LiborT16: objednat plís a dát mi vědět:) zastavím se v PV cestou do Rožnova okolo 24.1. Domluveno? Citovat
Whitetiger Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 vost- kedy ti prichádza ten prepad? teda po pridaní plného plynu ako dlho tlaci kým otvorí WG? Citovat
BiFF Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 White: psal kolem 4 000 coz mi dela taky ale nedelalo Citovat
Bohouš Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 OK tak jsem rád, že zvukový efekt je chtěný. Takže teď ještě chvilku počkám zda se nenajde kupec a případně začnu dolaďovat detaily, aby bylo vozítko připraveno na sezónu - přece jen když jsem to opět po delší době viděl a slyšel v pohybu, tak mu začínám přicházet na chuť. Citovat
Bohouš Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger kolko ta vysiel repas? 14 nový housing od Charlese, 15 nové vnitřnosti + sestavení v turbo servisárně, 5 instalace do vozu....... Citovat
Libor T16 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 tak to nechápu:myslim .kolik celkem v kč ???? Citovat
Bohouš Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Libor - 34.000,- [upravil dne 2/1/2009 Bohouš] Citovat
Bohouš Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 vix - nepojízdné téčko se prodává hrozně špatně, respektive za nuzný peníz......takže oprava/repase turbodmychadla byla nutností i když znovu bych se do toho nepouštěl Citovat
Libor T16 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Noooo , tak to jsem málem padl pod stůl , to jsem nečekal !!! myslel jsem , že nejdražší turbo má teď koldas a ten ho má ještě předělané na 28. je vidět , že mu dopřeješ Citovat
Whitetiger Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 34t dost vela- ale sice ked menil house tak sa to dalo čakat. Bohous - ale som chcel vediet ako dlho tlačí po pridaní plneho plynu kým sa otvori WG- myslel som časovo kolko sekund. Citovat
Libor T16 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 to téčko po mě je už naladěné s novým diferákem a nachystané k prodeji Citovat
Libor T16 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 bohouš - jestli řešils tu prasklinu litiny , tak tu u nás v pohodě opraví , mě to ale jelo i s tou prasklinou Citovat
Whitetiger Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 bohous- preco by si sa do toho nepustal? to bolo az take strasne? ta oprava. Citovat
Bohouš Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Libor - no já jinou možnost ani neměl než to prostě poplatit a to jsem byl rád, že jsem ten housing nakonec od Charlese sehnal. White - mám od turbařů a koneckonců i od mého mechanika nakázáno to turbo teď 1000 km šetřit a rozhodl jsem se, že je poslechnu, takže pokusy plnej a řazení ve vyšších otáčkách musí počkat. Citovat
Libor T16 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 to je poslechni , protože jak vidím , tak z nich děláš bohaté lidi , hlavně ho nech vždycky na volnoběh vydýchat. jinak přeji hodně štěstí s tímto cárem , vypadá pěkně a zachovale Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.