Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoši (ti kterým téčko jezdí jak má) - jaký zvuk má vydávat turbo, když tlačí ??? Tím myslím za jízdy a slyšeno z místa řidiče.

Mě před repasí turbo pouze tak jakoby bzučelo, kdežto teĎ po repasy a všech těch věcech okolo začne po překročení cca 2500 otáček docela slušně syčet/hučet až mě připadalo, že někde ten vzduch utíká, ale po zkontrolování těsnosti vedení se zvuková kulisa nezměnila a auto jede, takže sonduju jak jsou na tom ostatní. :roll:roll

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Hoši (ti kterým téčko jezdí jak má) - jaký zvuk má vydávat turbo, když tlačí ??? Tím myslím za jízdy a slyšeno z místa řidiče.

Mě před repasí turbo pouze tak jakoby bzučelo, kdežto teĎ po repasy a všech těch věcech okolo začne po překročení cca 2500 otáček docela slušně syčet/hučet až mě připadalo, že někde ten vzduch utíká, ale po zkontrolování těsnosti vedení se zvuková kulisa nezměnila a auto jede, takže sonduju jak jsou na tom ostatní. :roll:roll

Zdravím,nevím teda jak v T16,ale kamarád má repasovaný tubro v S3 Audi a taky píská ve vnitř občas až moc,tak snad to bude O.K (alespoň slyšíš jak se krásně motá :) )jestli :xvul tak promiň
Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

2B: Me dělá to samý - před repasí jako když někde v dálce houkačka fízlů, po repasi a s K&N filtrem krásně cucá - jako velryba :) Parádní zvouček.

PS: a taky mě sere ten propad okolo 4.000, když se otevře WG, to celkem nasere, kdyz to auto trosku přiumře... Hlavně př předjížění :( Libor musí dát 2 indicii, jak předcházet erroru při odpojení toho solenoidu na ovládání WG :):bacha

PS2: už 1400 km bez problému.. Jen ta spotřeba :)

Odesláno
Původně zaslal: Libor T16

to uložení kardanu běžně kupuji u nás v obchodě a před dvěma roky jsem kupoval i v peugeotu v olmiku

LiborT16: objednat plís a dát mi vědět:) zastavím se v PV cestou do Rožnova okolo 24.1. Domluveno?

Odesláno

OK tak jsem rád, že zvukový efekt je chtěný.

Takže teď ještě chvilku počkám zda se nenajde kupec a případně začnu dolaďovat detaily, aby bylo vozítko připraveno na sezónu - přece jen když jsem to opět po delší době viděl a slyšel v pohybu, tak mu začínám přicházet na chuť.

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

kolko ta vysiel repas?

14 nový housing od Charlese, 15 nové vnitřnosti + sestavení v turbo servisárně, 5 instalace do vozu.......

Odesláno

vix - nepojízdné téčko se prodává hrozně špatně, respektive za nuzný peníz......takže oprava/repase turbodmychadla byla nutností i když znovu bych se do toho nepouštěl :bojim

Odesláno

Noooo , tak to jsem málem padl pod stůl , to jsem nečekal !!! myslel jsem , že nejdražší turbo má teď koldas a ten ho má ještě předělané na 28. je vidět , že mu dopřeješ

Odesláno

34t dost vela- ale sice ked menil house tak sa to dalo čakat.

Bohous - ale som chcel vediet ako dlho tlačí po pridaní plneho plynu kým sa otvori WG- myslel som časovo kolko sekund.

Odesláno

Libor - no já jinou možnost ani neměl než to prostě poplatit a to jsem byl rád, že jsem ten housing nakonec od Charlese sehnal.

White - mám od turbařů a koneckonců i od mého mechanika nakázáno to turbo teď 1000 km šetřit a rozhodl jsem se, že je poslechnu, takže pokusy plnej a řazení ve vyšších otáčkách musí počkat.

Odesláno

to je poslechni , protože jak vidím , tak z nich děláš bohaté lidi , hlavně ho nech vždycky na volnoběh vydýchat.

jinak přeji hodně štěstí s tímto cárem , vypadá pěkně a zachovale

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...