KasoMakac Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Vostiku ten majl by fungovat mel. Zkus pak informovat jax dopadl s tim vyfukem. Zatim na hledani nemam silu ani cas. Prave svou lasku (T16) doskladavam po rane me prvni lasky (manzelky). Mam tam ale jeste nevyreseno par dilu na ktere se prislo az po kompletaci. Nevite nekdo neco o cidlu oleje Peu Part No. 1131 86 Sending unit diam 16x150 Jaeger? Bratru za 3.460,- penez. Neda se to necim nahradit? Protoze cidlo tlaku je zvlast, prepokladam ze to meri teplotu oleje. Ma to tri piny a dodava to nejake info do ECU a ta mrcha bez toho nejede uplne koser. Pak mam taky rozbity jedno kolo 5402 01 Alloy Wheel 6,5J16 CH4-19. Nevenuje nekdo? Bral bych ho i za mirny baksis. Ta oprava mne prohla tak ze se mi uz nechce vrazet do toho moc a pojistovne si zase prisla na sve. Dali malo na to co to fsechno stoji. Citovat
Fusion Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: voštík a to je dobr nebo spatne? No, kolega jofo má na 2.0i při 4000ot. 140 ... to já lezu někde kolem 160-165. Snad je to aji dobrý. Je sem nepostřehl kdo mě přes noc jinak zpřevodoval převodovku Spíš sem to teda nepostřehl nikdy protože sem myslel že to je normální, dokud kolega rimmer nenapsal, že to sou spíš dieselovský údaje. Citovat
voštík Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Kamil: jeee, a ja myslel, zes to prodal nekam na SVK, zes to neopravoval. Toz to je dobra zprava a snad se nekdy potkame na nejakym spurtiku, jen tak pro radost.... Kola: byl inzerat v bazaci, za asi 6250,- vsecky 4 i se sroubama a mohli bysme se kdyz tak nejak rozdelit - me by se taky sikly asi 2 - mam obrany rantly predchozi majitel asi nemel uplne dobrej odhad Prodam alu tovarni disky Peugeot + srouby + 4 bezpecnostni srouby. plst@centrum.cz Alu disky 16\" 2005-07-04 21:42:40 Tel: 604310202 Sic je starsi, ale treba jeste budou No s tim cidlem nevim, jeste to auto nemam vubec prolezeny, takze netusim ani poradne kde co je Ale uz jsemsi cvicne sundaval chladic a ted se mi to bude hodit BTW: ten chladic nahodou nemas ve 2 exemplarich, ze ne? [upravil dne 17/8/2005 voštík] Citovat
voštík Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Jeste k tomu dementnimu cidlu: Si myslim, ze tepltou oleje to bere z vany (no_18 na obrazku 405N 1 11A27G OIL FILLER DECANTING UNIT UNIONS ) nemylim-li se. Tohle je cidlo tlaku, ktery to ukazuje na pristrojovce, ale pak nevim na co jsou dalsi 2 piny mozna to jeste rika neco ECU ale kua k cemu ji to je? Vzdyt prece ta s mazanim nema co do cineni... ale napada me, ze to je jakoze cidlo teploty motoru - to uz jsem tam nekolikrate videl (v tech ruznych diskuzich) a zatim tedy nevim kde je, toz snad leda ze by to byo tohle sdruzene cidlo vsehomozneho Citovat
voštík Odesláno 17. srpen 2005 Odesláno 17. srpen 2005 Původně zaslal: DjBoom Původně zaslal: voštík a to je dobr nebo spatne? Hele tak sem se neudržel a spatlal sem taky video. Alespoň sem nějak využil starý záběry s 306 ale na net pochybuju, 130MB Tak to nekde nasdilej aspon, at je taky prdel.... pak mi jutujni nejaky hesliska Citovat
KasoMakac Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Vostiku dekuji za tip na kola, bohuzel pry jsou davno prodana. V Pezotu za tu cenu nekoupim ani jedno Ja mam rozflakly c. 14 z toho obrazku. O tom teplotnim cidlu ve vane jsem nevedel. Co se tady fsecho nedovim U toho chladice se ti jedna o spodni, nebo horni cast? Ja to mel bouchly zepredu a myslim ze ten stary spodek je na cucky a novy nutne potrebuju . Du se dnes podivat k memu carodeji, co s tim autem vykouzlil, tak se zeptam jak to vypada a jestli je neco k pouziti. To DjBoom: Co je to 130MB? Sem s tim Na co plati firma ty hrisne penize za pripojeni kdyz tu linku nezahltim [upravil dne 18/8/05 KasoMakac] Citovat
DjBoom Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 No jo jenže já si to svoje GPRS zahltim na tejden Buď to dám Voš?ajzovi a ten to někde umístí nebo si počkáte až mi pujde CDMA net. 4: voštík Hele asi tě naštvu ale sehnal sem origo HKS SSQV (BOV) za 4 tis. A ten budík na boost sem vrátil nechce se mi tahat hadici s tlakem až do kabiny tak si počkám na elektronickej s čidlem Citovat
voštík Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: DjBoom No jo jenže já si to svoje GPRS zahltim na tejden Buď to dám Voš?ajzovi a ten to někde umístí nebo si počkáte až mi pujde CDMA net. 4: voštík Hele asi tě naštvu ale sehnal sem origo HKS SSQV (BOV) za 4 tis. A ten budík na boost sem vrátil nechce se mi tahat hadici s tlakem až do kabiny tak si počkám na elektronickej s čidlem Nenastves, me to vyslo na podobny penize. I kdyz nema napis HKS, tak funguje a myslim, ze dobre.... Ohledne netu - mam taky CDMA a ma to uplink jen 128k, takze taky zadna slava - vypada to ze asi Hics nebo nekdo.... Kua by me zajimalo, kdy se zastavim JJ, dneska jsem tam zase krouzil, ale zatim neni ta prava konstelace hvezd na to, abych se zastavil. Uz me to se_e, ale nic s tim nenadelam Kamil: no mam v pytlikovi asi ten spodek - vrsek se zda byt OK, ale jeste nehazu flintu do bazaru Dneska mi kamos, co dela prodejce u Peugeotu rekl, ze mam smulu a do Peugeota ani nemam chodit objednavat - ze uz to nejde. Nechapu tedy, proc to maji v ceniku buzny.... No myslim, ze nas oba nemine nakonec to prekopat nejak na jinej 405 chladic...., coz se mi teda vubec nelibi, ale asi proti vetru nic nenach_ijem Citovat
DjBoom Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 Původně zaslal: voštík Kamil: no mam v pytlikovi asi ten spodek - vrsek se zda byt OK, ale jeste nehazu flintu do bazaru Dneska mi kamos, co dela prodejce u Peugeotu rekl, ze mam smulu a do Peugeota ani nemam chodit objednavat - ze uz to nejde. Nechapu tedy, proc to maji v ceniku buzny.... No myslim, ze nas oba nemine nakonec to prekopat nejak na jinej 405 chladic...., coz se mi teda vubec nelibi, ale asi proti vetru nic nenach_ijem Dobře tak schválně rozhodim všechny sítě a uvidíš třeba ho seženu. Sem sám zvědav. Co kdyby někdy.... ??? Jinak s ostatníma spotřebníma dílama je to dobrý ( fitry, destičky, kotouče atd.) Ovšem s elektrikou taky nic slavnýho Citovat
voštík Odesláno 18. srpen 2005 Odesláno 18. srpen 2005 a co ty cidla? dari se sehnat nebo jsi jeste nezkousel? Kdyz jsem si vysosnul ten chybovy registr, tak na me kouakal jednak 1) zavada na ventilu, ktery prepousti pary z aktivniho uhli 2) regulace tlaku turba - coz je asi ten bazmek (respektive 2) na drzaku baterku Anebo me jeste napadla unavena pruzina na wastegate, ze proste nepusti nebo pusti moc a kdyz si ECU porovnava hodnoty zadane a namerene pri urcitem rezimu, tak je zmatena, hodi chybu a tim padem emrgency mod (tedapokud neco porovnava, ael asi jo, ze? ) NEcim ci jsem ty svoje domenky napsal srozumitelne, ale ideu (y) mam, takze ted se do toho jen pustit po hlave.... Citovat
DjBoom Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 Původně zaslal: voštík a co ty cidla? dari se sehnat nebo jsi jeste nezkousel? Kdyz jsem si vysosnul ten chybovy registr, tak na me kouakal jednak 1) zavada na ventilu, ktery prepousti pary z aktivniho uhli 2) regulace tlaku turba - coz je asi ten bazmek (respektive 2) na drzaku baterku Anebo me jeste napadla unavena pruzina na wastegate, ze proste nepusti nebo pusti moc a kdyz si ECU porovnava hodnoty zadane a namerene pri urcitem rezimu, tak je zmatena, hodi chybu a tim padem emrgency mod (tedapokud neco porovnava, ael asi jo, ze? ) NEcim ci jsem ty svoje domenky napsal srozumitelne, ale ideu (y) mam, takze ted se do toho jen pustit po hlave.... No právě. Ani ty MAP senzory ani ty bazmekty na bat. Se nedělaj v druhovýrobě. Alespoň že spojku mam Citovat
rimmer Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: voštík Fusion: Nevim to presne, ale pri 3000rpm jedu 120 km/h pri 90km/h je to 2300rpm - tak primou umerou to bude ve 150 3700rpm - mam predpisovy rozmer pneugumy, takze je to snad spravne:super Kolik to toci tobe? No právě že taky tak nějak. nesrovnavej to s 200konovym autem..to ma maximalku nekde jinde spis bys to mohl srovnat s 405 SRi..to je na stejne urovni vykonu a max. rychlosti, pocitej s tim, ze maximalka udana v technicaku opravdu temer odpovida max. povolenym otackam motoru(ale nevim jak to je s omezovacem, jestli sou to omezovaci otacky, nebo jeste pred tim). proto napr. u me je maximalka cca 195, a max. otacky 4.5k a ono to opravdu +-5kph sedi Citovat
Fusion Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: voštík Fusion: Nevim to presne, ale pri 3000rpm jedu 120 km/h pri 90km/h je to 2300rpm - tak primou umerou to bude ve 150 3700rpm - mam predpisovy rozmer pneugumy, takze je to snad spravne:super Kolik to toci tobe? No právě že taky tak nějak. nesrovnavej to s 200konovym autem..to ma maximalku nekde jinde spis bys to mohl srovnat s 405 SRi..to je na stejne urovni vykonu a max. rychlosti, pocitej s tim, ze maximalka udana v technicaku opravdu temer odpovida max. povolenym otackam motoru(ale nevim jak to je s omezovacem, jestli sou to omezovaci otacky, nebo jeste pred tim). proto napr. u me je maximalka cca 195, a max. otacky 4.5k a ono to opravdu +-5kph sedi Nesrovnávám, jen sonduju O maximálku mě nejde, to radši zkoušet nebudu. Jen je to zajímavý. Citovat
voštík Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 Původně zaslal: DjBoom No právě. Ani ty MAP senzory ani ty bazmekty na bat. Se nedělaj v druhovýrobě. Alespoň že spojku mam Spojku mej, ta se hodnoti Ty senzory pujdou urcite sehnat od bosche za asi polovic ceny PEU - fdavaly je na dost motoru, takze takovej problem jako chladic by to bejt nemel. Snad jen ty bazmeky na BAT, ale ty jsou taky myslim od Bosche. MAPy jsou od MM, ale mam nejaky PDF kde je spousta ruznychsenzoru, vcetne zapojeni uvnitr a tam by se dalo hodne laborovat.. TREBA MAP co meri +- 3,5BAR absolutne, takze plnici tlak az 2,5baru to by byl hukot, co? Kdyztak poslu na maila... Citovat
DjBoom Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 Původně zaslal: voštík Původně zaslal: DjBoom No právě. Ani ty MAP senzory ani ty bazmekty na bat. Se nedělaj v druhovýrobě. Alespoň že spojku mam Spojku mej, ta se hodnoti Ty senzory pujdou urcite sehnat od bosche za asi polovic ceny PEU - fdavaly je na dost motoru, takze takovej problem jako chladic by to bejt nemel. Snad jen ty bazmeky na BAT, ale ty jsou taky myslim od Bosche. MAPy jsou od MM, ale mam nejaky PDF kde je spousta ruznychsenzoru, vcetne zapojeni uvnitr a tam by se dalo hodne laborovat.. TREBA MAP co meri +- 3,5BAR absolutne, takze plnici tlak az 2,5baru to by byl hukot, co? Kdyztak poslu na maila... No pokud je to od Bosche a máš číslo tak to neni vůbec žádnej problém Heh no nevim jestli je cesta k úspěchu jen zvedání pl. tlaku protože 800koňová Supra má plnící tlak přibližně 1.7-1.9bar Myslim že tam bude třeba uvažovat a větších vstřikovačích taky a to chlazení stlač. vzduchu už mam vymyšlený vzduch/vzduch ale nechce se mi do toho. Citovat
voštík Odesláno 19. srpen 2005 Odesláno 19. srpen 2005 vymysleny je toho spousta, ale ten chtic do toho nejak ne a ne dostat A taky money nejsou na ftakoviny... Citovat
DjBoom Odesláno 20. srpen 2005 Odesláno 20. srpen 2005 No jo holt nezbejvá mi než souhlasit. Ale těch ftákovin kdyby byla studna nevyschnutelná Citovat
voštík Odesláno 20. srpen 2005 Odesláno 20. srpen 2005 treba samosvory hlavne vpredu at se tomu ta prdylka trosku vic krouti nebo z toho udelat vrcharskej special ála Ecosse\'s blue one ..... etc. Citovat
DjBoom Odesláno 20. srpen 2005 Odesláno 20. srpen 2005 Původně zaslal: voštík treba samosvory hlavne vpredu at se tomu ta prdylka trosku vic krouti nebo z toho udelat vrcharskej special ála Ecosse\'s blue one ..... etc. Hele neměl ses tu náhodou stavit??? Ale jinak mam dojem že částečný samosvory T16 má jinak si to chování nedokážu vysvětlit. Citovat
voštík Odesláno 20. srpen 2005 Odesláno 20. srpen 2005 hele cece mel, ale je to jako obvykle A navic prijeli kamosi z UK a trosku se tu \"zdrzeli\" Za pul hodky zase do prace uf :mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.