Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Původně zaslal: KoldasT16

ale ty kilomerty :o to je novas

tak tomu bych neveril ani nudlicku

i kdyz ta moje ma pravda nejakych 146t (snad poctivych, aspon za mych dnu)

Odesláno

Tak jsem si o víkendu hrál s BOV kitem od FORGE motorsport a nakonec s pomocí zídky jsem byl úspěšný. Byla to trošku složitější instalace než u téčka, neboť volvo má originál CBV integrovaný přímo na turbu a to muselo pryč, na vzniklou díru záslepka a potom už to bylo díky chlapcům od FORGE brnkačka, prostě jen měnit kus za kus. Ale i tak jsem byl překvapen jaký byl fajnový přístup ke všem šroubkům na tom turbu, prostě jen vlízt pod auto a vše bylo na dosah ruky respektive klíče ;)

post-0-14109611853654_thumb.jpg

Odesláno

pug - popravdě řečeno dokud jsem to nedal chlapcům od BSR na jejich tuning stage II (tzn. úprava ŘJ + výfuk) tak mě to auto přišlo líný a použitelný až někde od 4.000 ot/min. Po zásahu se to docela probudilo (dle tabulek 300 HP/435 Nm) a dá se v tom docela slušně povozit, ale nikdy to nebude motokára. Každopádně je to první auto, kde zasáhne dříve můj pud sebezáchovy a ne schopnosti auta.....

Odesláno

Jak znam Bohouse tak slovo \"liny\" u nej znamena trosku neco jinyho jak u \"normalnich\" lidi. :D Kazdopadne Bohousi, slusne si to prikrmil, snad se nekde, nekdy potkame. ;)

Odesláno

a ake výšky mas? bud taku aka je v serii alebo o par desatin menej. je tam 1,8 mm? budem to robit az v jari- tak to az tak neponahla- len vopred zhanam materiál.

a su na MI a T teda rovnake tesnenia?

[upravil dne 31/12/09 Whitetiger]

Odesláno

asi jsou , použít se dají .

spíš vyšší než nižší , když ještě tu hlavu přebrousíš , tak potřebuješ vyšší , abys se dostal na stejnou výšku , to není atmosferický motor , tady snížením nic nezískáš , jen pootočíč vačkama a rozhodíš časování !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...