Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: voštík

nj, tak to je hodne spatna zprava... ja vedel ze ten Bohousuv bastlik neni to prave :-(

Jakej bastlík ty dřeváku ???

Jestli se jedná o rozvodovku, tak tam byla originál T16 a né Mi16x4 i když jsem se to dozvěděl až později od minulého majitele :papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Peca24

tak ja ho ztravil lezenim pod Téčkem protoze poprve zastavkovolo a to jakoze poradne rozstrelil se mezinapravovy diferak takze tecko je nepojizdne uz ho mam venku a je rozdelany a po prvnim ohledani uz bude asi nepouzitelny tak ted jsem zvedavy kdo mi poradi s koupi druheho pac bych spise chtel origo t16 nez mi16*4 nebo kdyby se nekomu valel doma byl bych moc rad

Jak se to stalo čéče?Bylo tam dost oleje??nebo to byly hrabačky??Vim že ta dražkovana hřidel je relativně slaba,proto se musi pomalu:D:D:D

Odesláno

jedna je na Slovensku, rocnik 95... baran22@azet.sk

ale chce to prodat cely, tak uvidis. Jinak movy hridele se daji sehnat tak cca za 40.000,- bud repas nebo uplne novy ale mnohem, mnohem silnejsi drazkovani okolo 55.000,- To uz pak vydrzi bez problemu 300+ i hrabacky

Bohous: no tak sorry, ale jen jsem soudil podle prebastlingu na lanko. Jak to jen udelat normalne, kdyz u tecka je tlacna, u jinych tazna (paka) hmhmhmmmm to bude neco divnyho :)

Odesláno

o te na slovensku vim uz jsem tam psal ale dosla i odpoved s tim ze auto je rezervovane a pravdepodobne uz ma i noveho kupce tak se panove pochlubte kdo to je???????

Odesláno

Voštík - ta spojka na lanko je náhodou super vynález a myslím, že už i Koldas si to své předělal z hydrauliky na manuál, takže to zas taková věda nebude :myslim

Peca24 - toho kupce bych tipoval na Whitetigera........ale stejně je pro mě záhada jak ti mohla odejít zrovna rozvodovka :bojim:bojim

Odesláno

Hele ho, VOLVAře :D to víš, gumovačky plné táčky...ono to není jak s předo/zadohrabem... Holt smůla, povolilo to nejslabší místo... všeobecně známá věc. takhle už skončilo hodně téček u nováčků

Odesláno

myslím,že každej nakonec skončí u lanka..nic na tom není,jen cca týden času po odpoledni a bylo to,sice bylo pár zadrhelů a nekonečné montování pedálu ven,ale já si nestěžuji a ušlápne to i moje přítelkyně...ted už bych to měl hotový za 2 dny i se soustružením a frézováním...lanko sezeneš kdykoli a nemusíš dělat žádný přepákování či jinak...:D

Já jen doufám,že mě to taky nečeká nějaká taková věc a ta hřídel nejde udělat...známej mi dělal hřídel na lanovku do lesa za traktor:bacha hod sem foto té hřídele

Odesláno

Voštík - to víš změna je život a peugeotů jsem měl fakt už docela dost, navíc jednoho furt máme :roker A to volvo se samosvorem se dokáže pohybovat taky velmi hbitě, to poznáš až mě budeš uhýbat z levého pruhu ;)

Odesláno

vostik-kde beres tu jistotu ze jsem s tim hrabal praveze vubec ne normalni rozjezd s trochou vytoceni na jednicku ale nic extra normalni zachazeni s autem

Odesláno

spis naopak podle me uz ten dif. byl nacly hodne dlouho dopredu a byl take zdrojem ran ktere se ozyvaly z podvozku(bohous vi co myslim)jako ten vecec na diferaku praskl az behem toho osudneho rozjezdu a tim padem to prestalo jet ale bylo tam par dalsich veci se kterymi to sice jelo ale bylo otazkou jak dlouho treba totalne vydrene ulozeni malych satelitu na planetovem kole a podle toho jak jsem to vcera konzultoval s liboremT16 tak to je vec ktera se na kazdem tecku driv nebo pozdeji projevi takze ted jestli vsechno sezenu tak si sam poskladam diferak a budu vedet co je tam v jakem stavu a myslim ze uz s tim met problem nebudu

Odesláno

Peca: ja to s tim hrabanim nejak zahlid az jsem z toho usoudil, ze to tak bylo. Tak se hned necerti :)

jinak takhle zavada je jina nez ta obvykla - vetsinou prave odejdou hridele mezi prevedovkou a rozvodovkou. Je tam ten debilni drazko-hran s moc jemným drázkovanim.

I tahle zavada se ale resi pouzitim silnejsich hridelek na planetovy kolecka - zkus se regnout na http://forum.405t16.com tam t najdes. Kluciale jsou ze západu zvykli na jiny odmeny. Kazdopadne jejich veci OPRAVDU fungujou a jsou vysledkem jejich znalosti a nekdy i dost dlouheho vyvoje

Odesláno

Peca - to bouchání nemohlo být odtud, protože to bouchání dělá to auto od začátku a bouchalo úplně stejně i s předchozí rozvodovkou, takže bohužel :nevim Jedině, že by předchozí rozvodovka byla úplně stejně načnutá, což by byla sakra náhoda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...