Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cidlo je na stejnym miste, ale je to takovy bazmek, kterej uz nejde sehnat (aspon novej ne). Ono to asi meri vic veci. Nejak jsem to nezkoumal, ale uz na prvni pohled je uplne jiny, nez na beznejch motorech. Cekam, ze jedna funkce bude spinac na kontrolku a to druhy meric tlaku...

Kazdopadne by to mohlo jit prebastlit z neco jineho...volvo, saab - jestli to maj taky

Odesláno
Původně zaslal: KoldasT16

zdar chlepci tak pomalu začnu řešit spojku,pač na sprinty už to není to pravé ořechové to odkopnout...:nevim měnili jste ji už někdo sem si zjištoval cenu a přijde okolo 17 tisíc,jenže přemýšlím,jestli už tam raději nedát nějakou keramiku bo něco lepšího ako originál....nevíte o něčem ... díky :bacha

hele něco jsem ti našel. dělají i keramiku tak to omrkni

http://www.renovak.cz/renovace-celisti.htm

klikni na Spojkové lamely a komponenty

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj TÉČKAŘI!!Dneska jsem při pročítaní autočasopisů narazil na pěkný članek s testem +fotkami o 405 T16 v časopise Auto7....večer to naskenuji,,fakt to stoji za to si to přečist....

Byl jsem z toho v sedmým nebi......I love 405...:mad::mrk:):aut

Odesláno

Taky jsem si to přečetl a hezky napsaný až na tu frázi..... snaha o rychlé přerazení je bržděna nepřesností skříně.... :bacha :bacha

Jinak hezky napsaný článek.

Doufám,že ten časák ještě ulovim v trafice :)

EDIT: Tak dneska už vyšlo nový číslo Auto7 ..tak nic..

[upravil dne 25/5/2009 John]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...