Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takže zdar chlepi,dnes den D už jsem jezdil spojka-teda prozatím prototyp je hotov a dnes jsem se projel-je to droga:mrk takže vyškov klapne teda doufám:myslim po týdením lítaním od cncčka k soustruhu a ke svářečce to dnes konečně opět spojkovalo:super

post-0-14109606063863_thumb.jpg

Odesláno

WHITE: ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam ňam

Kurňa já se na vys*al bo jsem si spočet kolkik stojej kotouče, desky... a <|> okolo no a celkem sekec mazec. Každopadně je to posun kupředu a držím thumbs :super

Odesláno

zdarec,ve vyškově našlapaný sprinty dobrý,ale konkurence velká a rozdělení kategoriích hrozný oproti co psali a sprintovalo se jen na půl tratě,takže 100metrů :grr 7 místo:ticho

Odesláno

zdar chlepci tak pomalu začnu řešit spojku,pač na sprinty už to není to pravé ořechové to odkopnout...:nevim měnili jste ji už někdo sem si zjištoval cenu a přijde okolo 17 tisíc,jenže přemýšlím,jestli už tam raději nedát nějakou keramiku bo něco lepšího ako originál....nevíte o něčem ... díky :bacha

Odesláno
Původně zaslal: KoldasT16

zdar chlepci tak pomalu začnu řešit spojku,pač na sprinty už to není to pravé ořechové to odkopnout...:nevim měnili jste ji už někdo sem si zjištoval cenu a přijde okolo 17 tisíc,jenže přemýšlím,jestli už tam raději nedát nějakou keramiku bo něco lepšího ako originál....nevíte o něčem ... díky :bacha

počítej s tím že keramika docela lepí-na sprinty je perfektní ale na ježdění po městě tě to začne docela srát. je potřeba se naučit s ní jezdit.A proč tolik peněz. Jsou u nás firmy co ti za pár kaček nanýtujou keramiku na seriový základ.

Odesláno
Původně zaslal: KoldasT16

no to právě potřebuju nějakou fyrmu.sakra a mě nenapadlo se zeptat tebe,jsem si říkal,že tady někdo ze 406kou se v tom docela pohybuje..máš icq???

442822855

Odesláno

Malá otázečka na Téčkaře, pls. kde máte umístěný čidlo tlaku oleje který je napojený na ukazatel na palubce? A popřípadě jak ta věcička vypadá?

PS: Libore, máš ještě ty budíky z Téčka? Měl bych zájem;)

[upravil dne 1/5/09 Mef]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...