Hadra Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 .....hehe, zdarec, při hledání prodejce králiků jsem narazil na tohohle králíčka Citovat
Operator Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Teda Hadra, tvoje starosti bych chtěl mít. Hledat na internetu prodejce kralíků jsem fakt ještě nezkoušel. Nicméně, výsledek více než zajímavej. Ta musí dupat!!! :D:D:D:D;) Citovat
Hadra Odesláno 4. duben 2005 Autor Odesláno 4. duben 2005 Kdybys ztratil králika, a byl ten nejhorší na světě, kterej se neumí postarat ani o králika, natož někdy v budoucnu o děti,zklamal bys přítelkyni svou lehkomyslností a nezodpovědností, tak bys taky přemýšlel jak si to vyžehlit.Lež díky žehlení se mnohdy lze dopátrat zajímavých výsledků......... P.S. Když ona si má nastávající těch králiků hodně moc váží.... Citovat
Kurt Odesláno 4. duben 2005 Odesláno 4. duben 2005 Napsán autorem Hadra Kdybys ztratil králika, a byl ten nejhorší na světě, kterej se neumí postarat ani o králika, natož někdy v budoucnu o děti,zklamal bys přítelkyni svou lehkomyslností a nezodpovědností, tak bys taky přemýšlel jak si to vyžehlit.Lež díky žehlení se mnohdy lze dopátrat zajímavých výsledků......... P.S. Když ona si má nastávající těch králiků hodně moc váží.... Tak to teď budeš celý večery na chatu, že jo??:D:D Citovat
Hadra Odesláno 4. duben 2005 Autor Odesláno 4. duben 2005 Ale.........snažim se být k něčemu, např včera sem místo pravidelnýho gruntování a leštění auta provedl repasi králikárny a následně jsme šli spolu ven, tak už to není tak hrozný, ale mám to pořád na talířku. Citovat
Operator Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Napsán autorem Hadra Kdybys ztratil králika, a byl ten nejhorší na světě, kterej se neumí postarat ani o králika, natož někdy v budoucnu o děti,zklamal bys přítelkyni svou lehkomyslností a nezodpovědností, tak bys taky přemýšlel jak si to vyžehlit.Lež díky žehlení se mnohdy lze dopátrat zajímavých výsledků......... P.S. Když ona si má nastávající těch králiků hodně moc váží.... Jsi vzal králíka na procházku, pak sis někde wožral tlamu a králíka jste hodili na pekáč, what??? :D:D:D;) Citovat
Tazman Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 To už je stárá záležitost. ale v celku pěkná a umělá Citovat
Hadra Odesláno 5. duben 2005 Autor Odesláno 5. duben 2005 tak mi to připomíná toho tvyho čerta, taky se tak točí Citovat
Bohouš Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Ale je hezčejšejší než Tazmanův čertík :D Citovat
Capy Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Co je lepší davat králíka doprava nebo doleva?:oPomalu doprava,rychle doleva:).Takhle rychle to,ale ženský nedokážou. Citovat
P205XR Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 hh, na tom lipno.cz je dost podobnej a dobrejch pikačovin :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.