shamann22 Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 no dnes rano sadnem do auta, a ked otocim klucikom tak vypise Imobilizer Engine Fault. skusil som to viac krat a stale to iste. tak som zbehol po druhy kluc a rovnako motor nejde nastartovat, pritom vsetko islo vcera v pohode. co moze byt s tym imobilizerom.....?????? Citovat
shamann22 Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 no odpojil a zapojil som baterku a islo to nastartovat........ Citovat
Ferry Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 nejspis zblbla elektronika vlivem nizkeho napeti, muze se to stat, nekdy se to taky stane, pokud je spatne ukostreni (napr. na polu baterie) Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 30. listopad 2011 Odesláno 30. listopad 2011 že se ještě takovim věcem někdo diví Prostě Peugeot a jeho elektronika Mě se jednou stalo že mi po startu svítila diagnostika motoru,nefungovali světla,blinkry,ukazatele rychlosti,otáček,nic. Na tachometru jsem měl najeto jen asi 140km jen z toho vyplívá že kolikrát stačí odpojit baterii,Konektor z ŘJ, Dát si cigárko,připojit a Pežout zase jako novej Citovat
shamann22 Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 nedivim sa,len som chcel vediet ci v tom nieco nieje, no a ta ta diagnostika motora mi pre zmenu na obed zasvietila a svieti stale ale dakujem Citovat
shamann22 Odesláno 30. listopad 2011 Autor Odesláno 30. listopad 2011 hoci este jednu otazocku by som mal, ci niekto nepozna niekoho s diagnostikou v okoli humenneho Citovat
shamann22 Odesláno 19. prosinec 2011 Autor Odesláno 19. prosinec 2011 no dnes sa mi to stalo zase, sadnem a nenastartujem a zase svieti kontrolka imobilizeru, a pritom rano zase bolo -5 ako minule.... odpojil som baterku a uz to saze ide..... Citovat
pavloucha Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 podívej se na svazek kabelů a konektory pod kobercem na místě řidiče, taky jsem pořád odpojoval baterku Citovat
shamann22 Odesláno 19. prosinec 2011 Autor Odesláno 19. prosinec 2011 dikes za radu, akurat som prisiel z prace tak az zajtra rano Citovat
shamann22 Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 no tak pozeral som sa na tie zvazky a konektory a vyzeraju byt uplne v pohode, suche ,ciste, neposkodene......no tak uvidime co bude dalej,alebo niekto da inu radau, ale dakujem Citovat
HonzaZ Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Koukal jsi také na BSI? Nemůže v něm být nateklá voda? Neměnil jsi někdy přední sklo? Citovat
shamann22 Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 pozeral som na BSI, voda tam nieje, len trochu na boku je mastna.....sklo som nemenil, bsi som poutieral......inak mozem odpojit BSI, nic neposeriem, pytam sa lebo v tomto sa nevyznam.... Citovat
HonzaZ Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 BSI můžeš vyndat a odpojit, ale předtím musíš vypnout zapalování, nechat BSI usnout (cca 5 - 10 min), odpojit akumulátor. Citovat
shamann22 Odesláno 16. leden 2012 Autor Odesláno 16. leden 2012 no a je to tu zase, vcera sadnem do auta a imo mi svieti a nenastartujem, dnes to iste.......... nemal niekto este nejaky napad v com by to mohlo byt????? alebo dal by sa vyblokovat imobilizer????? Citovat
shamann22 Odesláno 18. leden 2012 Autor Odesláno 18. leden 2012 no takze sa to uz opakuje stvrte rano, tak by som sa chcel spytat, ci sa ten immo da vyblokovat alebo vypnut.....??....... Citovat
shamann22 Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 no a dnes ráno -16, imo hlasi ze nejde, odpojim baterku ako stale a noc, odpojim, druhzkrat, asi na pol hodiny a zase nic, ani na treti pokus nic......no auto stoji na dvore... este ze fabia startuje........... HELP Please.... uz som z toho na infarkt Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 A nemůže to dělat kroužek na IMO.. kolem spínačí skříňky? Citovat
Qcko Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Mne to pripada ze je akumulator pred smrtou a proste je tam moc nizke napatie v sieti ... skusil by som najprv druhy akumulator (napriklad z tej fabie, ak to ma aspon 50Ah, alebo ich spojit spolu) a skusit tak. Keby to nepomoze, tak kontrola imobilizera (kruzok, na dia atd:) ) Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Dančák: Já mám baterku už dva roky KO. že v zimě pomalu nenastartuju a nikdy mi to nic takového nepsalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.